Смартфон для дитини: сім причин купити Samsung Galaxy


Опубліковано 27 Листопад 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Смартфон для дитини: сім причин купити Samsung Galaxy


Смартфон для дитини: сім причин купити Samsung Galaxy

Photo: ctrs.com.ua


Кожного з батьків турбують питання безпеки дітей. У існуючих реаліях важливо підтримувати зв'язок із близькими та рідними людьми. Смартфон – ідеальний засіб, завдяки якому ми можемо просто набрати номер та поговорити з дитиною. Більше того, підтримуються функції відеодзвінків та миттєвих текстових повідомлень у популярних месенджерах.


Купівля смартфона для дитини – серйозне рішення. Адже девайс має бути по-справжньому надійним та продуктивним. Але при цьому, знаючи дітей та їхні звички, навряд чи хтось ризикне купувати дорогий пристрій флагманського рівня.


Смартфони Samsung стануть ідеальним вибором для дитини з низки причин, які ми перерахуємо нижче.


7 ключових причин купити смартфон Samsung дитині


Південнокорейська компанія займає перше місце у світі за обсягами виробництва та продажів смартфонів у світі. І це цілком заслужений стан речей.


Наведемо сім ключових причин купити смартфон Samsung для вашої дитини, яка ходить до школи:


1. Широкий ціновий діапазон


Компанія намагається охопити максимальну кількість потенційних покупців. Тому в її модельному ряду можна знайти смартфони за ціною від 3 до 80 тисяч гривень. Можна підібрати девайс під будь-які запити та бюджети.


2. Відмінна якість зборки незалежно від вартості


Купуєте “народний флагман” Samsung Galaxy S21 FE чи найдешевший телефон Samsung A04? Незважаючи на вартість, виробник використовує якісні матеріали – пластик, метал, загартоване скло для захисту екрана та задньої панелі. А міцність має першорядне значення, коли йдеться про покупку смартфона для дитини.


3. Батьківський контроль


Очевидно, що дитина буде використовувати смартфон Самсунг як ігрову приставку і для пошуку різноманітної інформації в інтернеті, наприклад ГДЗ - готових домашніх завдань. Однак, через ваш особистий обліковий запис Samsung ви зможете контролювати сценарії використання смартфона, блокувати доступ до додатків і сайтів з небажаним контентом.



Photo: ctrs.com.ua


4. Доступ до програм Google Play та Galaxy Store


На маркетплейсах безкоштовних програм ви знайдете безліч корисних програм, які допоможуть у навчанні. Наприклад, є дуже багато додатків вивчення іноземних мов, розвитку логічного мислення, виконання математичних завдань. Якщо ж дитина цікавиться музикою, ви легко знайдете програми для покращення музичного слуху.


5. Дистанційне навчання в умовах війни та епідемії


Події останніх років нагадують кадри із фільмів жахів. Проте життя продовжується. Найчастіше школи переводять учнів на дистанційну форму навчання. У такому разі підтримувати контакт з однокласниками та вчителями допоможе смартфон Samsung, який обладнаний фронтальною камерою для спілкування з відеозв'язку.


6. Безпека та моніторинг


GPS модуль та постійний доступ до мобільного інтернету дозволять батькам контролювати переміщення дитини. Ви будь-якої миті зможете перевірити, де зараз знаходиться ваш малюк. Маршрути його переміщень та місця, де він побував, зберігаються на картах Google.


7. Розваги та мотивація


Діти люблять мобільні ігри. І це можливість для додаткової мотивації: "Зроби уроки і зможеш пограти на телефоні!". Обладнані потужними процесорами Samsung Exynos або MediaTek Helio G-серії смартфони Samsung легко справляються з будь-якими навантаженнями. Окремо зазначимо і автономність. Якщо шукаєте смартфон із гарною батареєю, зверніть увагу на серію Samsung Galaxy M14, M24 та вище. Вони оснащені акумуляторами з ємністю 6000 мАг, які забезпечують тривалу роботу без заряджання.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук