Montessori school для сучасних дітей: Ясла, Дитячий садок, Школа


Опубліковано 12 Січень 2024 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Освіта >  Montessori school для сучасних дітей: Ясла, Дитячий садок, Школа


Montessori school для сучасних дітей: Ясла, Дитячий садок, Школа

Photo: Montessori School


Інновація в освіті завжди привертала увагу батьків, які прагнуть найкращого для своїх дітей. Montessori School на Позняках у Києві - це унікальний освітній заклад, який поєднує в собі ясла, дитячий садок і початкову школу в єдиній концепції педагогіки Монтессорі. 

Для виховання та навчання дітей ми обрали методику Марії Монтессорі, тому що це освіта яка розвиває самостійність та любов до самонавчання у дітей. Основна ідея методу Монтессорі – це створення середовища, де дитина зможе розвивати свій потенціал, використовуючи свій інтерес, ініціативу та щодня робить власні відкриття. Ми разом з монтессорі-педагогами розробили навчальну програму для кожної монтессорі групи і класів, враховуючи потреби та індивідуальність кожної дитини. А сертифіковані монтессорі-педагоги створили всі умови, необхідні для здорового розвитку дітей. 
У нашому навчальному просторі ми маємо всі зручності, власний дитячий майданчик, спортивну залу та 600 квадратних метрів монтессорі простору з панорамними вікнами, де кожна деталь продумана для комфорту дітей.


Ясла Montessori: Група «Мама та малюк», група Тоддлер. Це Любов, Турбота та Розвиток


Перший етап у Montessori School - це група «Мама та малюк», студійні розвиваючі заняття для дітей віком від 9 місяців. А вже другий етап це повноцінні ясла- група Тоддлер. Звісно, все починається м’якої адаптації, яка в нас проходить від 2 до 4-х тижнів. Тут найменших дітей приймають з найбільшою турботою і любов’ю. Спеціалізовані монтессорі-вихователі надають необхідний комфорт та розвиваючі заняття в монтессорі-середовищі. Головний акцент на зонах практичного життя – самообслуговуюча праця, прибирання, миття посуду, викладання столових приборів, власна гігієна, приготування їжі, приготування напоїв. Також використовуємо зони мовлення, математики, географії і космосу. В цій атмосфері ми допомагаємо дітям вирости здоровими і щасливими і готовими до наступного етапу – дитячого садка. 


Дитячий садок Montessori: Відкриваємо Двері до Світу Знань 


Photo: Дитячий садок Montessori


Дитячий садок Позняки у Монтессорі скул – це особливе освітнє середовище, де вчитель-монтессорі створює атмосферу довіри і самовизначення. Діти вільно досліджують предмети, працюють в освітніх зонах – математика, розвиток мовлення, географія і космос, сенсорики, зона практичного життя та мистецтва. Також діти активно розвивають свої соціальні навички та вчаться спілкуватися з однолітками та дружити. 


Початкова школа Montessori з поглибленим вивченням мов: Підготовка до Майбутнього 


Photo: Початкова школа Montessori


Монтессорі класи у нашому закладі – лінгвістичні, кожен день уроки англійської та іспанської мови. 

В початковій школі ми застосовуємо програми НУШ (Нова Українська Школа) + Методику Марії Монтессорі, де головний акцент спрямований на створення та написання проектної роботи. Учні можуть вибирати тему проекту, яка їх цікавить, що мотивує їх до більш глибокого вивчення та розвитку конкретної області знань. Кожен проект обирається на підставі потреб та можливостей кожного учня, що сприяє більш ефективному навчанню. Учні мають можливість працювати в різних областях, включаючи мову, математику, науку, мистецтво та інші, що сприяє розвитку всіх аспектів їхньої особистості.


Студійні заняття проходять в рамках дитячого садка та початкової школи:

  •  Музична і театральна студія
  •  Хореографія
  •  Художнє Мистецтво 
  •  Кулінарія
  •  Англійська мова
  •  Іспанська мова 
  •  Робототехніка


Наші Переваги: 

  •  Центр Позняків біля метро
  •  Закрита територія
  •  Наявність Паркінгу для автомобілів
  •  Сертифіковані монтессорі-педагоги
  •  Власна кухня
  •  Власний дитячий майданчик
  •  Тепле укриття з санвузлом і спортивною залою 
  •  Великі класи з панорамними вікнами


Відкривайте Нові Горизонти з навчальним закладом Montessori School 


Montessori school дитячий садок і початкова школа на Позняках у Києві - це не просто освітній заклад, це спільнота, де діти ростуть в творчих та незалежних особистостей. Тут навчання поєднується з розвитком, а самовизначення з навчанням, що сприяє вихованню найкращих громадян майбутнього.

Оберіть Montessori School на Позняках, якщо ви шукаєте найкращий дитячий садок чи початкову школу для вашої дитини. Відкрийте перед своєю дитиною нові горизонти та надайте їй можливість розвиватися в найкращих умовах. Наша школа завжди відкрита для вас і вашої дитини, щоб разом відкривати світ навчання та досягнень.


Бажаєте ближче познайомитися з Монтессорі методикою навчання в нашому дитячому садку на Позняках і початковою школою Montessori School? Запрошуємо вас на ознайомчу екскурсію у будь-який зручний для вас час!

Наш приватний садок та початкова школа Montessori School знаходиться біля станції метро Позняки біля ТРЦ Піраміда, до нас зручно також доїхати автомобілем з будь-якої точки Дарницького району, оскільки ми знаходимось біля проспекту Бажана.   


Адреса: 

  • м. Київ, вул. Олександра Мишуги, 2, м. Позняки

Телефон:

  • +380 (68) 597 10 00
  • +380 (44) 597 10 00

Email:


  






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук