Mommy chic – вихід у стильних і функціональних чоботях


Опубліковано 21 Лютий 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Mommy chic – вихід у стильних і функціональних чоботях


Mommy chic – вихід у стильних і функціональних чоботях

Photo: elements.envato.com


Останніми роками зими частіше мокрі ніж снігові, а весни холодніші тому до базового жіночого гардероба варто неодмінно додати дощові чоботи. Стильним модницям не слід хвилюватися, що будете виглядати сірою непоказною мишкою. Все зовсім навпаки, адже fashion індустрія пропонує безліч цікавих різноманітних варіацій по довжині, стилю, фасону, з яскравим забарвленням і принтами.

Щоб ознайомитися з колекціями гумового взуття відомих fashion-брендів, завітайте на сайт інтернет-магазину MODIVO.


Шикарні гумові чоботи для мам: що пропонує мода?


Висока мода дуже зацікавилася цими виробами, та вивела на модні подіуми яскраві сети різні за сезонністю, призначенням й стилістикою.


Велика пропозиція модних моделей популярних брендів представлена на https://modivo.ua/c/zhinky/vzuttya/choboty-i-inshe/humovi-choboty.


Тут кожна стильна панянка й пані знайде ідеальний варіант під особистий стиль та смак:

  • чобітки яскравих кольорів;
  • з принтами, написами, логотипами;
  • класичні моделі;
  • челсі різного забарвлення;
  • з декоративною шнурівкою, пряжками;
  • чоботи-козаки;
  • ботильони;
  • моделі на тракторній підошві;
  • з хутряним утепленням.




    Photo: elements.envato.com

Такий вибір дає можливість придбати дощові черевики для літньої зливи, зимової та осінньої негоди. Щоб створювати неперевершені луки з легкими сукнями, спідницями, шортами, джинсами-скіні, куртками бомберами, тренчами на будь-який випадок і погоду.


З чим носити гумові чоботи?


Захистити себе від сльоти, бруду не означає пожертвувати особистим стилем. Адже завдяки універсальності дощових черевиків та різноманіттю фасонів, дизайну, кольорів кожна дівчина має можливість створити безліч оригінальних луків.

Гумові челсі мають класичний вигляд, тому поєднуються з різним одягом. В поєднанні з прямою спідницею, сорочкою, піджаком ви створите елегантний аутфіт для офісу, ділових зустрічей. В кежуал сетах вони вдало поєднуються з укороченими штанами, джинсами, легінсами, сукнями й спідницями різної довжини. Максі виключається, бо брудно.

Розбавити похмурий день грайливим образом допоможуть моделі яскравих кольорів, або з оригінальними принтами. Вишуканий Total Look допоможуть скласти чоботи до коліна з однотонним одягом: легінсами, скіні, довгим пальтом/тренчем та стильною парасолькою.


Чому в гардеробі модної жінки повинні бути гумові черевики?


Перша й дуже вагома причина – це хіт останніх сезонів, тому сміливі модниці носять їх навіть без дощу, щоб створити супермодний лук. А якщо серйозно, то дуже важливо почуватися захищеною, коли вигулюєш собаку, поспішаєш з дитиною в садочок, на роботу, важливу зустріч під струменями зимової зливи.

У гумових чобітках ноги залишаються сухими, хутряне утеплення збереже тепло. А завдяки їх шарму і правильній стилізації будете вражати стильним й неперевершеним аутфітом. Він може бути вишуканим, або по молодіжному задирливим, по діловому стриманим.

Все, що треба для створення яскравого самобутнього образу знайдете на сайті інтернет-магазину MODIVO.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук