Навіщо потрібна діагностика зору?


Опубліковано 10 Лютий 2023 о 14:00

Блог Діти в місті Київ >  Здоров'я та спорт >  Навіщо потрібна діагностика зору?


Навіщо потрібна діагностика зору?

Photo: www.ochiclinic.com.ua


Рідко хто може похвалитися ідеальним зором. Робота за комп'ютером, гаджети, спадковість – все це впливає на стан очей не найкращим чином. Також із віком чи через супутні чинники можуть виникати хвороби очей. Одні з найнебезпечніших – це катаракта та глаукома.


Щоб вчасно виявити відхилення в гостроті зору чи захворювання очей, має регулярно проводитися діагностика зору в Києві


Які проблеми вирішує діагностика зору


Діагностика зору - це комплексне обстеження, яке дозволяє виявити зниження гостроти зору та різні патології. Кожен вік має свої проблеми. Новонароджені діти часто страждають від дакріоциститу та ретинопатії. Діти молодшого та шкільного віку нерідко стикаються з косоокістю та короткозорістю. У дорослих спостерігають короткозорість, далекозорість та астигматизм, а у людей похилого віку може розвинутися глаукома, катаракта, проблеми з кровопостачанням та відшаруванням сітківки, дистрофія та інші захворювання.

Будь-яку проблему можна своєчасно виявити під час обстеження. Тому лікарі наполягають на регулярній діагностиці щорічно, навіть якщо вас нічого не турбує.


Комп'ютерна діагностика на нашому устаткуванні


Photo: www.ochiclinic.com.ua


Старовинні методи перевірки зору давно канули у минуле. Сьогодні для діагностики використовують найновіше обладнання, яке дозволяє виявити навіть приховані патології на ранній стадії. У нашій клініці офтальмологи використовують таке комп'ютерне обладнання:

  1. Авторефкератометр HRK-8000A HUVITZ. Це точний прилад із високим діапазоном чутливості, що дозволяє підібрати найскладнішу корекцію. Авторефкератометр використовують для встановлення гостроти зору, виявлення таких патологій як астигматизм, гіперметропія та зміни в оптичній системі ока, що впливає на фокусування, а також для підбору оптичних лінз.
  2. Фороптер HUVITZ. Для проведення візометрії у офтальмологічному центрі Ochi Clinic використовується сучасний автоматичний цифровий прилад – фороптер HUVITZ. Він дозволяє автоматично визначити гостроту зору та найточніше підібрати оптичні та контактні лінзи для корекції. При діагностиці використовується 18 тестових таблиць для перевірки гостроти зору та 26 таблиць для діагностики. Апарат сумісний з іншими приладами, що дозволяє комбінувати проведення досліджень та отримати найточніші дані обстежень.
  3. Безконтактний тонометр NCT-200. Він допомагає виміряти внутрішній тиск ока швидко та безболісно. Для дослідження за допомогою приладу не потрібне знеболювання та краплі.
  4. Оптичний біометр LENSTAR LS 900. За допомогою цього апарата лікар отримує інформацію про основні параметри структури ока.
  5. Діагностичний цифровий модуль синдрому сухого ока. Прилад дозволяє охопити 7 досліджень синдрому сухого ока та зробити фотографію переднього сегмента ока.
  6. Оптичний томограф REVO NX 130. Оптична когерентна томографія – новий безконтактний метод діагностики макулярної ділянки ока та зорових нервів, а також відрізка рогівки ока.
  7. УЗД сканер Compact Touch. Це сучасний, компактний та багатофункціональний діагностичний прилад, що дозволяє провести низку діагностичних процедур: отримати зображення очного яблука та орбіти, провести біометрію та пахіметрію.
  8. Автоматичний периметр PTS 920/920 BY. Це сучасний пристрій, що допомагає швидко виміряти поле зору.
  9. Фундус-камера ZEISS VISUCAM 524. Прилад призначений для фотографування очного дна та дозволяє отримати детальні знімки високої якості.


Сучасне обладнання дозволяє провести всебічну діагностику очей.


Переваги співпраці з Офтальмологічною клінікою Ochi Clinic


Офтальмологічна клініка Ochi Clinic – це сучасний центр, у якому ви можете не лише перевірити зір, але й зробити комплексне обстеження очей. Також наші лікарі проводять консервативне лікування та хірургічні малоінвазивні операції, за допомогою яких можна вилікувати катаракту та глаукому.

Переваги співпраці з нами:

  1. Високоякісне діагностичне обладнання, що відповідає міжнародним стандартам.
  2. Кваліфіковані спеціалісти – професори, доктори вищої категорії, кандидати медичних наук.
  3. Індивідуальний підхід до кожної проблеми пацієнта.
  4. Прийнятні ціни.

Наші лікарі допоможуть вам впоратися із будь-яким захворюванням очей. Обстеження можуть відбуватися як дорослі, так і діти. Записуйтесь до нас на прийом прямо зараз!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук