Топ-7 неймовірних пригодницьких фільмів для підлітків


Опубліковано 21 Листопад 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Топ-7 неймовірних пригодницьких фільмів для підлітків


Топ-7 неймовірних пригодницьких фільмів для підлітків

Photo: Freepik


Нещодавно у прокат вийшов приквел популярної підліткової саги «Голодні ігри» - «Балада про співочих пташок і змій». Ці книги та серія фільмів дуже популярні серед підлітків та дорослих завдяки поєднанню екшну, драми та пригодницького жанру.

«Діти в місті» зібрали для вас добірку фільмів, які можуть зацікавити шанувальників "Голодних ігор".


Дивергент


У постапокаліптичному світі люди розділені на фракції залежно від їхніх рис характеру. Головна героїня Тріс виявляє у собі різні схильності, що робить її небезпечною для влади. Після свого повноліття Тріс робить складний вибір, який повністю змінить її долю.



Video: Українські трейлери


Читайте також: Як весело провести час з підлітком: підказки від дітей і не тільки


5 хвиля


Після низки нападів інопланетян підлітки змушені виживати та боротися з інопланетними силами, намагаючись розібратися в таємницях цих ворогів. Втім, і самі люди стають небезпечними один для одного.



Video: Кінопалац


Той, що біжить лабіринтом


Молодий хлопець опиняється у спеціальному місці, яке називають Лабіринт. Він зовсім не пам’ятає своє минуле та все, що з ним трапилося. Разом з іншими підлітками хлопець змушений шукати вихід через складний лабіринт, з яким пов'язані життєво важливі та загадкові таємниці.



Video: UA Trailers HD


Енола Холмс


Фільм про молодшу сестру Шерлока Холмса, яка довгий час залишалася в тіні свого відомого брата. Звичайно, у книгах про Шерлока такого персонажа не було, але фільм по мотивах відомої книги мав великий успіх.



Video: Filmova


Гра Ендера


Молодіжна фантастика про світ майбутнього, де на Землю напали інопланетяни. Врятувати планету можуть лише юні геймери. Дітям здається, що вони грають в комп’ютерну гру, але насправді підлітки керують справжнім космофлотом проти інопланетних загарбників.



Video: oKinoUATrailers


Втаємничений


У світі, де емоції та спогади приховуються, юнак починає виявляти та розуміти справжню сутність світу. Його береться навчати Хранитель – єдина людина, яка пам’ятає, яким світ був до того, як людство почало будувати ідеальне суспільство.



Video: KinoAnDBloopers


Темні уми


Світ захопив вірус, який або вбиває підлітків, або наділяє їх надприродними здібностями. Втім, влада боїться такої неконтрольованої сили, тому запроторює дітей у спеціальні табори. Група підлітків дізнається цю таємницю, збігає з табору та намагається знайти спокійне місце для життя.



Video: Multiplex Cinema


Ці пригодницькі фільми неодмінно сподобаються підліткам. Та й дорослим буде цікаво провести час разом зі своїми дітьми.


Зверніть увагу на нашу добірку: Перелік фільмів, які психологи радять подивитися з дітьми та підлітками






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук