Путівник по приватних дитячих садочках Києва 2022


Опубліковано 27 Червень 2022 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Освіта >  Путівник по приватних дитячих садочках Києва 2022


Путівник по приватних дитячих садочках Києва 2022

Photo: Діти в місті


Для більшості батьків пошук дитячого садка для малюка перетворюється у справжній квест. Треба врахувати так багато факторів – від зручного місця розташування до кваліфікації вихователів. Тепер до вимог додався ще один важливий фактор – безпека!

Як відомо, в умовах воєнного стану більшість дитячих садочків були змушені скоротити кількість дітей у групах. Потрапити туди можуть лише діти, чиї батьки офіційно працевлаштовані. «Діти в місті» пропонують вашій увазі добірку приватних дитячих садків Києва, які можуть вирішити ваші проблеми з пошуком садочку для вашої дитини.

Дитячий клуб-сад Вікторії Міронової


Photo: Дитячий клуб-сад Вікторії Міронової


Новий приватний дитячий садок на Караваєвих дачах, в сучасному приватному будинку із власною територією та басейном, запрошує діток від 1 до 5 років!


Також є місця в нашому садку на вул. Стадіонна!


У нас особливий, продуманий і професійний підхід до роботи і ми можемо пишатися тим, що:

  • наші педагоги та вихователі мають психологічну освіту;
  • ми використовуємо тільки перевірені методики роботи;
  • ми забезпечуємо різнобічний розвиток дитини, не виходячи з садочка;
  • у нас молодий та креативний колектив;
  • безпека в садочку - наш пріоритет!
  • ми пропонуємо зручний графік роботи;
  • особлива увага на високий рівень підготовки до школи;
  • ми гарантуємо безпечні іграшки;
  • діткам надається достатньо часу для розваг;
  • наш садок для всіх - маємо корекційну та логопедичну групи;
  • ми потурбувалися про iндивідуальне меню (корисне харчування).


Маємо власне укриття. Діють спеціальні ціни на час воєнного стану.


 Адреси та телефони:

  • вул. Кар’єрна, 19г (Караваєві дачі)
    • +380 (63) 343 22 30  
  • вул. Стадіонна, 6 (метро Вокзальна)
    • +380 (93) 168 70 52

     



Мережа приватних дитячих садочків - Джерело kids



Photo: «Джерело kids»


Якщо вас цікавить якісний та сучасний розвиток вашої дитини, захоплюючі заняття та веселі активності - то вам саме до «Джерело kids».

20 річний досвід в дошкільній освіті та професійні педагоги допоможуть розкрити таланти та індивідуальні здібності вашої дитини.


  • Діток від 1 року запрошують на заняття Ранній старт, на діток від 2,5 до 6 років очікують логіка та ейдетика, англ.мова, образотворче мистецтво, хореографія та багато іншого.
  • І звісно - садок повного дня з цікавими і насиченими програмами, що поєднують новітні досягнення у дошкільній освіті з багаторічним досвідом роботи.
  • На діток у садочку чекає якісний догляд, продуманий режим дня, повноцінне харчування, захоплюючі програми навчання і розвитку. А ще - яскраві свята, тематичні ранки та вистави.

На базі закладу працює постійно діюча онлайн-школа для дошкільнят.



Photo: «Джерело kids»


Переваги «Джерело kids»:

  • авторські програми, широкий вибір предметів;
  • зручний вибір форматів навчання і перебування (повний/неповний день, онлайн- навчання);
  • індивідуальне компонування програм розвитку для кожної дитини;
  • якісне і смачне 4-х разове харчування;
  • дотримання усіх вимог безпеки;
  • ліцензія у сфері дошкільної освіти АЕ №575448 від 29.04.2015р., атестація ДОНМС КМДА наказ №654 від 23.06.2017


Запишіться на безкоштовне ознайомче заняття у садку, щоб отримати власні враження про заклад. Запис через сайт або за тел. +380 (99) 084 75 25.


Адреси та телефони:

  • вул. Маяковського, 24в
    • +380 (96) 117 10 89
  • вул. Оболонська Набережна, 3
    • +380 (99) 084 75 25
  • вул. Маршала Тимошенко, 5б
    • +380 (66) 776 56 65
  • вул. Волгоградська 15а
    • +380 (96) 363 11 38


        




TEREMOK-UNION

1

Photo: TEREMOK-UNION


TEREMOK-UNION (ст. м. Деміївська) - один з найперших приватних садочків в Києві, який почав свою роботу ще в 2007 році.

За цей час навчальний заклад підготував до школи близько 6000 майбутніх першокласників. Сьогодні - це потужна мережа, яка знаходиться в трьох містах України - Києві, Харкові, Одесі, та має свою власну приватну школу I-III ступенів, 5 приватних навчальних центрів, 2 приватних садочки повного дня, 5 міні-садків. 

Садочки TEREMOK-UNION знаходяться в екологічно чистому районі міста, біля ландшафтного парку "Лиса гора". До нас зручно добиратися сім'ям, які живуть неподалік від станцій метро Деміївська, Либідська, Дружби Народів, Видубичі та Голосіївська. 


У садочки беруть дітей від 1,9 до 7 років. Дітей поділяють за віком на групи до 8 осіб.

Кожен із садочків має закриту охоронну територію з власними майданчиками, де розміщені сучасні ігрові комплекси, гойдалки та каруселі. 

Для дітей організовано 5-разове повноцінне харчування власного приготування. Для алергіків розроблено дієтичне меню. Тут готують зі свіжих продуктів, що мають сертифікати якості. Меню розроблено дитячим дієтологом, з урахуванням вікових потреб малюків. У раціоні завжди багато сезонних овочів і фруктів. 


Video: TEREMOK-UNION


У TEREMOK-UNION проводяться заняття з читання, каліграфії, математики, логіки, конструювання, англійської мови, ейдетики, творчості, хореографії, цікавої науки, музичних занять, казкотерапії, світ навколо мене, акторської майстерності, ментальної арифметики і акробатики. Усі заняття входять у вартість. 

TEREMOK-UNION приймає на роботу тільки викладачів та вихователів, які мають дипломи про вищу педагогічну освіту. Всі наші педагоги молоді, прогресивні, амбітні, доброзичливі й енергійні та працюють за покликанням душі. В наших садочках діти гуляють на свіжому повітрі при будь-якій погоді, п’ють кисневі коктейлі та займаються фізичною активністю. Щодня медсестра стежить за здоров’ям дітей. У приміщенні регулярно проводиться іонізація і зволоження повітря, кварцування – двічі на день, вологе прибирання з сертифікованим дезинфікуючим засобом «Септолайн».

Родзинкою садочків є різні святкові заходи, які організовує весь колектив, де також беруть участь і батьки дітей.

Обирайте перевірене для своїх дітей! До зустрічі в «TEREMOK-UNION»!

Адреси:

  • TEREMOK-UNION, вул. Байкальська, 25;
  • TEREMOK-UNION, пров. Стратегічний, 5.

Телефони:

  • +380 (63) 239 42 29
  • +380 (93) 276 91 31


   



Sunny Garden 



Photo: Sunny Garden 


Усі дитячі колективи схожі між собою. Але хочеться вирізнятися.

Садочок дитячі студії Sunny Garden існує вже більше шести років, педагоги знають свою справу, розуміють та відчувають своїх маленьких вихованців, бо поєднують досвід та розуміння нового і сучасного. Вихователі організовують ігри, конкурси завдання, які не тільки додають дітям знань та навичок, але й спонукають дітей міркувати, аналізувати знаходити свій шляхи вирішення завдань, проявляючи свої творчі здібності. Педагоги з підготовки до школи допомагають майбутнім школярам налаштуватися на навчальний процес, на заняттях діти набувають навичок та умінь, потрібних в школі, - і тоді першокласник відчуває себе більш впевнено, а значить, і психологічно захищеним.


Логопедичні вправи, зарядки, масаж - підуть на користь кожному для розвитку мовлення, зв’язного мовлення артикуляції та майбутньої грамотності.

Щоб хотілося слухати нові історії, працювати з конструктором, складати пазли чи мозаїку, долати лабіринти, потрібно запастися енергією. Тут допомагає хореограф, з ним пограємося в активних іграх на швидкість, координацію, розучимо танок, зробимо самомасаж і від душі повеселімося.


Можна переглянути багаточисельні фото та відео в соціальних мережах на наших сторінках, де дитяча радість, зацікавленість у своїх заняттях, захоплення іграми чи завданнями зафіксовано камерою.


Садочок Sunny Garden нерозривно пов'язаний з Творчою майстернею.

Не можна пройти повз картини, поробки з бісеру, в'язані та плетені поробки  - діти бачать, що це створено власноруч, що ідеї та фантазії набувають предметності, розуміють, що кожен може долучитися до створення краси.

Все, що відбувається в дорослому житті, можна передати через гру. Але іноді, навпаки, дітям важливо торкнутися справжніх речей. Приготувати піцу на уроках з етики, виростити салатик до домашнього столу на занятті з природи, побувати у справжньому поході з компасом, біноклем та рюкзаком - хіба це не важливий досвід для малюка, який має розуміти, що при всіх цікавинках в подорожі є моменти, де потрібно проявити витримку або кмітливість, проявити свої дружні якості і допомогти другу?


В нашому садочку це можливо, тому що чудове розташування біля парків ВДНХ дає можливість не тільки проводити щоденні прогулянки, а й організувати походи, де можна спостерігати за птахами на озері, або пройтись до верхової школи і там спостерігати за конями, осликами, не по картинках, а вживу.

А ще поряд проходять цікаві виставки, є невеличкий зоопарк, парк динозаврів, де завжди можна гарно розважитися.

А у фруктовій посадці біля садочку можна зустріти чотирилапих друзів, чи то білочку, чи їжака. Спілкування та піклування за ними дарять тільки найкращі емоції.

І ми усі, як дорослі, так, і діти, в Sunny Garden хочемо відрізнятися від інших, бо ми бажаємо бути собою, але жити у злагоді з іншими, розвиватися та насолоджуватися життям.


Адреса:

  • пр. Голосіївський, 97 а

Телефон:

  • +380 (67) 353 34 14


  




«Active Child School»


Photo: «Active Child School»


Унікальна концепція «Active Child School» сприяє розвитку успішної і впевненої в собі особистості.


Садочок працює за міжнародними стандартами з урахуванням сучасних тенденцій і кращих освітніх практик, впроваджуючи раннє вивчення іноземних мов і розвиток мультилінгвізму.


Приватний дитячий садок Аctive Child School пропонує насичену рамкову програму розвитку дитини, спрямовану на розвиток фізичних, емоційних, інтелектуальних та культурних якостей дитини.


Програма унікальна тим, що відповідає як міжнародним освітнім стандартам, так ідержавним стандартам, затвердженими МОН України. Ключовим елементом цієї програми на додаток до Державного стандарту дошкільної освіти України є європейська програма «Формування основ особистості дитини на ранніх етапах його розвитку».


Заняття проходять з опорою на рідну (українську) та іноземну (англійську) мови, що сприяє проведенню паралелей між рідною та іноземною мовами і встановленню загальних закономірностей змісту навчання. Програма розвитку дитини Аctive Child School побудована з урахуванням властивої дітям емоційної чуйності, а також включає в себе проекти з пошуково-пізнавальної діяльності.


Програма Аctive Child School не тільки дає знання нашим дітям, а й і вчить їх соціальним навичкам, так званим “soft skills” – лідерству, вмінню працювати в команді, організаційним навичкам.



Video: «Active Child School»


Аctive Child School це -

  • навчальне середовище для гармонійного розвитку кожної маленької особистості;
  • інноваційні ідеї соціально-активного розвитку дитини виключно в ігровій формі;
  • розвивальні осередки з урахуванням вікових потреб вихованців, щоб навчання викликало їх нестримне бажання пізнавати оточуючий світ;
  • розкриття природних здібностей і талантів наших малюків, сприяння емоційній соціалізації та розвиток ефективних комунікативних навичок.

Спеціалізація: Сад повного дня. Міні-садок. Центр раннього розвитку.


Адреса:

  • просп. Героїв Сталінграду 2д,
  • вул. Нижньоключова, 14

Телефон:

  • +380 (50) 311 3 000


         



Aristotel


Photo: Aristotel


Сучасний дитячий садочок.

Приватний будинок, своя закрита територія, індивідуальне опалення, великі кімнати для занять, безпечний простір, індивідуальні ліжечка з дерева, ексклюзивні розвиваючі заняття та ігри, все як на хорошому курорті, тільки в місті.

Харчування - професійний кейтеринг, вода очищена.

Навчання за інтегрованою методикою. Кожен день тематичний, він не ділиться на нудні заняття і час для вільних ігор, кожне заняття логічно пов'язане між собою і сприймається дітьми як одна цікава гра. Навчання відбувається у фоновому режимі, ми не відбиваємо бажання вчитися, а пробуджуємо інтерес.



Video: Aristotel


Прогулянки теж можуть бути цікавими, коли вони проходять у форматі конкурсів і колективних ігор. Усі педагоги мають профільну освіту, та найголовніше, що вони люблять дітей і свою роботу

Групи поділяються за віком та рівнем розвитку діток.

Коли діти ввечері не хочуть йти додому - це найкращі емоції і нагорода за нашу працю.

Приходьте, ми чекаємо саме на вас)

Адреса:
  • вул. Вільямса (Московська, 39) Жуляни (Голосіївський район)
Телефон:
  • +380 (67) 333 04 67
      
 



«Школа на газоні»



Photo: «Школа на газоні»


Приватний дитячий садок «Школа на газоні» розташувався в зеленій частині міста, поряд з Голосіївським лісом. Тут діти на власному досвіді дізнаються як влаштований світ.

В основі системи лежить проектна освіта та індивідуальний підхід: один вихователь для п’ятьох діток. У дітей більше мотивації до навчання, коли дається можливість вивчати те, що цікаво.

Усі заняття, включно з музикою, йогою, театром, англійською, проводяться у великих світлих кімнатах, або у власному садку з дитячим майданчиком. Засновники, вихователі, батьки та діти взаємодіють для досягнення спільної мети — побудови культури, що шанує дитинство, як час для дослідження, творення та радості!



Photo: «Школа на газоні»


Наша найкраща класна кімната - це наший сад!

Діти багато чому вчаться у довкілля, і ми підтримуємо їх близькість до природи: всі заняття, які можна провести на свіжому повітрі, ми проводимо у нас в саду. Тут діти гуляють, грають, вчаться і доглядають за своїм городом.


Безпека

У нашій Школі на газоні дуже уважно ставляться до безпеки. Цокольний поверх повністю обладнаний для того, щоб діти відчували себе комфортно і безпечно у разі повітряної тривоги. У приміщенні встановлено протипожежне обладнання. Також на території нашої школи встановлено камери відеоспостереження.


Адреса: вул. Цимбалів Яр, 70

Телефон:

  • +380 (99) 160 84 04
  • +380 (99) 160 84 04




Садок Orange kids space




Photo: Orange kids space

Orange kids space – приватний ліцензований садок повного дня, який працює вже майже 5 років. 

Багато спорту, творчих занять, акторська майстерність, робота з психологами та логопедами, підготовка до школи і звісно англійська мова – все це допомагає дитині всебічно розвиватись. 

Ми навчаємо дітей у грі. Багато гуляємо та подорожуємо містом. Особливо зараз дітям так важливо бути і в безпеці, і мати підтримку дорослих, які надихаються своєю роботою.

Ми формуємо маленькі групи на 10-12 дітей віком від 3 років. 
В кожній групі вихователь та помічник. Індивідуальний підхід до кожної дитини. 


Photo: Orange kids space

Переваги «Orange kids space»:
  • цікаві та насичені програми розвитку за різними напрямками;
  • спорт щодня: jiu-jitsu, хіп-хоп, гамак-класи;
  • садок повного дня;
  • індивідуальне компонування програм розвитку для кожної дитини;
  • якісне і смачне 4-х разове харчування;
  • дотримання усіх вимог безпеки;
  • ліцензія у сфері дошкільної освіти.

Інвестуйте в успішне майбутнє Вашої дитини вже зараз!

Адреса: 
  • вул. Златоустівська, 34
Телефон: 
  • +380 (50) 381 18 88

     




Дитячий клуб-садочок «Я ВсеЗнайка»



Photo: «Я ВсеЗнайка»


Дитячий клуб-садочок «Я ВсеЗнайка» — це садочок домашнього типу


Одна різновікова група до 12 діток.

Прийом діток від 1,6 років.

У діток різного віку спільний побут та дозвілля, а на заняття вони діляться на підгрупи за віком. Це дозволяє малюкам швидше розвиватися, наслідуючи старших. А старші діти навчаються відповідальності та співчуттю, допомогають малятам у побуті та навчанні.

Затишна домашня атмосфера, що дозволяє дитині легко адаптуватися до нового середовища і почуватися тут, як удома. Для найменших діток існує система м’якої адаптації. Коли мама чи хтось із родини може знаходитися з малюком у садочку у перші дні відвідування.

Якісні дитячі іграшки, сучасні дидактичні посібники та різноманітні наочні матеріали для занять. Садочок оснащений зручними та екологічними меблями, сучасною технікою, усім необхідним для цікавого проведення часу й гармонійного розвитку дітей.

Заняття садочку проводяться на основі власної програми розвитку та навчання з використанням сучасних методик, інноваційних методів та підходів у навчанні та вихованні дітей.



Video: «Я ВсеЗнайка»


Навчальні дисципліни та програми:

  • Хореографія
  • Англійська мова
  • Лего-конструювання
  • Математика
  • Розвиток мовлення
  • Підготовка до школи
  • Музика
  • Фізкультура
  • Арт-студія

Додаткові студії:

  • Експериментаріум
  • Ляльковий театр
  • Еко-дослідники
  • Логопед

Творча команда садочку — це вихователі та викладачі тільки з педагогічною та профільною освітою і досвідом роботи більше двох років.

Персонал садочку турбується про безпеку та здоров’я своїх маленьких відвідувачів. Закрита територія з новим дитячим майданчиком. Система відеоспостереження у всіх кімнатах садочку. Постійні фото- та відеозвіти для батьків у власному телеграм-каналі. Щоденна дезинфекція та кварцування приміщень.


Дотримання всіх заходів безпеки під час повітряних тривог.


Адреса:

  • вул. Липківського, 33 А, ЖК «Адамант»

Телефон:

  • +380 (68) 766 06 17


   



Дошкільний навчально-виховний комплекс «Ліко-Світ»


Photo: «Ліко-Світ»


Продовжується набір 2020-2021 (діти від 2 до 6 років) в сучасний, творчий, креативний садок Ліко-Світ.


Дошкільний навчально-виховний комплекс, що складається з двох корпусів:

  • «Ліко-Світ Венеція» — корпус І для дітей від 3 до 6 років;
  • «Ліко-Світ Венеція» — корпус ІІ для дітей від 2 до 5 років.


Ступенева освіта дозволяє правильно виховати дитину починаючи від 2 років і гармонійно підготувати її до школи.

В садочку створено всі необхідні умови задля всебічного розвитку кожної дитини. Колектив "Ліко-Світ Венеція" не виділяє пріоритетні напрямки – лише все в комплексі дасть потрібний результат. Вихованці садочку мають бути і розумними, і вихованими, і здоровими як фізично, так і психологічно, красивими, радісними. 


Педагогічний колектив – це активні, життєрадісні та позитивні люди. Всі працівники – висококваліфіковані професіонали, які віддані своїй справі. Немає у стінах «Ліко-Світ Венеція» вихователя, якого б дітки не любили чи боялися. І педагоги, і діти, і батьки – всі одна дружня команда.


Власна закрита територія, відеонагляд, охорона та окремі ігрові майданчики для кожної вікової групи.

Приміщення "Ліко-Світ Венеція" — це світлий, яскравий, різнобарвний вільний простір. Авторське оформлення кожного класу і сучасний, креативний дизайн інтер’єру – сприяють естетичному розвитку. Важливо, що в усіх приміщеннях  проходить кварцування та у кожній кімнаті є зволожувачі повітря. Про чистоту ми ретельно дбаємо.


5-ти разове дитяче харчування власного приготування

Здоров’я дитини – перш за все. У «Ліко-Світ Венеція» велика увага приділяється правильному і збалансованому харчуванню дітей. Страви готуються на власній кухні із сучасним обладнанням та під керівництвом висококласних кухарів.


Творчий розвиток

Не розвинути дитину, а створити таке середовище, в якому вона максимально розкриється – під цим лозунгом в «Ліко - Світ Венеція» створено багато розвивальних, пізнавальних кімнат для занять. Техніки Лего-конструювання, кімната пісочної анімації, яскраве наповнення кожного кабінету. Нудно дитині точно не буде.

Дітям має бути цікаво. В Ліко-Світ Венеція є власна кінозала, автодром, сенсорні кімнати, лабіринти, власні соляні кімнати, які дітлахи із задоволенням відвідують та оздоровлюються.


Video: «Ліко-Світ» 


У «Ліко-світ Венеція» є:

  • методика раннього читання Людмили Шелестової та поглиблене вивчення англійської;
  • baby-yoga та футбол;
  • хореографія;
  • психолог, логопед;
  • індивідуальний підхід, розвиток талантів та особистості.

 

Все це ми створили заради дітей. І найвищою оцінкою для нас є те, що малеча з радістю приходить зранку в садочок, і зовсім не хоче розлучатися з ним ввечері.

«Ліко-Світ Венеція» — садочок, де виховуються щасливі діти. Запрошуємо Вас на екскурсію!


Адреса:

  • корпус I: вул. Ак. Вільямса, 11, корпус 2
  • корпус II: вул. Ак. Конєва, 12-А

Телефон:

  • +380 (44) 596 51 35
  • +380 (68) 712 11 35


      




Дитяча студія Монтевіль



Photo: Монтевіль


«Все життя дитини – це рух від початку створення себе, до закінчення створення людини в собі» (с) М. Монтессорі.


Центр розвитку дітей «Монтевіль» в місті Київ, запрошує Вас на знайомство, де ми розповімо про головні принципи та правила роботи нашого середовища, а також познайомимо з нашим колективом.


Головною нашою перевагою є те, що ми проводимо наші заняття спираючись на принципи педагогіки великої Марії Монтессорі, чия методика вже більше 100 років не втрачає свою актуальність. Адже ця методика має наукове підґрунтя, багато років досліджень та випробувань.


Розвиток дитини за методикою Монтессорі заснований на індивідуальних особливостях кожної окремої дитини, що дає можливість підібрати цікавий матеріал, напрямок діяльності та тривалість занять. Важливу роль відіграє підготовлене середовище, що дозволяє дитині зростати самостійним, незалежним від дорослих. Монтессорі-групи облаштовані таким чином, що у дитини є вільний доступ до усіх матеріалів та предметів. Головне правило Марії Монтессорі – не заважати самостійному розвитку дитини та його вільному вибору, що зовсім не означає вседозволеність, адже в класі є правила, які дитина вивчає та тренується дотримуватися.

З перших днів життя дитини можна помітити його характер, а в старшому віці відкрити в дитині зацікавленість до науки, мистецтву чи спорту. У Вас може зростати справжній талант, який розвинеться завдяки увазі та спостереженню.

Нажаль, у повсякденних турботах, багато батьків просто не можуть проводити достатньо часу з дітками, щоб розвивати їх. До того ж, у батьків є більш важливе завдання – зберігати психологічний зв’язок з дитиною, розважатися та гратися, виховувати ввічливість та порядність. А от інтелектуальний розвиток, розвиток моторики, мови, соціальних складових, емоційного інтелекту можна залишити спеціалістам – педагогам з дитячого центру Монтевіль.


Video: Монтевіль


Ми працюємо з 8:00 до 19:00 5 днів на тиждень. У нас небагато діток (до 8 в кожній групі), 3 досвідченних педагоги, чисте та просторе приміщення, сповнене любові та піклування.


Проводимо цікаві майстер-класи та заняття, піклуємося про діток, як про своїх, та підтримуємо батьків у їх діях.

Харчуються дітки 4 рази на день правильним та збалансованим харчуванням, а за необхідності існує вегетаріанське та безглютенове меню.


Монтевіль пропонує:

  • м’яку адаптацію дитини до садочку;
  • часткове або погодинне відвідування (в залежності від готовності дитини та ваших вподобань);
  • ретельно організоване навчальне Монтессорі-середовище;
  • уважне і наставницьке ставлення педагогів до кожної дитини;
  • додаткових спеціалістів для індивідуальних занять (логопед, педагог англійської, психолог).


Адреса:

  • вул. Анни Ахматової, 35a

Телефон:

  • +380 (73) 302 65 99 


   




Ліцензований приватний садок Inventor School



Photo: Ліцензований приватний садок Inventor School


Садочок Inventor School – це ліцензований дошкільний заклад повного дня, де діти готуються до життя та навчання у школі через гру з допомогою LEGO. 


  • Авторські STEM-програми навчання
  • Розвиток мовлення, дрібної моторики, пам’яті, логіки, критичного мислення з допомогою LEGO 
  • Підготовка до школи, англійська мова, конструювання, програмування Scratch Junior 
  • Найкращі STEM-вихователі, які дбайливо супроводжують дитину протягом всього дня


А ще: смачне та корисне харчування, унікальний навчальний простір, вдосталь спорту на сучасному STEM-майданчику та багато нових друзів!  


Що ми розвиваємо у садочку Inventor School: 

  • Психічні функції дитини: мова і мовлення, сенсорні здібності, мислення, пам’ять, уява
  • Технічні вміння та навички роботи з матеріалами: малювання, ліплення, аплікація, конструювання з паперу, викидних і природних матеріалів, LEGO
  • Знання і уявлення про світ: природа, соціум і матеріальний світ
  • Мотивацію до навчання у школі: математика, грамота, робота над проєктами
  • Образне та креативне мислення: інтегровані заняття, творчість, конструювання і прикладні знання


Video: Ліцензований приватний садок Inventor School


Безпека дітей у пріоритеті! Ми попіклувалися і підготували для дітей безпечне місце на випадок тривоги.


Записуйтеся на індивідуальну консультацію та дізнавайтеся детальніше про садочок за номером +380 (67) 828 57 74 або на сайті https://school.inventorschool.org.ua/preschool/  


Майбутнє дитини — у ваших руках!


Адреса: 

  • Київ, вул. Дніпровська Набережна, 18А

Телефони: 

  • +380 (67) 828 57 74
  • +380 (50) 380 55 03


        




Wonder Kids



Photo: Wonder Kids


Wonder Kids — це приватний дитячий садочок, де ваша дитина отримує дещо більше за комплексне піклування і всебічний розвиток.

Адміністрація закладу старанно і з максимальною відповідальністю підійшла до формування колективу. Як наслідок, з вашою малечею працюватиме не просто колектив фахівців-педагогів, а перш за все люди, для яких виховна діяльність є покликанням.


У Wonder Kids триває набір на наступний навчальний рік. Запрошуємо батьків на екскурсію по закладу! 


Приватний дитячий садок Wonder Kids забезпечує дошкільну освіту для діточок віком від 3 до 6 років. Батьки можуть обрати для своєї дитини:

  • групу повного дня;
  • групу підготовки до школи.



Video: Wonder Kids


Який би формат ви не обрали, будуть відчутними переваги дитячого садочка Wonder Kids:

  • Офлайн-формат виховання означає, що на відведений термін ви залишаєте дитину під надійним наглядом, щоб присвятити себе нагальним справам.
  • Безпека — це цілодобова охорона і відеоспостереження і, звісно ж, обладнані укриття на випадок «Повітряної тривоги» у місті.
  • Органічне й розмаїте харчування — на кухні закладу працюють професійні кухарі, що впорядкували повноцінне 4-разове меню.
  • Особлива увага до простору й інтер’єру, де перебувають діти. Меблі — ортопедичні й ергономічні, оздоблення — у життєрадісній палітрі, надзвичайна увага до чистоти приміщень.
  • Виховання дошкільнят як всебічний процес, де увага приділяється і розвиваючим заняттям, і персональним інтересам, захопленням дитини, і способу її комунікації з однолітками.


Додаткові послуги, якими можна скористатися:

  • Літні мовні, пошуково-дослідницькі, мистецькі та спортивно-оздоровчі табори
  • Розвиваючі та творчі студії
  • Розвозка малечі «Шкільний автобус»


Більше інформації про основні й додаткові послуги дитячого садка ви можете дізнатися на сайті: kids.ilmaup.com.ua.


Адреса:

  • м. Київ, вул. Фрометівська, 2, корпус 16

Телефон:

  • +380 (97) 227 19 85
  • +380 (96) 750 99 98


       




Садочок ТОТОША Нивки



Photo: Садочок ТОТОША Нивки


Садочок ТОТОША Нивки знаходиться біля метро Нивки в ЖК Нивки Парк. В затишному місці і комплексі.


В садочку є укриття, яке обладнане під комфортне перебування діток. Програма в садочку розподілена згідно віковим групам.


Ми працюємо з 08:00 до 19:00. Наш садочок співпрацює з перевіреною кейтиринговою компанією.


Наш садочок передбачає 4 вікові групи:

  • 2-3 роки,
  • 3-4 роки,
  • 4-5 років,
  • 5-6 років.


Для кожної групи заняття проводяться окремо. 


Video: Садочок ТОТОША Нивки


Наші конспекти для кожного віку базуються на державній програмі а також оновлені сучасними методиками навчання. 

Іноді змішування груп може відбуватися на майданчиках або за обідом. Так дітки вчяться відноситися один до одного з повагою.


Адреса:

  • м. Київ, пр. Перемоги, 67A ЖК Нивки Парк

Телефон:

  • +380 (97) 110 14 88
  • +380 (66) 110 88 28


     




SENSE KIDS



Photo: SENSE KIDS


SENSE KIDS - це про дітей і для дітей.


Тут Маленький герой пізнає Великий світ.

SENSE KIDS ЖК Рибальський ліцензований садочок повного дня для дітей від 2 до 6 років (8:00 - 19:00).

 

Гармонійний та всебічний розвиток за різними напрямками: 

  • інтелектуальний;
  • фізичний;
  • художньо-естетичний.


 

Photo: SENSE KIDS


Садочок гарантує: 

  • Укриття, облаштоване відповідно до норм.
  • Експертиза фахівців: логопед, психолог.
  • Досвідчена медсестра в штаті.
  • Власна кухня із урахуванням індивідуальних харчових потреб дитини.
  • Щоденні тривалі прогулянки.


SENSE KIDS Preschool від мережі шкіл КМДШ гарантує:  

  • Підготовка до школи.
  • Укриття, облаштоване відповідно до норм.
  • Експертиза фахівців: логопед, психолог.
  • Досвідчена медсестра в штаті.
  • Власна кухня із урахуванням індивідуальних харчових потреб дитини.
  • Щоденні тривалі прогулянки.
  • Супровід класної мами і тьютора.
  • Клас до 18 дітей.

Кожен день – нові пригоди, які допоможуть дитині опанувати початкові навички з математики, грамоти, розвинуть увагу, пам’ять, логічне мислення, креативність та навчать взаємодіяти в команді друзів.


Запрошуємо до захопливої пригоди, де дитина пізнає, досліджує, експериментує та навчається у грі.


Адреса:

  • вул. Набережно-Рибальська, 5, SENSE KIDS ЖК Рибальський

Телефон: 

  • + 380 (44) 334 55 66


     




Спільносад



Photo: Спільносад


Спільносад – місце, де діти мають змогу почувати себе вільними.


Спільносад – перша ланка комплексної освітньої екосистеми, яка починаючись із садочка, включає також {школу, студії, майстерні, гуртки та публічний простір}.

Наша команда має спільне розуміння очікувань і підходів до навчання, які використовуємо і в садку, і в школі. Це особливо важливо під час переходу між дошкільною освітою та початковою школою, а також між іншими рівнями, коли є коригування і ризик неузгодженості найбільший.  


У 2022-2023 навчальному році ми продовжуємо роботу в форматі офлайн.


Простір садочка організовано таким чином, аби провокувати дітей на рух, взаємодію та самовираження. У нас є: навчальні авдиторії, спальні на другому поверсі, спортивна зала, велике подвір’я для ігор, а також, затишні куточки для індивідуальної роботи, медитації, спілкування. Освітня програма розроблена таким чином, щоб була змога підтримувати баланс між інтелектуальним, фізичним, соціальним та емоційним розвитком кожної дитини. 


Спільносад має ліцензію та проводить діяльність згідно державних вимог. 


Харчування п'ятиразове. Маємо власну кухню їжа здорова: м’ясо, риба, сезонні овочі та фрукти, каші, яйця, м’який сир, горішки та ін. Перекуси зі свіжих овочів та фруктів. Чиста вода у вільному доступі.


Працюємо з понеділка по п’ятницю. 

Робочий день розпочинається з 8:00 ранку і триває до 19:00 години.


Безпека.

Садок забезпечений необхідним приладдям для різних непередбачуваних ситуацій, включаючи запас води, їжі, аптечки. Облаштовано укриття (дитячі роздягальні) зі зручними місцями для сидіння, запасом питною води, вбиральнею. Діти знаходяться там під наглядом дорослих (за правилом двох стін).


Забезпечуємо дітей теплим харчуванням, готуємо на місці. У випадку відключень світла в цьому нам допомагає професійна газова плита-гриль.


Для того, щоб наші діти перебували в теплі і комфорті, в приміщенні передбачено два незалежні альтернативні джерела енергоносіїв для опалення: електрика та газ.


Запрошуємо на екскурсію!


Адреса:

  • вул. Родини Крістерів, 20Г, Київ, 04203

Телефон:

  • +380 (66) 110 67 00

Email:

  • spilnosad@gmail.com


       




Clever kids



Photo: Clever kids


Clever kids. Трендсетери найвищих стандартів освіти

Програма занять у садку Clever Kids – це баланс інтелектуального, творчого, фізичного, емоційного й соціального розвитку. Створено всі умови, які допоможуть розкрити потенціал дитини й закласти в ній основи для формування впевненого, позитивного лідера для самого себе.


Основна програма включає:

  • заняття з 8.00 до 19.00
  • 5-разове харчування
  • академічна й розвиваюча програми
  • основні студії відповідно до вікової категорії та схильностей дитини
  • заняття з плавання в міні-групі для дітей від 1,6 років
  • супровід психолога і логопеда


Глибоке розуміння вікових особливостей та потреб дітей і передові освітні методики дозволяють нам дати ті знання й навички, що необхідні дитині в конкретний момент часу та допоможуть їй стати великою особистістю, яка вміє вирішувати складні завдання не тільки на іспитах, але й в реальному житті.

  • Ліцензійний навчальний заклад з інноваційним підходом і міжнародними програмами
  • Англомовне середовище
  • Практичні навички і знання, виховання критичного мислення та еко-свідомості
  • Власна закрита територія з найвищим рівнем безпеки!
  • Продумана до дрібниць інфраструктура з урахуванням кожного віку
  • Більше 10 студій під одним дахом і власне медіа
  • Власна кухня і виключно збалансоване органічне харчування (5 видів меню)
  • Групи до 15 діток на 4 педагогів
  • Медичний супровід кожної дитини
  • Супровід психолога та логопеда
  • Батьки в курсі всього, що відбувається в садочку
  • Відсутня будь-яка дискримінація і буллінг
  • Позитивне виховання, індивідуальний підхід та всебічний розвиток
  • Турбота і увага до кожної дитини і батьків.

Запрошуємо на індивідуальну екскурсію з директором садочку, після якої ви точно захочете залишитися.


Понеділок – П'ятниця з 8:00 до 19:00.


Адреса:

  • пр-т. Героїв Сталінграда, 12Н (Оболонь)

Телефон:

  • +380 (800) 330 810

      









Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук