Найвідоміші мультяшні леви


Опубліковано 19 Серпень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Найвідоміші мультяшні леви


Найвідоміші мультяшні леви

Photo: bi.ua


Чому м'які іграшки у вигляді левів такі популярні серед дітей? Напевно тому, що левам та левенятам присвячено чимало мультиплікаційних фільмів. Яких левів з мультиків найбільше люблять діти?


ТОП-5 левів із мультфільмів


Якщо м'яка іграшка лев – те, що просить ваше чадо, можливо, дитина надихнулася мультфільмом. А які ж леви найпопулярніші у дитячій анімації та які м/ф варто ще подивитися з юним любителем африканської фауни?


«Дбайливі ведмедики» – Хоробре Серце


Чули про такого персонажа? Лев Сміливе Серце – це двоюрідний брат Ведмедиків (і навіть не намагайтеся зрозуміти, чим зумовлена така спорідненість, це ж казка!). Лев виділяється серед інших особливим символом серця в короні, яке розташоване прямо на животі лева.

Звичайно ж, Лев сміливий і дуже сильний, а ще має суперсилу - вселяти впевненість у серця тих, хто ще сумнівається в собі. Такий собі супергерой, лише без плаща.


«Канікули Боніфація» – Боніфацій


Цей персонаж – відданий цирковий співробітник. Начальство нарешті дає Боніфацію відпустку, і він вирушає на батьківщину, до коханої бабусі.

Але робота переслідує лева навіть в улюблених джунглях – він не може відмовити радості місцевим дітлахам. Боніфацій стійко переносить таку «відпустку» і вчить залишатися спокійним у будь-якій ситуації.


«Мадагаскар» – Алекс


Він має найскладніше ім'я з усіх учасників рейтингу. Адже «Алекс» – лише його частина. А ось повне: Закар Алекс Алакей. Цей лев встиг побувати і в центральному зоопарку Нью-Йорка, і в Африці, і навіть у Європі – у складі цирку.

Улюблене заняття Алекса - танці, причому робить він це чудово навіть без вчителя. А ще лев усією душею любить своїх друзів і готовий боротися за них до останнього.


«Як Левеня та Черепаха співали пісню»: Левеня


Ще один м/ф із нашого дитинства. Якщо ваше чадо ще з ним не знайоме, цей недогляд варто виправити. Адже якби Левеня ніколи не зустріло Черепаху, навряд чи дізналося б про високу якість відпочинку. Мудра Черепаха поспішала пояснити маленькому Левеню, що просто лежати на сонечку – це приємне та корисне заняття. А пісня була точно хітом нашого дитинства (після пісні Мамонтенятка, звісно).


«Король Лев» – Сімба


Хіба може бути інший лідер у цьому списку? Ми мали цілий мультиплікаційний серіал у дитинстві, сучасні діти – неймовірний анімований фільм від студії «Дісней». Іграшки у вигляді Сімби, мабуть, найпопулярніші серед дітей. Адже в цій історії є все – трагедія, дружба та гостросоціальні проблеми. Сімба впорався з усіма перипетіями долі, став мудрим правителем і гідним прикладом для багатьох.


Тепер ви знаєте, чим зайняти вечір з дитиною та яку іграшку-лева йому купити. Який? А таку, яку він попросить, благо вибір сьогодні величезний.

 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук