Майстер-клас із виготовлення морозива від Massimo Gelarty

Майстер-клас із виготовлення морозива від Massimo Gelarty


Massimo Gelarty розкаже всі секрети приготування спражнього натурального та найсмачнішого морозива евер!

Запрошуюються всі бажаючі творити і дегустувати.


На майстер-класі ви приготуєте морозиво з нуля: з яєць, молока і вершків. Все, що приготуєте, з'їсте, а рецепт заберете з собою. Послухаєте багато цікавих історій, а також продегустуєте найпопулярніші суші з морозива! 

І, звичайно, зробите багато прикольних фотографій!

Тут чекають не лише дітей, але й дорослих! 


Тривалість приблизно 2 години.

Реєстрація за телефоном: +380 (63) 700 02 07.


Коли

02 Листопада, 11:00.


Вік

6+


Вартість

участь у майстер-класі: 500 грн


Телефон

+380 (63) 700 02 07


Посилання


Адреса

Київ
вул. Берковецька, 6Д, ТРЦ Лавина