Сім причин купити смарт-годинник Samsung для підлітка


Опубліковано 16 Жовтень 2023 о 19:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Сім причин купити смарт-годинник Samsung для підлітка


Сім причин купити смарт-годинник Samsung для підлітка

Photo: ctrs.com.ua


Як виховати в дитині дисципліну, бажання більше рухатися та менше “залипати” у телефоні? Є багато варіантів: записати на позакласну секцію, до музичної чи художньої школи, більше часу проводити разом. Але постійно контролювати дитину, особливо якщо йдеться про учня середніх та старших класів, навряд чи вийде. У такому випадку смарт-годинник стане прекрасним вибором.


Переваги смарт-годинника перед смартфоном


Провідні бренди сьогодні випускають "розумний" годинник, який за своїм функціоналом нічим не поступається телефонам. Але вони мають кілька незаперечних переваг перед смартфоном:

  • оскільки вони кріпляться на зап'ястя, менше ризиків, що дитина їх втратить;
  • вони не відволікають увагу, як смартфон – на смарт-годинник можна завантажувати ігри, але грати на них не так зручно, як на великому екрані;
  • якщо вибираєте якісний смарт годинник Самсунг або інших відомих брендів, на них можна встановлювати СІМ-карту для здійснення дзвінків в аудіо або відео режимі;
  • з їхньою допомогою можна заходити в інтернет для пошуку потрібної інформації;
  • перед батьками відкриваються широкі можливості щодо контролю переміщень дитини та забезпечення її фізичної та інформаційної безпеки.

В цілому, це сучасний, а головне – стильний гаджет, який обов'язково припаде до душі вашій дитині. Але тут виникає закономірне питання: який смарт-годинник купити?


Photo: ctrs.com.ua


Годинник Samsung Galaxy Watch: неперевершені переваги


Насамперед, звернемо увагу читачів, що Samsung Galaxy Watch четвертої серії та вище сумісні виключно зі смартфонами на Андроїд. На щастя, саме ця ОС найбільше популярна в Україні, а це дозволить зв'язати смартфон батьків зі смарт-годинником Samsung дитини без особливих труднощів.

Чому ж саме Samsung? Наведемо сім ключових причин купити найдешевші на сьогоднішній момент смарт-годинник Samsung Galaxy Watch4:

  1. Бездоганний та лаконічний дизайн – стиль та імідж мають велике значення для підлітків. Алюмінієвий корпус виглядає круто, можна підбирати ремінці різного кольору. За бажанням є можливість змінювати циферблати хоч щодня.
  2. Функціонал на межі фантастики. Це перший смарт-годинник Samsung, що працює під керуванням Wear OS. А це доступ до тисяч програм з Google Play і Galaxy Store.
  3. Фітнес мотивації. Підлітки нерідко страждають від нестачі фізичної діяльності. Цей смарт-годинник буквально змусить дитину більше рухатися, зайнятися бігом або плаванням, досягати нових результатів у спорті і щодня робити певну кількість кроків.
  4. Контроль за параметрами здоров'я. Смарт-годинник Самсунг буквально здатний замінити особистого лікаря, оскільки реєструють багато параметрів життєзабезпечення – температуру, пульс, вміст кисню в крові та навіть хімічний склад тіла.
  5. Galaxy Watch на варті сну. Контроль фаз сну – це можливість покращити сон, краще розслабитися та виспатися напередодні нового дня.
  6. Оповіщення у разі різкої зміни життєвих властивостей. У дитини почастішав пульс чи зріс рівень стресу? Батьки завжди на зв'язку та допоможуть у будь-якій ситуації.
  7. GPS та контроль переміщень. Дуже корисна функція для батьків, які переживають про свою дитину і де вона знаходиться зараз.

За бажання список переваг можна розширити ще кілька десятків пунктів. Але і з озвучених переваг зрозуміло, що смарт-годинник Samsung Watch – чудовий вибір для дитини чи підлітка.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук