Учням доведеться платити за проїзд у Києві: подробиці


Опубліковано 28 Червень 2023 о 14:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Учням доведеться платити за проїзд у Києві: подробиці


Учням доведеться платити за проїзд у Києві: подробиці

Photo: з відкритих джерел


Оплата проїзду для учнів у громадському транспорті Києва під час літніх канікул зміниться. «Діти в місті» дізнавалися, на що треба звернути увагу батькам.


Згідно з рішенням Київради, з 1 липня до 31 серпня учні мають сплачувати плату за проїзд. Проте, для забезпечення пільгових умов, передбачено знижку у 75% на проїзний квиток під час канікул.

Для отримання знижки, батькам необхідно додати учнівський квиток до акаунту у застосунку "Київ Цифровий". Для цього введіть номер учнівського квитка та пін-код, а потім натисніть "Придбати проїзний". Також можна поповнити учнівський квиток через термінал самообслуговування. Для цього необхідно ввести номер учнівського, що знаходиться під штрих-кодом, або вставити картку у картрідер, вибрати необхідний проїзний та натиснути "Поповнити".

Варто зазначити, що пільговий тариф на проїзд застосовується лише для учнівських квитків, що діють у межах місяця або другої половини місяця. Для учнівських одноразових поїздок окремі знижки не передбачені.

Також є можливість поповнити учнівський квиток у касах КП "Київський метрополітен" (станції "Видубичі 1", "Почайна 1", "Вокзальна"), на сайті та в додатку EasyPay.

Згідно з рішенням Київради, безоплатний проїзд та проїзд із частковою оплатою надається учням шкіл загальної середньої освіти Києва лише протягом навчального року та періоду річного оцінювання, тобто з 1 вересня до 1 липня наступного року.


Читайте також: Електронний учнівський квиток у Києві: як замовити та оформити






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук