Де відпочити з дітьми в Чехії: добірка цікавих місць


Опубліковано 17 Липень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Активний відпочинок >  Де відпочити з дітьми в Чехії: добірка цікавих місць


Де відпочити з дітьми в Чехії: добірка цікавих місць

Photo: Freepik


Літній сезон - ідеальний час для спільного відпочинку з дитиною. Якщо ви вирішили поїхати відпочивати за кордон, Чехія стане класною країною для подорожі. Вона пропонує безліч чудових можливостей для сімейного відпочинку, де гарантовано активне дозвілля та незабутні враження.

У Чехії можна організувати якісний відпочинок як у міських локаціях, так і на природі. «Діти в місті» зібрали добірку чудових місць, які неодмінно варто відвідати.

Варто зазначити, що наразі з України до Праги курсують потяги з Києва та Львову з пересадкою у Перемишлі.


Празький зоопарк


Один з найбільших зоопарків Європи, який вражає не лише різноманіттям тварин, а й чудовим комплексом для прогулянок та відпочинку. Поряд із зоопарком є величезний ботанічний сад і вражаючий Тройський замок, побудований в італійському стилі.

Варто зазначити, що на ці локації треба виділяти як мінімум два дні.

Детальніше

Парк розваг Mirakulum


Крутезний парк для активного відпочинку з дітьми. Тут є контактний зоопарк, скеледром, батути та басейн. Також у парку побудований величезний замок з підземеллями та баштами, який викликає захват у дітей. Парк знаходиться недалеко від Праги у місті Міловиці.



Video: Park Mirakulum


Детальніше


Читайте також: Карти туриста в Європі: топ міст, де можна відвідувати музеї зі знижкою


Акваленд «Моравія»


Величезний комплекс з аквапарком, басейнами, SPA-центром та зонами відпочинку. Він знаходиться недалеко від Брно та є одним з найбільших в Центральній Європі. Зручно, що на території аквапарку є готель, де можна зупинитися.

Детальніше


Гірський курорт Dolni Morava


На цьому курорті ви знайдете розваги кожному до душі. Тут можна відпочивати як влітку, так і взимку. Бобслейний трек, парки пригод, небесний міст та дорога у хмарах – все це виглядає дуже незвично та захоплююче.

Детальніше


Чеська Швейцарія



Photo: з відкритих джерел


Невимовної краси національний парк, який розташований на кордоні з Німеччиною. Сюди їздять ті, хто полюбляє насолоджуватися природою. Щоб побачити скелю Рожевий пагорб та водоспад, пообідати у ресторанчику на вершині світу, необхідно буде доволі довго мандрувати по лісу та горах. Потім доведеться спускатися до низу іншою стежкою, де на вас чекають чарівні човники, які провезуть вас по таємничих місцях.

У Чеській Швейцарії можна залишитися на ніч у спеціальному таборі з наметом.

Детальніше

Majaland


Чудовий комплекс для малечі, який знаходиться за Прагою. Туди можна поїхати після того, як вдосталь нагуляєтеся неймовірною столицею Чехії. Круті атракціони, регулярні концерти та активності чекають на вас.

Детальніше

Jump Park


Ще одна розвага для тих, хто має вільний час у Празі або проживає там. Величезний батутний центр з різноманітними батутами та активностями. Він знаходиться трішки далеко від центру, але туди легко доїхати на метро.

Детальніше


Читайте також: Добірка місць для відпочинку з дітьми за кордоном


Бобслей-парк Просек


Недалеко від Праги є чудове місце для яскравих вражень. Тут можна покататися з дітьми на незвичних гірках. Спогади про цей парк залишаться з ними надовго.

Детальніше

Парк розваг Шикланд


Унікальний парк розваг Шикланд - ідеальне місце для відпочинку та активних розваг для всієї родини у стилі вестерн. Там завжди проходять різноманітні заходи та розважальні програми, розклад яких можна подивитися на їхньому сайті.

Детальніше


Зверніть увагу на наш каталог: Куди піти з дитиною за кордоном: розваги, цікаві локації






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук