Корисне читання: добірка книг для маленьких розумників


Опубліковано 25 Березень 2020 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Дитяча література >  Корисне читання: добірка книг для маленьких розумників


Корисне читання: добірка книг для маленьких розумників

Photo: «Діти в місті»


Книги – це найкращі друзі на всі часи, а особливо зараз. Щоб ваші діти відірвалися від гаджетів потрібно запропонувати їм достойну альтернативу. Ми цю альтернативу маємо! «Діти в місті» пропонують вашій увазі свіженьку, як булочки у кав’ярні, добірку сучасних книжок для дітей різного віку. З ними дітям точно не доведеться нудьгувати.


Книгарня Є



Photo: Книгарня Є


Знайомтесь, це інтернет-магазин Книгарня Є. А це добірка топових дитячих книжок для різного віку за дуууже вигідними цінами! Ми розуміємо як іноді буває складно дібрати цікаву літературу для ваших дітей. Щоб вона була і повчальною, і сучасною, допомагала зрозуміти себе краще. Тому ловіть ТОП-3 повчальних та добрих книжок для дітей різного віку.

Акція діє до -60% до 12.04.2020 включно. Але це ще не все, адже на сайті постійно діють акції та знижки як для дітей, так і для батьків.




Photo: Книгарня Є

Вік: 12+


Книги про психологію грошей та правильні моделі фінансової поведінки важливі для всебічного розвитку. «Бізнесмаги. Батл на мільйон» саме про це. Те, чому не навчать у школі, але стане життєво необхідним у самостійному житті - вміння ефективно витрачати фінанси, заощаджувати, робити вкладення та заснувати свою власну успішну справу. Книга в пригодницькій формі подає цікаві факти із бізнес світу для юних стартаперів.  




Photo: Книгарня Є

Вік: 7+


Коля не розуміє, чому його літній друг, дядько Мирон, не хоче завести пса. Невже він їх не любить? А може, він застарий для таких клопотів? Одного дня хлопчик знаходить покинутого собаку й приводить його до самотнього сусіда. На що готовий його літній друг, аби врятувати чотирилапого? Дізнайтеся з книги «Бігль-старший».






Photo: Книгарня Є

Вік: 2+

Всі ми знаємо, що іноземні мови малята засвоюють тим краще, чим раніше починають навчання. Ця книжка-картонка поєднує в собі дві мети. Розважальну та розглядальну - яка тварина сховалася у віконці? Адже так весело разом з батьками читати кумедні віршики, відкривати стулки та знайомитись із лісовими тваринами! А також з цією книжкою можна вивчати англійські слова, адже книжка двомовна. Починайте вчити англійську легко та невимушено разом із книжкою «Лісові тварини. Знайди. Назви. Покажи».




Завітайте на сайт «Книгарні Є» та обирайте безліч чудової літератури для ваших дітей та й про себе не забувайте.


Photo: Книгарня Є


Телефон (безкоштовно по Україні):

  • 0 800-33-05-66

Більше книжок зі знижками


Вам також сподобається наша добірка: топ-10 сучасних енциклопедій для дітей


Букля



Photo: Букля


Щоб час на карантині пройшов цікаво та ще і з користю, Букля зібрала добірки книжок для дітей різного віку.

Ловіть момент, бо деякі з них з приємною знижкою! Booklya.ua виповнюється 12 років і вони дарують до -50% знижки на більше 5 тис. книжок.


Від 4 до 6 років


Photo: Букля


«Історія однієї книжки» - захоплива мандрівка у таємне життя книжок із бібліотеки для читання перед сном.

«У світі чисел» допоможе познайомити наймолодших читачів з числами. Cкiльки днiв у poцi? A ceкунд у дoбi? Якi чиcлa пpинocять щacтя? I щo тaкe дюжинa? Діти нaвчaтьcя paxувaти тa дiзнaютьcя купу цiкaвинoк, мaндpуючи дивoвижним cвiтoм чиceл!

«Світ тварин» - пізнавальна та зрозуміла книга з картинками-віконцями, які містять у собі багато цікавих фактів про світ тварин.

Ця книга:

  • розповість все про тварин, що живуть в різних куточках земної кулі;
  • пояснить, які тварини небезпечні;
  • навчить дбати про домашніх улюбленців;
  • займе малюка веселою грою;
  • розвиватиме логічне мислення;
  • доповнить словниковий запас.


Більше книг для дітей 4-6 років


Раніше ми писали, як прищепити дитині любов до читання


Від 7 до 10 років


Photo: Букля


«Довкола світу із Шерлоком Голмсом» - чудoвa книгa-зaбaвкa для дopocлиx тa мaлиx, aджe кoжнa вiкoвa кaтeгopiя змoжe знaйти пeвну цiкaвинку для ceбe, пpoдиpaючиcь кpiзь лoгiчнi зaгaдки, peбуcи тa кpocвopди.

Нa дітей чeкaють мaндpи тeмпepaмeнтнoю Мeкcикoю у пoшукax унiкaльнoгo кaпeлюxa, cпoчивaння кpaйнeбa Зaxiднoгo узбepeжжя CШA зa пiдpaxункoм зipoк нa нeбi тa poзбip poзмaїття мoв мeшкaнцiв Тaїтi.

«LEGO®. Harry Potter™. Магічний віммельбух» – неймовірна книга-гра, наповнена магічними деталями і цікавими персонажами. Разом із Гаррі, Роном і Герміоною юний читач зможе роздивитися магічні товари у магазинах алеї Діаґон, познайомитись із пустотливими корнуольськими піксі та навіть побачити величне Міністерство магії.

«MINECRAFT. Ніч Кажанів» – найцікавіша книга для шанувальників популярної комп’ютерної гри, в якій звичайні школярі переносяться у гру. Ця книжка навчить дітей вибудовувати дружні стосунки, знаходити друзів і справлятися з ревнощами у колективі. Історія насичена пригодами та небезпеками. Сторінка за сторінкою, ви не помітите як дитину вже буде не відірвати від книжки!

Більше книг для дітей 7-10 років


Від 11 до 14 років


Photo: Букля

«Minecraft. Карти. Довідник першопрохідця» - незрівнянна подарункова книжка по грі Minecraft. З цією книжкою будь-який гравець із задоволенням відправлятиметься у подорож світом Minecraft, а ще «Карти» є найкращим подарунком для справжніх фанатів гри!

Колекційна книжка з неймовірно красивими ілюстраціями по найпопулярнішій в світі грі не залишить байдужим жодного гравця. З нею читач досліджуватиме таємничий світ Minecraft за допомогою намальованих від руки карт кожного біому. Всередині — велика кількість нотаток й замальовок, що приведуть гравця до рідкісних скарбів. Детальні описи кожного біому: цінні предмети, дані про найцікавіших мобів, блоки й структури. Книжка навчить досягати мети уникаючи бійки з ворожими мобами. Так, дитина зможе присвятити більше часу дослідженню й вивченню нового.

«Шпигунки з притулку «Артеміда» - підлітковий шпигунський детектив. Це перепустка у світ гостросюжетних пригод, шпигунських місій і небезпечних мандрів, де кожен день — це випробування на сміливість і силу духу, а здатність працювати в команді є чи не єдиним шансом на спасіння.

«Кеплер-62. Книга перша. Запрошення» – фантастичний пригодницький роман, яким зачитуються підлітки багатьох країн світу. Земля перенаселена і її ресурси вичерпуються. Тринадцятирічний Арі піклується про свого хворого братика Йоні. Разом вони починають грати в нову комп’ютерну гру «Кеплер62», у якій майже ніхто не може перемогти. Що відбувається з гравцями, які проходять фінальний рівень? Чи «Кеплер62» насправді є лише грою? Дивовижна пригода починається...

Більше книг для підлітків


Слідкуйте за книжковими новинами від Буклі та замовляйте книжечки зі знижкою до -50%.


Читайте також: топ-7 книг для всебічного розвитку дитини


Видавництво «СОВА»


Photo: СОВА


Вимушені канікули – це також нагода підтягнути англійську мову. Видавництво «СОВА» пропонує цікаві книжки для цього.


Серія «Англійська з Бреді». Для діток, які тільки починають вивчати англійську


Photo: СОВА


Ідеальна серія для покрокового вивчення англійської мови з малечею — «Англійська з Бреді. Level 1». З цими книжечками можна весело практикувати іноземну мову. Вони підходять для діток, які тільки починають вчити мову (3-8 років). У першому рівні є п’ять книжок: «Мій алфавіт», «Мій одяг», «Улюблені кольори», «Дієслова», «Мої цифри». Разом з кроликом Бреді малеча вивчить базові теми англійської мови.

Половина книжечки – це теорія, половина - вправи для закріплення знань. У кожній книжці серії є розмальовка для розвитку дрібної моторики та підготовки руки до письма. А також особливий ілюстрований словничок. Поруч з новими словами зображено описаний предмет. Так малечі буде набагато простіше запам’ятовувати нові слова. 


Серія «100 слів». Для діток, які знають англійську на початковому рівні



Photo: СОВА


Серія складається з 4-х книжечок-білінгв: «100 слів про пори року», «100 слів про транспорт», «100 слів про тварин світу», «100 слів про мій дім».  

З кожною книжечкою малеча вивчить по 100 нових англійських та українських слів з різних тем. Це фотокнижки, які створенні за принципом «знайди і покажи». Ви вивчаєте слова, які вказані англійською та українською, а тоді шукаєте цей предмет на сторінках. Ця серія розвиває увагу, мислення та пам’ять дитини.



Серія книжечок про Сову. Для діток, які навчаються читати англійською 



Photo: СОВА


У серію входить три книжки: «Сова у зоопарку», «Сова у супермаркеті» та «Сова в місті». Багато хто з дітей не любить довгі речення. Саме тому в книжці тексти подано за методом «снігової кулі» – коли до першого слова поступово по одному додаються інші слова, і в результаті виходить повноцінне речення. Такий метод навчання читання допоможе дитині подолати страх перед довгими реченнями, вона швидше запам’ятовуватиме нові слова і легше розумітиме зміст прочитаного. Усі книжечки побудовані за базовими темами англійської мови.






Не забувайте слідкувати за книжковими новинами від «СОВИ».


Раніше ми писали про новинки дитячої літератури 2019 року






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук