Ортопедичні магазини у Києві


Опубліковано 16 Вересень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Здоров'я та спорт >  Ортопедичні магазини у Києві


Ортопедичні магазини у Києві

Photo: ortomedica.ua


Хвороби опорно-рухового апарату — популярна проблема, з якою стикаються люди різного віку. Вони нерідко носять хронічний характер і виявляються у вигляді болів у суглобах, хребті, попереку, шиї та інших частинах тіла. Деякі серйозні патології можуть обмежувати рухову здатність людини. У такому разі нормальна життєдіяльність апріорі неможлива. Як захистити своє здоров'я, якщо ви маєте проблеми з опорно-руховою системою?


В першу чергу, обов'язково завітайте до лікаря, який призначить вам оптимальний варіант лікування, а необхідну медтехніку та ортопедичні товари для ефективного проведення терапії вам надасть мережа ортопедичних салонів у Києві Медтехніка Ортомедика.


У нашому магазині представлений широкий асортимент продукції для профілактики та лікування різноманітних хвороб.


Ортопедичні товари та корсетно-бандажні вироби


Хронічна втома, біль у суглобах, попереку, хребті, судоми, швидка стомлюваність під час ходьби — це може бути ознаками захворювань опорно-рухового апарату. Також існує низка гострих симптомів для термінового звернення до ортопеда або травматолога, а саме:

  • оніміння верхніх чи нижніх кінцівок;
  • рухи суглоба стали тугими, з'явився характерний хрускіт;
  • гострий біль;
  • набряклість кінцівок.


Симптоми, наведені вище, вимагають обов'язкової консультації фахівця. Лікар проведе огляд, оцінить ступінь тяжкості проблеми та підбере оптимальний метод лікування. Лікування та профілактика хвороб опорно-рухової системи мають здійснюватися комплексно. Медикаментозна терапія, фізичні вправи, фізіотерапевтичні процедури – це ще не все. При комплексному лікуванні важливо використовувати ортопедичні медичні вироби, які прискорять період реабілітації та підвищать ефективність лікування.


Магазин Медтехніка Ортомедика Київ з радістю надасть наступні види ортопедичних виробів:

  1. Ортопедичні подушки для сну. Зберігають правильне анатомічне положення вашого хребта навіть під час сну. Створюють комфорт, налагоджують сон, покращують кровообіг. Надають профілактику шийного остеохондрозу, сколіозу, остеохондрозу та багатьох інших патологій.
  2. Ортопедичні устілки. Невеликі анатомічні вкладиші у взуття відіграють основну роль у правильній ходьбі та у профілактиці (а також у лікуванні) плоскостопості. Крім устілок у Медтехніка Ортомедика ви також можете купити підп'ятники, протектори на кісточку стопи, напальчники, манжетки, вставки під плюсну та інші ортопедичні аксесуари.
  3. Ортопедичні коврики. Також надають ефективний вплив на деформації стопи, що утворилися. Вони масажують, стимулюють приплив крові до нижніх кінцівок і зміцнюють м'язи.


Також в асортименті величезний перелік інших незамінних ортопедичних засобів, що дозволяють вирішити проблеми вальгусної деформації, остеохондрозів, артриту, викривлення хребта та подібних. Окреме місце серед продукції Медтехніка Ортомедика у Києві представляють бандажі та ортопедичні корсети. У салоні ви знайдете великий вибір бандажів для суглобів та спини, для шиї та реабілітаційного періоду після операцій. Наші фахівці дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть правильно вибрати ортопедичний бандаж.


Медтехніка


Якщо вам потрібно купити тонометр, градусник або інгалятор, а також будь-яку іншу медтехніку за доступним бюджетом – запрошуємо вас до салону Ортомедика у Києві. У магазині ви знайдете широкий асортимент діагностичного медичного обладнання, як для дому, так і для медичних закладів. У нас також великий вибір товарів для діабетиків та пацієнтів із порушеннями слуху.

Для професійного оснащення кабінетів та медичних закладів ви знайдете:

  • медичні меблі;
  • обладнання для проведення стерилізації та знезараження;
  • обладнання для лабораторії;
  • електрокардіографи;
  • обладнання для операційних.


Також в салоні доступні засоби для реабілітації пацієнтів з інвалідністю, людей похилого віку, і тих, хто відновлюється після тяжкої травми або операції. У тому числі у продажу компресійна білизна для лікування варикозу та трикотаж для реабілітації для пацієнтів після пластичної хірургії. У нашому магазині ви отримаєте гарантовану експертну консультацію наших фахівців, а також професійну допомогу при підборі продукції.


Адрес магазину медтехніки у Києві

  • проспект Перемоги, 27а, тел. +380 (68) 299 08 55. Режим роботи: Пн-Пт: 09:00 - 20:00; Сб-Нд: 10:00 - 18:00.
 
 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук