Корисні відеосервіси: навчання для дітей, якісне дозвілля та розваги для всієї родини


Опубліковано 21 Квітень 2020 о 16:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Корисні відеосервіси: навчання для дітей, якісне дозвілля та розваги для всієї родини


Корисні відеосервіси: навчання для дітей, якісне дозвілля та розваги для всієї родини

Photo: «Діти в місті»


В умовах карантину, коли діти і батьки місяцями вимушено залишаються вдома, однією з основних розваг є перегляд фільмів і мультфільмів. По телевізору не завжди транслюють цікавий контент. Та й реклама дуже швидко набридає. У таких випадках на допомогу приходять відеосервіси, які на час карантину надають доступ не тільки до розважального контенту, але й до освітнього.

В Україні популярність онлайн-платформ стрімко зростає, адже багато хто з них на час карантину надали безкоштовний доступ до багатьох фільмів і мультфільмів, а також запустили багато акцій. Наприклад, ряд сервісів безкоштовно транслює заняття в українській школі онлайн, пропонуючи користувачам дивитися їх в запису. Це дуже зручно, так як діти зможуть переглядати уроки в будь-який зручний час. А якщо дітей в сім'ї кілька, вони не будуть заважати одне одному.

«Діти в місті» розкажуть про кращі українські відеосервіси та їх пропозиції на час карантину. Спробувавши раз, вам більше не захочеться повертатися до традиційного телебачення, адже з ними все набагато зручніше і швидше.


Sweet.tv



Photo: Sweet.tv


Sweet.tv - це перший український телевізійний онлайн-сервіс, який надає доступ до якісного онлайн-телебачення, а також до бібліотеки фільмів та кіно-прем'єр.

Sweet.tv пропонує пакет із 260 каналів, в числі яких такі преміальні канали, як Discovery, National Geographic, Fox, Sony та інші. Для любителів якісного зображення зібрано понад 90 каналів в HD якості, а також канали в якості 4К. Весь список доступних каналів можна переглянути тут

У подарунок до пакету каналів користувач отримує доступ до онлайн-бібліотеки фільмів з понад 5000 популярних картин. Крім цього, ви отримаєте можливість дивитися прем'єри зарубіжного і українського кінематографа. 

Великим бонусом стане розділ всеукраїнської школи онлайн, який доступний для користувачів на час карантину. За допомогою цього розділу школярі можуть не переривати заняття і продовжувати навчання онлайн, а також переглядати ці уроки в запису.


На час карантину Sweet.tv підготував для дітей велику кількість мультфільмів на будь-який смак. Заходьте у мультиплікаційний розділ та обирайте мультики, які вам до вподоби. Тут ви знайдете як нові мультфільми, так і старі картини.


На Sweet.tv представлені найкращі українські фільми для сімейного перегляду:


lifecell



Photo: lifecell


lifecell пропонує для дошкільнят та учнів молодших класів доступ до порталу «Дитячий світ». Тут для дітей зібрані мультфільми, ігри, музика, книги та передачі. А в розділі «Розумники» можна знайти багато цікавого навчального матеріалу.

Головна перевага порталу - перевірений дитячий контент, який допоможе батькам забезпечити якісне навчання та дозвілля для своїх дітей під час карантину і не тільки.

На порталі регулярно проводяться акції і розігруються призи.

Наприклад, на цьому тижні стартувала акція, присвячена мультсеріалу «Козаки». Дітям потрібно буде кожен день протягом тижня відповідати на питання про пригоди козаків. Учасник, який набрав найбільшу кількість балів і витратив найменше часу на відповіді, по завершенню отримає сертифікат в онлайн-магазин «BUKVA.UA» на 1000 грн.

Трафік мобільного інтернету в рамках послуги не тарифікується. Умови користування: перші два дні доступ до порталу безкоштовний, далі - по 2,00 грн / день.

Щоб користуватися сервісом, потрібно перейти за посиланням.


Divan.tv



Photo: Divan.tv


Divan.tv предлагает несколько видов подписки на любой кошелек. Для пользователей открывается целый пакет услуг, включающий популярные телеканалы, фильмы и сериалы. Кроме этого, Divan.tv позволяет ставить эфиры на паузу. Только представьте, что вы можете не пропускать интересные моменты в любимом шоу, а просто временно остановить его.

Divan.tv обещает ежедневное обновление контента и доступ к более чем 5 тысячам фильмов, сериалов и мультиков в год. Также вам будет доступно около 200 каналов на любой вкус.


Кроме видеосервисов без рекламы, стоит обратить внимание на интересные и познавательные YouTube-каналы для детей и взрослых. Здесь вы можете найти ответы на каверзные детские вопросы, послушать интересные истории, а также насладиться искусством и творчеством. На YouTube можно найти контент на любой вкус.


Книга-мандрівка. Україна



Video: Книга-мандрівка. Україна


«Книга-мандрівка. Україна» – це канал, на якому розміщені чудові мультики про історію України. Всі мультфільми зроблені з гумором, озвучені відомими українцями і повністю адаптовані для сприйняття сучасними дітьми.


Цікава Наука



Video: Цікава наука


Цей канал присвячений відповідям на найрізноманітніші питання. Діти дізнаються цікаві факти про будову людини, про космос, про історію виникнення планети і багато іншого. Почавши дивитися, відірватися вже неможливо.


Варто відзначити, що в останні кілька років все більше людей вибирають усвідомлене споживання, відмовляючись від нелегального контенту. Українські відеосервіси стають все більш затребуваними, адже надають відмінну якість за доступну ціну. Незабаром боротьба з піратством в Україні буде посилюватися, тому потрібно вибирати для себе надійний легальний сервіс, який буде відповідати вашим вимогам.


Додамо лише, що в умовах карантину більшість відеосервісів придумують бонуси для своїх користувачів, як то знижки або прокомоди на безкоштовне користування при купівлі цікавих книжок для дітей на сайтах партнерів.


Рекомендуємо свіжу добірку книжок - Корисне читання: добірка книг для маленьких розумників

Крім цього, на всіх українських сервісах повинні розміщувати контент, наданий Міністерством охорони здоров'я. Відеосервіси також домовилися об'єднати зусилля в разі інформаційної підтримки, яка знадобиться для боротьби з вірусом. Відзначимо, що крім перерахованих вище компаній ви також можете звернути увагу на Megogo, Oll.tv, Viasat, Воля, Ланет.TV та інші.
Діліться своїми фаворитами у коментарях.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук