«Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової» – чудовий вибір для розвитку та щасливого дитинства


Опубліковано 14 Лютий 2024 о 13:00

Блог Діти в місті Київ >  Освіта >  «Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової» – чудовий вибір для розвитку та щасливого дитинства


«Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової» – чудовий вибір для розвитку та щасливого дитинства

Photo: Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової


Наш дитячий садок запрошує малюків віком від 1 до 6 років. Ми створюємо неповторне середовище, де кожна дитина може розвиватися та пізнавати світ навколо.


Кожного дня дітки занурюються у світ різноманітних занять, спрямованих на їхній повноцінний фізичний, емоційний та інтелектуальний розвиток. Наша програма охоплює різні сфери для комплексного та гармонійного розвитку (творчість, мовлення, фізичний та інтелектуальний розвиток, емоційний інтелект, підготовка до школи та багато іншого).

  • Наш заклад має ліцензію, ми співпрацюємо лише з перевіреними партнерами (кейтеринг, охорона, тощо), які мають всі відповідні документи і дозволи, щоб ви могли бути впевнені в якості наших послуг.
  • Закрита територія садочку дозволяє нашим вихованцям безпечно та комфортно гратися та вивчати навколишній світ на свіжому повітрі.
  • Також, в нас є великий відкритий басейн. В теплу пору року малята мають змогу двічі на день купатися, розвивати плавальні навички та просто радіти і отримувати задоволення від веселих розваг у воді.
  • Наше безпечне та облаштоване укриття забезпечить комфортне перебування діток під час повітряних тривог. Наразі спальні для діток також розташовані в укритті, а це означає, що немає необхідності переривати денний відпочинок, щоб перевести малят в безпечне місце. А для тих, хто не спить - окрема кімната з іграшками в укритті.
  • Наші кваліфіковані логопеди та психологи вивчають потреби кожної дитини і пропонують індивідуальні та групові заняття, спрямовані на розвиток мовлення та психосоціальний розвиток.
  • Раннє вивчення англійської мови дозволяє малечі легко вливатися в багатомовне середовище та розширює їхні комунікативні можливості. Наш підхід базується на ігровому методі, що допомагає дітям вчитися мові легко та природньо.
  • Група вихідного дня дозволяє батькам гнучко організовувати графік, забезпечуючи дітям якісний догляд, навіть якщо батьки змушені бути в робочих справах.
  • У нас ви знайдете не лише стандартні заняття, але й додаткові можливості для розвитку творчих талантів вашого малюка. Заняття з хореографії допомагають розвивати гнучкість та координацію, бокс розвиває фізичну активність та дисципліну, а майстер-класи з гончарства та живопису дозволяють виявити та розкрити творчий потенціал.


Зараз діє “спеціальна вартість” – 350 грн/день! Щоб записатися на перегляд та знайомство, телефонуйте за номером: +380 (63) 343 22 30


Photo: Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової


Слідкувати за життям садочка:


   







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук