Штучний інтелект: оживляємо малюнок дитини за допомогою Animated Drawings


Опубліковано 18 Квітень 2023 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Штучний інтелект: оживляємо малюнок дитини за допомогою Animated Drawings


Штучний інтелект: оживляємо малюнок дитини за допомогою Animated Drawings

Photo: Freepik


Діти змалечку відображають свій світогляд та фантазії на аркуші паперу. Та тільки уявіть радість дитини, якщо вона могла б побачити як її малюнок оживає. І це можливо втілити за допомогою штучного інтелекту та інноваційної технології Animated Drawings.

«Діти в місті» підготували для вас покрокову інструкцію, як перетворити малюнок дитини на справжній мультик.


Крок 1 – завантажити

Ваша дитина намалювала персонажа. Наприклад, це може бути герой мультика або просто її власний персонаж. Сфотографуйте малюнок. Завантажте фото на сайт та готуйтеся до дива.



Photo: Діти в місті


Photo: Діти в місті


Крок 2 – виділити

Виділіть персонажа на малюнку, якого ви хочете оживити. Для цього перетягуйте точки, щоб виділений контур був якомога ближче до персонажа.



Photo: Діти в місті


Вам може сподобатися наша стаття: Користь малювання та розфарбовування: чому це корисно для мозку дитини


Крок 3 – прибрати зайве

Приберіть зайві деталі з малюнка. Внизу на панелі інструментів є олівець і ластик. Ластик прибирає зайве, олівець – домальовує, якщо щось потрібно повернути.

Прибирайте все те, що не має рухатися під час анімації. Наприклад, якщо на малюнку біля персонажа зображене дерево або будинок, то їх можна витерти, щоб не заважати анімації персонажа.



Photo: Діти в місті


Крок 4 – опорні точки

Розставте опорні точки на малюнку. Вони показують рух персонажа. Таким чином ви допомагаєте штучному інтелекту розібратися, де у персонажа руки, ноги, лікті та коліна, і як він має рухатися.



Photo: Діти в місті


Крок 5 – обирати анімації

У полі ліворуч є різні варіанти анімації. Клікайте на них, і персонаж почне рухатися. Дивіться з дитиною, як малюнок оживає, ходить, стрибає та танцює.



Photo: Діти в місті


Крок 6 – насолоджуйтеся

Грайтеся і радійте разом з дитиною цим веселим анімаціям. Віримо, що такі класні інструменти підштовхнуть вашу дитину до ще більшої творчості та відкриють для неї світ нових можливостей та експериментів.


Читайте також: Саморобні іграшки, від яких дитина буде в захваті






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук