Добірка атмосферних мультфільмів, які ви могли пропустити


Опубліковано 25 Грудень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Добірка атмосферних мультфільмів, які ви могли пропустити


Добірка атмосферних мультфільмів, які ви могли пропустити

Photo: Freepik


Коли спільний перегляд мультфільмів з дітьми є сімейною традицією, з часом все складніше знаходити нові та цікаві мультики для перегляду. Адже більшість новинок, які мають гарні відгуки вже переглянуті.

У такій ситуації на поміч приходимо ми. «Діти в місті» зібрали для вас чудову добірку атмосферних мультиків, які ви могли не бачити.


Совиний Дім


Неймовірний мультсеріал, якого вам вистачить надовго. Завзята дівчина потрапляє через портал в царство демонів, де вона знаходить справжніх друзів у вигляді відьми та дракона. Ба більше, дівчина вирішує теж стати відьмою, вступивши до спеціальної школи.



Video: Трейлери AdrianZP


My Little Pony у кіно


Повнометражний фільм з героями улюбленого мультсеріалу. Це просто справжній скарб, адже всі улюблені герої повернулися на екрани, щоб потрапити в нову неочікувану пригоду.



Video: planetakino


Читайте також: Захоплюючі мультфільми: добірка для перегляду всією родиною


Вовча варта


Гарна картинка, цікавий сюжет та незабутні пригоди. Все це є у «Вовчій варті». За сюжетом дівчинка Робін разом з батьком приїжджає до Ірландії. Батько має намір знищити останню зграю вовків у місцевих лісах. Та історія приймає несподіваний поворот.



Video: Apple TV


Таємниці Ґравіті Фоллс


Ще один крутезний мультсеріал, але цього разу для молодших підлітків. Цей мультик буде цікаво дивитися не лише дітям, а й дорослим. Оригінальний гумор, незабутні пригоди та секретики.



Video: cheap movie


Пісня моря


Дуже гарний мультфільм від студії Cartoon Saloon. Захоплююча та загадкова подорож брата та сестри нікого не залишить байдужими. У мультику ви побачити купу загадкових створінь та атмосферних місць.



Video: КіноВежа - стара сторінка


Дев’ять


Доволі лячна історія про майбутнє, де населення Землі намагається знищити штучний інтелект. Мультик вийшов у 2009 році, але зараз він особливо актуальний. Проти армії роботів постають ляльки, яких створив відомий професор. То чим завершиться битва за виживання людей?



Video: Focus Features


За садовим парканом


Гарний мультик з філософським сенсом. Крім того, в картині дуже класний музичний супровід. Мультик розкриває нам історію двох братів, які насмілюються пройти крізь ліс, щоб потрапити в таємниче місце.



Video: ДУБ СТУДІО


Читайте також: Добірка новорічних фільмів та мультфільмів для перегляду з дітьми






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук