Як вибрати аксесуари для повсякденних стилізацій? Посібник для батьків


Опубліковано 21 Вересень 2023 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Як вибрати аксесуари для повсякденних стилізацій? Посібник для батьків


Як вибрати аксесуари для повсякденних стилізацій? Посібник для батьків

Photo: Діти в місті


Іноді батькам посеред виру сімейного життя буває важко орієнтуватися у світі моди та модних аксесуарів. При цьому, виглядати сучасно і стильно бажає більшість людей.


Стильний одяг марки Guess можна знайти на сайті answear.ua. Є там і інші бренди за дуже приємними цінами.


Втім, навіть маючи перед собою каталог стильного одягу, нерідко буває важко підібрати те, що підійде саме вам. Ми зібрали практичний посібник, який допоможе обирати одяг та аксесуари, покращуючи повсякденний стиль та досягаючи ідеального балансу між модою та функціональністю.


Яким має бути повсякденний одяг та аксесуари?


Надайте пріоритет комфорту та практичності

Комфорт і практичність повинні займати центральне місце в житті батьків. Вибирайте аксесуари, які не заважатимуть рухам і не вимагатимуть постійного регулювання. М’які, легкі шарфи, універсальні головні убори та ергономічні сумки – чудова відправна точка.


Інвестуйте в основи якості

Кожна колекція аксесуарів повинна складатися з універсальних якісних виробів. Наприклад, якісний шкіряний ремінь, гарні сонцезахисні окуляри і класичний годинник. Це основа, яка служить надійним доповненням до широкого асортименту нарядів.


Враховуйте спосіб життя та діяльність

Підбирайте аксесуари та одяг відповідно до свого розпорядку дня. Якщо ви часто буваєте на природі, виберіть капелюх із широкими полями та міцні сонцезахисні окуляри для захисту від сонця. Для активного способу життя вибирайте аксесуари, які залишаються на місці під час руху.


Так, на сайті https://answear.ua/ru/m/tommy-hilfiger можна знайти багато практичного та модного одягу.


Які текстури, матеріали та кольори найліпші?



Photo: Freepik


Включайте різноманітні текстури та матеріали у свій гардероб, щоб додати глибини та цікавості вашому образу. Наприклад, поєднайте масивний в’язаний шарф із витонченим шкіряним поясом або поєднайте ефектне кольє з ніжними металевими сережками.

Вибирайте аксесуари, які можна легко інтегрувати в різні наряди. Сумочка нейтральних тонів, універсальне ефектне кольє або пара класичних сережок-гвоздиків можна поєднувати з різними ансамблями.

Аксесуари пропонують чудову можливість додати яскравих відтінків у ваш образ. Яскравий шарф, ефектний пояс або смілива пара взуття можуть миттєво оживити нейтральний або монохромний наряд.


Як виглядати на 100% кожен день?


Дотримуйтесь сезонних тенденцій

Хоча додавати модні аксесуари у свій повсякденний лук весело, не перестарайтеся. Вибирайте одну або дві модні речі кожного сезону та балансуйте їх із вічною класикою для стильного ансамблю.


Враховуйте пропорції

Підбираючи аксесуари, враховуйте свій тип фігури та пропорції. Величезне намисто може заважати мініатюрній фігурі, тоді як витончена підвіска може загубитися на високій фігурі.


Персоналізуйте свій стиль

Додавайте аксесуари, які мають сентиментальну цінність. Це може бути сімейна реліквія, предмет, подарований коханою людиною, або виріб ручної роботи з особливою історією.


Експериментуйте та отримуйте задоволення

Не бійтеся вийти за межі своєї зони комфорту. Експериментуйте з різними стилями, формами та кольорами, щоб дізнатися, що резонує з вами.


Особистий стиль — це шлях до розвитку, а аксесуари — чудовий спосіб самовираження.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук