Підготовка до НМТ з "CACTUS": нуль стресу й максимум результату!


Опубліковано 25 Січень 2024 о 14:00

Блог Діти в місті Київ >  Освіта >  Підготовка до НМТ з "CACTUS": нуль стресу й максимум результату!


Підготовка до НМТ з "CACTUS": нуль стресу й максимум результату!

Photo: Cactus


Охочих готуватися до НМТ-2024 разом із „CACTUS“ стає тільки більше, адже відпрацьовані принципи роботи вже протягом 8-ми років сприяють ефективності навчання й гарантують високий бал!


У чому секрет відмінної статистики випускників?


1. Прогресивний викладацький склад зі свіжим баченням підготовки до тесту. Наші педагоги не так давно й самі складали іспит та мають результат 195+. Вони стовідсотково розуміють усі переживання учнів та із власного досвіду знають про специфіку тесту й способи пропрацювання найбільш тонких, проблемних моментів.

2. Доступність та варіативність. Значний попит на курси зумовлюється й нашою орієнтованістю на клієнта: ми пропонуємо низьку вартість та приємну систему знижок, гнучкий графік, різні формати навчання (індивідуальний чи груповий, онлайн чи офлайн у затишному офісі в самому центрі Києва).

3. Відсутність нудних підручників та сліпого зазубрювання правил. Наші викладачі мають абсолютну свободу у формуванні навчальних планів, підготовці конспектів і використанні різних методів: саме креатив та унікальний підхід буквально «гіпнотизують» наших учнів! 

4. Комбінування ефективного навчання й підтримки психологічного стану учнів. Ви могли чути, що шкільні вчителі частенько залякують дітей тестом, аби замотивувати їх до підготовки. Це ТОЧНО не наш метод! Ми показуємо учням, що скласти іспит на високий бал не складно, а підготовка може бути розміреною й цікавою. 

5. Обов’язкове відстеження прогресу. “CACTUS” проводить регулярні симуляції НМТ, аби, по-перше, показати учням їхнє зростання, і, по-друге, зробити такий формат тестування звичним для них. Тоді й на фактичному екзамені не буде лячно чи дискомфортно!

6. Зв’язок із учнями 24/7. Викладачі надсилають основні й додаткові матеріали, домашні завдання до спільного чату, де можна ставити будь-які запитання. Постійна підтримка забезпечує безперервну підготовку й впевненість учнів в оперативній допомозі!

7. Практика, практика, практика… Основна частина заняття виділяється на вирішення тестів, викладачі не дають жодної зайвої інформації – лише коротко й зрозуміло роз’яснюють теорію й відточуюють практичні навички учнів. А за місяць до НМТ розпочинається марафон із підготовки: усі заняття присвячено виконанню тестів та повторенню всього матеріалу!


Photo: Cactus


Хочете готуватися до НМТ у крутій спільноті, не мати вигорання й бути впевненими в результаті? Що ж, переконайтеся в ефективності нашого підходу на пробному занятті! 


Аби записатися просто зараз, пишіть або телефонуйте: +380 (67) 461 55 22 (телеграм, вайбер); +380 (66) 461 55 22

Або ж чекаємо на Вас у затишному офісі за адресою Михайлівський провулок, 21.


      





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук