Де відсвяткувати день народження дитини у Києві: добірка локацій 2023-2024


Опубліковано 16 Травень 2023 о 16:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Де відсвяткувати день народження дитини у Києві: добірка локацій 2023-2024


Де відсвяткувати день народження дитини у Києві: добірка локацій 2023-2024

Photo: «Діти в місті»


День народження дитини – це хвилюючий і особливий день, на який з нетерпінням чекають і діти, і батьки. Але іноді планування і організація свята, яке запам'ятається, може виявитися непростим завданням, особливо коли ви намагаєтеся придумати щось нове і цікаве.

На щастя, існує багато варіантів на будь-який смак та бюджет. «Діти в місті» зібрали для вас добірку найцікавіших місць у Києві, де можна провести незабутній день народження. Подбайте про те, щоб цей день був наповнений веселощами, хвилюванням та незабутніми спогадами.


Сімейний парк розваг "Галактика" у Blockbuster Mall 



Photo: "Галактика"


Незабутній день народження з найцікавішими шоу, найвеселішими конкурсами від улюблених аніматорів, найсмачнішими тортиками і звичайно ж, з найкрутішими атракціонами — це 100% про дитяче свято мрії в Galaxy!


Сімейний парк розваг “Галактика” у Blockbuster Mall — це новий, критий тематичний парк, наповнений сучасними атракціонами та різноманітними розвагами для всієї родини.


А що ще чекає на іменинника?

  • Захоплюючі майстер-класи
  • Дивовижні піньяти
  • Кульки
  • Крутезні фото та відео


Пропонуємо вигідні тарифи для всіх, хто святкує день народження в парку Galaxy!


Пакет «Святковий безліміт»

  • 400 грн/ 1 людина;
  • Необмежена кількість катань на всіх атракціонах, окрім водяної гойдалки, 9D cinema, скляного лабіринту, тиру, VR та радемпшн, ігрових автоматів.


Пакет «Святковий 1»

  • 500 грн/1 людина.
  • 10 катань на будь-яких атракціонах, окрім ігрових та радемпшн апаратів.


* Дані тарифи діють при замовленні мінімум за добу до свята для компанії друзів від 5 чоловік



Video: "Галактика"


Дізнавайся більше про івент за телефоном: +380 (97) 998 08 24 (телефонуй або пиши у telegram/viber).


Також маємо поруч облаштоване тимчасове місце укриття за дві хвилини від парку. Під час повітряної тривоги, парк зачиняється, а всі відвідувачі та персонал прямують до підземного паркінгу BB Mall.


Даруємо щасливі моменти кожному в Galaxy!


Телефон:

  • +380 (97) 998 08 24 (дзвінки, Telegram, Viber)

Адреса:

  • ТРЦ Blockbuster mall, вихід 1, 2 поверх (пр-т С. Бандери, 36)


  



День народження з "Questoria"



Photo: "Questoria"


Квесторія – свято під ключ. Активна гра у стилі улюблених персонажів, від якої діти у захваті.

Це сюжетно-рольові ігри з повним зануренням, ведучим, костюмами та антуражним реквізитом.

Іменинник та друзі стануть піратами, супергероями, шпигунами, вампірами – на вибір понад 30 сюжетів. Кожен відчує себе головним героєм захоплюючої пригоди! Ролі підбираються індивідуально, тож сподобається навіть найскромнішим.


Середня оцінка мам про Квесторію у 2023 – 10.0 з 10.0



Video: "Questoria"


Вже час свят на природі – стартував сезон виїзних квесторій!

Пірати біля озера, чарівники у парку, ковбої на дачі – ще більше емоцій. Кожен із сюжетів – це понад 2 години активностей: загадок, перешкод, цікавих цілей і завдань. Грати просто неба значно цікавіше. 


Свято і для батьків

Без зайвих клопотів – команда Questoria від Q-team візьме на себе всі організаційні питання. Розваги та нагляд за дітьми сміливо залиште ведучому. Він точно знає як заволодіти їх увагою та зробити море емоцій. Просто спостерігайте за щасливою дитиною.

  • 32 готові сюжети на будь-який смак і під найвибагливіші запити: ковбої та прибульці, вампіри та перевертні, супергерої та персонажі улюблених комп'ютерних ігор
  • атмосферна фотосесія, Tik-Tok вечірка
  • банкет – можна приходити зі своїми частуваннями, а можна замовити кейтеринг. Все підбирається під ваш бюджет і запити


Дбаємо про безпеку:

  • На наших партнерських локаціях є підземні банкетні зали. У разі повітряної тривоги, команда та учасники квесту продовжать івент там.


Телефон:

  • +380 (800) 033 02 85


  



Неоновий клуб City Golf



Photo: City Golf


Яскравий дитячий день народження в неоновому клубі City Golf!

Зробимо найяскравішу вечірку за інтересами іменинника! В нашому арсеналі понад 15 шоу-програм: від трендів соцмереж до Уенздей або Майнкрафт. І жодних вікових обмежень!


Свято в City Golf це:

  • Повна організація свята в супроводі професійних ведучих
  • Формат закритої вечірки: тільки ви та ваші гості
  • Лаунж-зона для відпочинку та святкування
  • Технології X-box і Kinect 3D – новий рівень розваг
  • Подарунки всім гостям вечірки від клубу


Переходьте на наш сайт, щоб ознайомитись з пропозиціями нашого клубу та підібрати програму індивідуально. 


Телефони:

  • +380 (93) 760 22 57
  • +380 (99) 000 22 57

Адреса:

  • вул. Полковника Потєхіна 12 (ст. м. Виставковий центр)


  




Sport quest



Photo: Sport quest


Спортивна квест-локація Sport Quest - креативне місце для святкування екшн- дня народження.

Sport Quest - сучасна розважальна локація з абсолютно новим форматом спортивних квестових ігор. Розробникам вдалося відійти від стандартних шаблонів і поєднати загадки зі спортивними випробуваннями і сучасним комп'ютерним світом. Тепер гравцям потрібно не тільки вирішувати головоломки і ребуси, а й бігати, стрибати і бути активними користувачами сучасних технологій!

Sport Quest - відмінний варіант для святкування активного і веселого дня народження, наш креативний підхід - здивує навіть самих вибагливих відвідувачів!


Велика локація (180 кв.м) складається з двох квестів, які можуть одночасно приймати від 2-15 дітей на одну гру. Під кожен вік розроблений свій рівень складності. Також, додаткова кімната для продовження святкування після квесту вже чекає на Вас!


Люди-Х

Динамічна екшн-гра, де команді потрібно буде пройти 6 різних випробувань, 6 кімнат і зібрати максимальну кількість балів. На гравців чекає локація з підвісними канатами,смуга перешкод з лазерами, випробування темрявою, інтрига з темним ящиком, кімната ілюзія і металевий лабіринт з неоновим підсвічуванням. Квест насичений азартом, драйвом і духом суперництва.


Команда на гру може бути від 2-15 гравців. Переглянути, як проходить квест "Люди-Х" можна за посиланням.


У зоні для святкування у Вас є змога накрити собі смачний стіл, обмінятися враженнями з друзями та продовжити веселощі з настільними іграми.


Квест Майнкрафт (InGame) 

Квест, заснований на знаменитій комп'ютерній грі, яку так люблять всі діти. Гравці поринуть в справжній піксельний світ з актором. На них чекають головоломки, збирання артефактів і ресурсів, щоб побудувати портал до реального світу. Чи встигнуть вони до настання темряви використати всі ресурси і врятувати свою команду? Чи не завадять їм атаки Криперів ?

В "Майнкрафт" нам вдалося поєднати сучасні комп”ютерні технології з активною грою на локації.Квест має свою історію, свою сюжетну лінію і фантастичну атмосферу , а також неперевершену гру актора)


Команда на гру може бути від 2-12 гравців. Переглянути, як проходить квест Майнкрафт (InGame) можна за посиланням.


Для комфортної гри наших відвідувачів в наших квестах ми розробили різні рівні складності:

  • 8-10 років - рівень Light
  • 11-13 років - Junior середній рівень складності;
  • 14-17 років - рівень складності високий Expert.


Цікава гра - запорука успіху чудового дня народження! Приходьте - ми Вас точно здивуємо!


Адреса:

  • вул. Декабристів, 2 (Харківська)

Телефон:

  • +380 (63) 582 42 94




Photo: Sport quest


Mad Max DRAGONFLY 

Екшн-квест масштабного рівня. Локація с великим емоційним підйомом, кожна кімната це загадка, професійна та шалена гра актора Макса.


Відео квест-кімнати Mad Max DRAGONFLY за посиланням. Найкраще підходить для дітей віком від 10-15 років.


Сучасний, динамічний квест для маленьких та великих компаній з ігровою зоною у 200 квадратних метрів. Фантастична атмосфера, спортивні загадки, швидкий темп гри, неочікувані сюжетні повороти та підступна гра актора зробить ваш квест захопливою пригодою. Різні рівні складності та 2 формати гри чудово підійдуть для дня народження, або цікавої пригоди з друзями. А також поруч є шикарна піццерія, до ви зможете потім обговорити пригоду.


DRAGONFLY - це летюча станція, Mad Max - шалений хазяїн своєї летючої кралі, а Ви Проникли на його територію. Опинившись у самому серці станції Dragonfly у пошуках пального для своєї бази, Ви накликали на себе увагу нових пригод. Паливо у Макса є, але і сам Макс просто так його не віддасть. Ви погоджуєтесь на його умови й він дає Вам шанс на виживання. Та чи варто йому довіряти? Час спливає, адже Ви повинні встигнути втекти до заходу сонця…


Унікальність квесту:

  • 12 кімнат
  • Ролі актора та складність гри підбирається індивідуально під команду
  • Для великих команд
  • Неймовірний антураж квесту
  • Величезна територія
  • Різноманітні головоломки
  • Співпраця з піцерією, у Вас вже є знижка на смачну піцу!


Адреса:

  • вул. Михайла Бойчука ½ ( Дружби народів)

Телефон:

  • +380 (63) 582 42 94





Pastka



Photo: Pastka


Локація "Pastka" пропонує провести незабутній день народження в тематичних квест-кімнатах на будь-який смак!


Діти зможуть зазирнути за лаштунки справжнього фокусника в квесті "Ілюзіоніст" або взрятувати світ магії, зварити зілля і освоїти польоти на мітлі в квесті "Секрети Хогвартса". Для старших дітей є квест в повній темряві, який допоможе відкрити своє "6-е відчуття". Потрібно застосувати логіку і кмітливість, щоб разом подолати всі перешкоди і вибратися із замкненої лабораторії вчених. В процесі гри дитина відчує себе справжнім героєм з яскравими пригодами. Тут точно ніхто не буде нудьгувати та відсиджуючись тихенько на самоті.

Також, в "Pastka" є відмінна святкова зона до дня народження. Після проходження спільних випробувань можна продовжити своє свято у кімнаті з ласощами та обмінятися враження після яскравих пригод у квесті. Настільні ігри, міні-диско, друзі та задування свічок на торті- ідеально доповнять атмосферу Вашого особливого дня.

Діти від 10 років можуть грати в квестах самостійно. Молодші за віком хлопчики і дівчатка відмінно проведуть час в компанії адміністратора, який буде виконувати в ігровому процесі роль ведучого.



Video: Pastka


Є різні програми святкування для маленьких і великих компаній.

Крім того, адміністратор допоможе батькам влаштувати будь-який сюрприз для дитини - заховати подарунок у грі, зустріти з тортом на виході з квесту, зробити фото і відео на пам'ять.


Адреса:

  • вул. Анни Ахматової, 3

Телефон:

  • +380 (68) 720 82 92





THE HOUSE QUEST & PARTY



Photo: The House quest & party


The House quest & party це прекрасне місце для святкування Дня Народження Вашої дитини!


Все просто!

Робимо в 3 кліки:

  • Ви бронюєте зал для святкування в TheHOUSE у відповідності до Ваших вподобань та кількості гостей;
  • Обираєте розвагу для дітей: квест-кімнати, програми, майстер-класи або все разом;
  • Приносите з собою частування, напої, тортик, або замовляєте піцу або суші, або доставку з любимого ресторана, або ми можемо організувати для Вас кейтеринг.

Приходите і святкуєте, а про організацію та проведення святкування, ми подбаємо за Вас!


Отже, в The HOUSE є все необхідне:

  • Чотири зали для святкування:
    • GrandPartyHall 120m2,
    • LoungeHall 60m2,
    • NeonHall 35m2,
    • YellowHall 20m2
  • П'ять квест-кімнат:
    • «Пірати Карибського моря»,
    • «Місія здійсненна 2.0»,
    • «Хатинка дивацтв в Gravity Falls»,
    • «Скарби ацтеків»,
    • «Пошук артефактів»
  • пішохідні квести по локації,
  • дискотечні програми,
  • майстер-класи.


Всі дитячі програми, майстер-класи і пішохідні квести можуть бути виїзними.


Програми та майстер-класи:

  • Квест програма «Like party»
  • Квест-програма «Мафія»
  • Піжамна вечірка
  • Неонова дискотека і стрічка-шоу
  • Срібне паперове шоу
  • Квест-програма «Орел&Решка»
  • Квест-програма «Amoung Us»
  • Програма «Арт-вечірка»
  • Майстер-клас з розпису футболок
  • Майстер-клас «Слайми»
  • Майстер-клас «Термомозаїка» зі створення брелків
  • Гліттер-тату


Photo: The House quest & party

З питань бронювання або для уточнення інформації щодо заходів, звертайтесь за телефонами або залиште онлайн-заявку.


Чекаємо на Вас та працюємо для Вас!


Адреса:

  • вул. Жилянська, 97, 3 поверх, вхід у двір

Телефони:

  • +380 (67) 705 27 70
  • +380 (50) 384 15 54


      





Дитяче місто професій KidsWill



Photo: Дитяче місто професій KidsWill


Час вирушити у подорож першим в Україні дитячим містом професій – KidsWill.


Життя міста злагоджене та продумане. Тут є все, що необхідно: лікарня, поліцейська дільниця, пожежна станція, магазин, салон краси, відділення банку, заводи, фабрики, туристичні маршрути, пошта, стадіон та ще безліч інших локацій. Кожна станція з представленими професіями – це невід’ємна частина складної структури, яка залежить від громадян.

Разом з квитком у подорож до KidsWill кожен маленький відвідувач на деякий час стає дорослим громадянином міста професій. Може влаштуватись на роботу, спробувати будь-яку професію, навчитись заробляти гроші, витрачати їх як заманеться. Та все це робити весело граючись, цікаво навчаючись і активно відпочиваючи в запальній компанії друзів та місцевих провідників у світ професій.


Найголовніше правило міста – не обмежувати фантазію, захоплююче гратись, багато цікавого дізнаватись та більше спілкуватись. Це допоможе дитині відкрити для себе та своїх батьків нові здібності, отримуючи максимально повне уявлення про існуючі професії.


Шукаєш, де святкувати день народження дитини? KidsWill – найкращий варіант і ось чому:

  • найкраще свято для дітей без турбот для батьків. Насолодіться моментом, про все інше потурбуються професіонали;
  • незабутня зустріч з улюбленими героями дітей. Разом з костюмованими та драйвовими ведучими святкова програма стане яскравіше;
  • захоплюючі квести та завдання за мотивами цікавих історій – маленька казка, яка створена індивідуально саме для іменинника;
  • шалені ритми, під які важко встояти, запальні танці та святковий банкет – доповнять святкову атмосферу.
Це казкове місце де можна провести день народження, дитяче свято або просто чудово відпочити сім'єю. 

На дітей чекає захоплива екскурсія, креативні майстер-класи та цікаві ігри. А головне, у малюків буде щаслива нагода познайомитися з Мавкою та іншими істотами Магічного Лісу, зберегти яскраві спогади про свій особливий день.

Резиденція Мавки — велика локація з чарівними грандіозними декораціями, які перенесуть вас у казковий Всесвіт. Тут ви зустрінетеся з переплетінням лісових стежок та загадкових куточків. Ліс виглядає дуже реалістично та створює враження, ніби ви потрапили у справжній магічний світ.

Також у Резиденції відтворена частина справжнього села з кузнею, яка оформлена в стилі середньовіччя. В кузні можна побачити великий молот та вогнище, де горить вогонь. 
Усі декорації розроблені з дбайливістю та любов’ю, щоб допомогти дітям увійти у світ Мавки та відчути себе частинкою цієї чарівної історії. 
Діти поглиблять свої знання про природу, українську ідентичність, свій рід та силу духу, а також створять свій особливий оберіг на згадку.

Photo: Резиденція Мавки


Захопливі пригоди та нові емоції чекають вас у Резиденції Мавки.

Запрошуємо вас відвідати Резиденцію Мавки та отримати незабутні враження.

Локація працює з 2 червня з п'ятниці по неділю з 10:00 до 19:00, обідня перерва з 14:00 до 15:00 (в інші дні - за попереднім бронюванням)

Вартість квитка:
  • для дітей - 220 грн
  • дитина до 3 років у супроводі одного дорослого - безкоштовно
  • для дорослих - 100 грн


Адреса:

  • м. Київ, проспект Глушкова 1 (ВДНГ), павільйон 7А (боковий вхід)
За додатковими питаннями звертайтеся за телефоном:
  • +380 (68) 236 43 43
Замовити святкування дня народження для дитини у Резиденції Мавки можна за номерами телефонів:
  • +380 (63) 395 73 72
  • +380 (99) 244 72 73

    





Унікальні дитячі програми в музеї в темряві “03:00”



Photo: Музей в темряві “03:00”


Подаруйте дітям унікальну розвагу, яка розвине емпатію та командні навички дитини!


Музей у темряві “03:00” — єдиний музей в Україні, в якому всі екскурсії проходять у суцільній темряві та у супроводі незрячих гідів! 


Спеціально для дітей ми розробили окрему 2-годинну програму:

Екскурсія в темряві:

  • виконання буденних дій у безпечному приміщенні в повній темряві наосліп (вони, наприклад, спробують у супроводі незрячого гіда перейти дорогу зі світлофором чи впізнати відому картину на дотик)
  • для дня народження ми також додаємо святкові тематичні завдання (підписати імениннику листівку в темряві, знайти та надягнути святкові ковпаки та ін.)


Програма на світлі:

  • вчимо шрифту Брайля та відгадуємо малюнки на дотик
  • граємо в тематичні сенсорні ігри в масках і відповідаємо на всі питання



Video: Музей в темряві “03:00”


Після екскурсії також можна додатково забронювати кімнату відпочинку, щоб поласувати тортиком або ж просто затишно провести час та відсвяткувати день народження!


Вартість:

  • Від 170 грн/дитина (залежить від кількості дітей в групі та час бронювання)

Безпека: 

Музей у темряві знаходиться в підвальному приміщенні, тому при сигналі повітряної тривоги приміщення музею можна використовувати як тимчасове укриття. 


Адреса:

  • м. Київ, вул. Гончара, 45В

Телефон:

  • +380 (73) 345 03 00


    




FLY KIDS



Photo: FLY KIDS


День народження у FLY KIDS – дитину за руку і на свято!

А що, як не думати, де купити кульки і взяти аніматорів на День народження? Що як, просто взяти дитину за руку і прийти на готове свято? Так можна.


Переваги свята FLY KIDS:

  • безлімітні розваги, атракціони;
  • банкетна зала та розваги в одному приміщенні;
  • готові пакетні пропозиції з аніматорами;
  • цікаві майстер-класи, шоу-програми;
  • понад 20 трендових анімацій;
  • місце відпочинку для батьків;
  • святкові декорації та сервірування;
  • тематичні торти;
  • дитяче, смачненьке меню;
  • тематичні банкетні зали з улюбленими персонажами.


Найнижча ціна на розваги у Києві – FLY KIDS «Караван Outlet» – 50% на дитячі квитки.


Завжди фіксована ціна на вхідні квитки та знижка - 20% при замовленні дитячого свята:

  • на все меню та бар;
  • сервірування та прикраси;
  • анімаційні програми, шоу, майстер-класи;
  • анімаційні пакетні пропозиції;
  • додаткові послуги (аквагрим, гіпсові фігури тощо).

*Зверніть увагу, знижка -20% діє при замовленні дитячого свята.


Обирайте один з готових пакетів на ваш смак та бюджет або зберіть свій за допомогою онлайн-калькулятора на сайті. Очі вашої дитини будуть сяяти!

FLY KIDS – величезний простір, де на вас завжди чекають безлімітні розваги: батути, лабіринти, х-бокси, ресторан, шоу-програми та анімації. Цікаві, безкоштовні майстер-класи щовихідних.


А з 1 грудня і по 15 січня у всіх розважальних комплексах Fly Kids нова новорічна анімація!


Адреси:

  • ТРЦ "Ашан Rive Gauche”, вул. Здолбунівська, 17
  • ТРЦ “Караван Outlet”, вул. Лугова, 12


   





Квест-клуб InGame



Photo: InGame


Дитячі дня народження під ключ на Дарниці та Осокорках


Ритм життя сучасних батьків настільки завантажений, що спланувати дитяче свято буває складно. Адже необхідно підібрати локацію, розважальну програму, організувати зону для святкування.


Тому поспішаємо повідомити, що наші квест-кімнати InGame працюють без перерв і вихідних. І знімають з батьків головну біль при організації дитячих днів народження. 


Адже в послугу «День народження під ключ» входять: 

  • фантастичні квести
  • зона для святкування
  • меню/можливість принести свої лакомства
  • час на привітання та час з друзями


Тож запрошуємо вас до наших локацій, щоб ваша дитина точно запам’ятала своє свято, чудово провела час зі своєю компанією і наповнилась позитивними емоціями на довгий час вперед.


Наші програми

м. Дарниця

  1. День народження у Космосі
  2. День народження у форматі Екшн
  3. Програма Venom
  4. День народження у світі Майнкрафту

м. Осокорки

  1. День народження з Монстрами
  2. День народження в будинку Алхіміка


Зателефонуйте нам, щоб ми допомогли підібрати ідеальний формат для вас.


Адреси:

  • вул. Гмирі 14-А
  • вул. А.Малишка 3 (ТЦ "Дитячий світ")

Телефон:

  • +380 (67) 256 71 83

Пошта:

  • ingm.kyiv@gmail.com










Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук