Курс "Візуальне програмування" від технологічного майданчику Kid’IT


Опубліковано 12 Серпень 2015 о 13:55

Блог Діти в місті Київ >  Курси >  Курс "Візуальне програмування" від технологічного майданчику Kid’IT


Курс "Візуальне програмування" від технологічного майданчику Kid’IT

Технологічний Майданчик Kid'IT - освітній проект для дітей, спрямований на закладання основ технологічної грамотності і розвиток креативу через використання технологій.
Основна ідея проекту Kid'IT в цілому - це розвиток у дітей з самого раннього віку (5-8 років) тих базових навичок, які є must have для успішної реалізації в майбутньому (креативність, робота з інформацією, командна робота і комунікація, використання технологій для творення і самовираження). Те, чому навчають у Кремнієвій Долині,  вже тут, в Україні.

З 5 вересня Kid'IT розпочинає заняття за програмою "Візуальне програмування".

Основа "Візуальне програмування" - вступна мова програмування для дітей 5-8 років ScratchJr, розроблена MIT Media Lab (США). Це адаптована версія мови Scratch, де діти створюють свої історії, ігри, поєднуючи разом із графічними блоками в певній послідовності, в внаслідок чого персонажі рухаються, стрибають, танцюють, співають і т.п.

Уроки проходять в ігровому форматі, часта зміна видів діяльності, багато рухів, командних ігор, індивідуальне експериментування з планшетами, групова і парна роботи.

Реєстрація на програму відкрита за формою.

Після реєстрації необхідно підтвердити свою участь www.fb.com/ytarasova

Де: вул. Нижній вал, 51,  БЦ Доміно, ст.м. Контрактова Площа.
Коли: заняття розпочинаються з 5 вересня -  2 рази на тиждень: субота, неділя; одна група з 10.00 до 11.00 та друга з 13.00 до 14.00.
Вартість: 1800 грн. - 6 тижнів (12 занять).

https://www.facebook.com/events/1623928081223674/

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук