Алгоритм дій для того аби малюк міцно спав вночі. Які товари для материнства стануть у пригоді?


Опубліковано 24 Січень 2024 о 14:00

Блог Діти в місті Київ >  Виховання та догляд >  Алгоритм дій для того аби малюк міцно спав вночі. Які товари для материнства стануть у пригоді?


Алгоритм дій для того аби малюк міцно спав вночі. Які товари для материнства стануть у пригоді?

Photo: MamsFamily


Сон - це не тільки період, коли дитина відновлює свої сили й енергію, щоб надалі продовжувати досліджувати навколишній світ, це відпочинок для батьків, адже якщо малеча спить міцно та спокійно впродовж ночі, дорослі теж насолоджуються сном та прокидаються бадьорими, аби успішно виконувати все заплановане. До речі, сон малюка безпосередньо впливає і на його розвиток, оскільки під час нього мозок інтенсивно працює, систематизує та консолідує всю отриману інформацію. Саме з цих причин вам потрібно детально дізнатись, як покращити сон дитини та які дитячі товари для немовлят допоможуть це зробити максимально швидко й ефективно.


Як покращити сон дитини: купуйте все для немовлят!


Щоб малюк міцно спав вночі, вам слід заздалегідь його підготувати до сну. Для цього виконайте такі дії:

  1. Напередодні сну купайте дитину, адже завдяки цій процедурі вона краще розслабляється. Щоб купання проходило успішно, підготуйте все для немовлят, а саме засоби гігієни та дитячу косметику. Подібна продукція не повинна збуджувати малечу, а тому уникайте товарів з різким запахом. Після купання не забувайте про зміну підгузка та нанесення на чутливу шкіру присипки або крему, що допомагають уникнути пелюшкового дерматиту та попрілостей. Подбайте і про догляд за складочками, а для цього використовуйте спеціальні зволожуючі олійки.
  2. Регулярно стежте за поведінкою немовляти та вчасно визначайте в неї ознаки втоми. Коли дитина починає терти оченята та позіхати, спробуйте її нагодувати, якщо вона напередодні не вживала грудного молока чи молочної суміші. Коли малюк голодний, він відчуває дискомфорт і, відповідно, йому не вдається швидко заснути, і навіть якщо він заплющить оченята, велика ймовірність того, що невдовзі прокинеться. Для цього підготуйте пляшечку для годування, якщо ви зціджуєте молоко чи використовуєте суміш. Додатковим функціональним пристроєм вважається підігрівач пляшечок. Він допомагає максимально швидко підігріти їжу малюка до необхідної температури.
  3. Доволі корисною є також радіоняня, купити яку вам варто для відстеження поведінки немовляти. Коли дитина прокинеться, ви швидко це почуєте та без всіляких затримок зможете її заспокоїти, щоб вона продовжила свій сон.
  4. Більшість діток обожнюють у період сну тримати в роті соски для малюків. Сучасні пустушки є абсолютно безпечними для здоров'я немовляти, адже мають правильну форму, що не порушує прикус, та виготовляються з гіпоалергенних матеріалів.
  5. Спробуйте готувати до сну дитину приблизно у той самий час. Формування певного режиму позитивно впливає на стан малюка та сприяє кращому засинанню.



Photo: MamsFamily


Щоб сон малюка не був порушеним, а ви не прокидались щопівгодини, підготуйте відповідні товари для материнства та немовлят. Завдяки їм, ви зможете і заспокоїти дитину, і нормалізувати свій психоемоційний фон.


Купити товари для малюків дешево пропонує інтернет-магазин MamsFamily!


Шукаєте все для немовлят - інтернет-магазин Mams Family має що вам запропонувати. В наявності є такі корисні товари, які допоможуть малюкам спати міцно та спокійно:

  • пляшечки для годування;
  • підігрівачі пляшечок;
  • радіоняні;
  • пустушки;
  • дитяча косметика та засоби гігієни;
  • іграшки з перших днів життя немовлят;
  • якісне дитяче харчування та багато чого іншого.


Mams family - магазин дитячих товарів, який співпрацює виключно з перевіреними виробниками, тому жодних сумнівів щодо їхньої якості у вас не виникатиме. Ще одна важлива перевага - доступні ціни на всю продукцію. На сайті mams.family вам вдасться купити товари для малюків дешево, а вигідні знижки при замовленні від 2 одиниць дають змогу ще більше зекономити. З магазином Мамс Фемілі зручно, адже ви можете дитячі товари купити онлайн швидко.

Відправлення здійснюються вчасно, що дасть вам змогу без жодних затримок отримати бажану продукцію. Дотримуйтесь алгоритму дій, щоб малюк спав спокійно, а для цього використовуйте товари для немовлят і материнства, що пропонує інтернет-магазин Мамс Фемілі.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук