Добірка різдвяних мультиків для теплого вечора


Опубліковано 21 Грудень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Добірка різдвяних мультиків для теплого вечора


Добірка різдвяних мультиків для теплого вечора

Photo: Freepik


В Україні розпочався період різдвяних та новорічних свят. А це означає, що попереду багато теплих сімейних вечорів, які можна провести разом з дітьми. Сьогодні це особливо важливо, адже діти потребують вдвічі більше нашої уваги та часу у такий непростий час.

«Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку атмосферних мультиків, які допоможуть вам розшукати святковий настрій.


Скористайтеся зручною функцією на YouTube та зберігайте/завантажуйте відео, щоб подивитися, коли не буде світла. Завантажені в додатку відео можна дивитися, навіть, якщо відсутня мережа. Вони зберігаються до 29 днів. Шукайте кнопку «завантажити» під відео в YouTube, після чого шукайте завантажені відео в бібліотеці додатку.


Скрудж: Різдвяна Пісня


Нова адаптація відомої історії англійського письменника Чарльза Дікенса про егоїстичного скнару Ебенезера Скруджа від Netflix. Цій історії вже багато років, але вона не втрачає своєї актуальності.



Video: Filmova


Робін Робін


Ще один дивовижний мультик від Netflix про маленьку пташку, яка виросла в сім’ї мишок. Мишки були люблячою родиною, однак в процесі дорослішання Робін починає розуміти, що сильно відрізняється від своїх родичів.



Video: Netflix


LEGO Зіркові війни: Святковий спецвипуск


Неймовірний святковий мультик для фанатів LEGO та Зоряних війн. У цій історії поєднані всі найулюбленіші персонажі, які під час своєї подорожі зустрінуть Люка Скайуокера, Дарта Вейдера, Йоду, Обі-Вана та інших знакових героїв.



Video: Star Wars


Читайте також: Створюємо дітям новорічний настрій: шедеври святкових рекламних роликів


Сміттєвозик: Різдвяні пригоди


Під час найвідповідальнішої місії Санта потрапляє в аварію та вщент розбиває санки з подарунками. Втім, на допомогу герою приходять дуже несподівані, але щирі й віддані помічники.



Video: Media Trends


Снігові пригоди Солана і Людвіга


Жителі норвезького міста готуються до Різдва, але для святкової атмосфери не вистачає снігу. Щоб виправити ситуацію, винахідник Реодор створює снігову гармату, яка здатна врятувати свято. Втім, завжди є хтось, хто хоче все зіпсувати…



Video: Nordisk Film Norge


Вам може сподобатися наша добірка атмосферних фільмів для створення новорічного настрою.


Дракони: Подарунок Нічної Люті


Святковий спецвипуск у всесвіті улюбленого мультика. Що може бути краще? Діти поринуть у світ драконів та побачать, які пригоди чекають на Беззубика та його господаря Іккінга.



Video: Media Graveyard


Різдвяний Мадагаскар


Ще одна призабута історія з популярного всесвіту. Святковий випуск Мадагаскару, де всі улюблені герої знову зберуться разом. На них чекають неймовірні пригоди, адже вони стануть помічниками Санти.



Video: Media Graveyard


Каспер. Різдво привидів


А як святкують Різдво привиди? Чи сильно їхні традиції відрізняються від світу людей? Незабутня історія про маленького дружелюбного Каспера не залишить нікого байдужим, адже добро та щирість завжди перемагають темряву.



Video: Ricco Canipe


Смолфут


Історія про молодого єті, який вперше зустрів людину і влаштував справжній переполох серед своїх родичів. Ця зустріч змінює багато чого, адже світу снігових людей доведеться задуматися над тим, хто ще живе в цьому надзвичайно великому світі.



Video: planetakino






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук