Інтернет-магазин «Фокстрот»: особливості та каталог товарів


Опубліковано 28 Грудень 2022 о 14:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Інтернет-магазин «Фокстрот»: особливості та каталог товарів


Інтернет-магазин «Фокстрот»: особливості та каталог товарів

Photo: foxtrot.com.ua


Останнім часом велику популярність набувають інтернет-магазини, покупки в яких залучають покупців за рахунок вигідного та комфортного шопінгу. Онлайн-магазин «Фокстрот» Кривий Ріг та в інших містах України спеціалізується на продажу:

  • побутової техніки;
  • смартфонів;
  • комп'ютерів;
  • спортивні прилади;
  • фурнітури для кухні та іншої продукції.


Каталог сайту оновлюється щодня, завдяки чому покупці можуть знайти бажаний або новий товар зі знижкою, безкоштовною доставкою, тощо. Крім цього, в магазині регулярно з'являються вигідні пропозиції у вигляді кешбеку на покупку або можливість розстрочки з мінімальною процентною ставкою.

 

Критерії щодо вибору телефонів на сайті


Перед придбанням найкраще звернути увагу на дисплей пристрою. Всі відомі компанії (Apple, Samsung, HTC і т.д.) пропонують моделі телефонів зі своїми телефонами з різним розміром екрану. В онлайн-магазині є телефони з дисплеями 4, 5.5 або навіть 6 дюймів. Вибирати потрібно, ґрунтуючись на цілі використання девайса, наприклад, якщо він необхідний для простих листування та дзвінків, краще вибирати діагональ у 4 дюйми. Якщо вам потрібен практичний телефон, на якому можна дивитися фільми, розмовляти відеочатом і грати в ігри, то краще зупинити свій вибір 5.5 або 6-дюймових екранах.


Вибір комп'ютерів за каталогом «Фокстрот»


В онлайн-магазині також є великий вибір якісних комп'ютерних блоків, які відрізняються один від одного за технічними складовими та дизайном. При виборі краще звернути увагу на матеріал, з якого виготовляється корпус (метал, скло, пластик і т. д.). Це не впливає на продуктивність пристрою, але відіграє велику роль для зовнішнього вигляду та естетичності. Якщо говорити про технічний бік питання, то важливо звернути увагу на такий критерій, як кількість процесорів у блоці. Саме вони відповідають за максимальну продуктивність та швидкість роботи і чим більше ядер у них – тим краще. На частоту кадрів в іграх або під час роботи також впливає місткість оперативної пам'яті. Найдорожчим компонентом ігрового комп'ютера є відеокарта, вона підбирається з урахуванням вимогливості ігор, якщо ви не плануєте грати, то вам підійде відюха, яка вбудована в процесор. У комп'ютерах на сайті вона може змінюватись від 2 до цілих 32 ГБ.

У магазині все обладнання розділяється за ціновою категорією, завдяки чому ви можете швидко вибрати бажаний пристрій.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук