Топ новорічних фільмів та мультиків для вивчення англійської мови


Опубліковано 04 Січень 2022 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Топ новорічних фільмів та мультиків для вивчення англійської мови


Топ новорічних фільмів та мультиків для вивчення англійської мови

Photo: Freepik


Зимові канікули – це час для відпочинку і спільного дозвілля з сім’єю, але це не значить, що їх не можна провести з користю для навчання. Особливо для тих, хто захоплюється вивченням іноземної мови.

Зазвичай, у новорічні свята хочеться подивитися атмосферні святкові фільми або мультики. Багато сімей люблять передивлятися старі фільми, перетворюючи це на своєрідну традицію. Саме такі фільми найкраще підходять для вивчення англійської мови, адже діалоги в них добре знайомі, а іноді й вивчені на пам'ять.

«Діти в місті» зібрали добірку старих фільмів, які ідеально підійдуть для цього.


«Грінч – викрадач Різдва» (How the Grinch Stole Christmas)



Video: Movieclips Classic Trailers


Джим Керрі у ролі Грінча просто неперевершений, а пригоди зеленого монстра захопливі та цікаві. У фільмі можна почути багато різдвяних пісень та історій мовою оригіналу.


«Льодовиковий період: Гігантське Різдво» (Ice Age: A Mammoth Christmas)



Video: SimEx-Iwerks


Короткометражний мультфільм про порятунок Різдва. Він ідеальний для вивчення англійської через прості та короткі репліки. До того ж, у мультфільмі використовується багато святкових слів. Він підійде для тих, хто знає англійську на рівні Elementary.


«Санта Клаус» (The Santa Clause)



Video: Movieclips Classic Trailers


Цей старий фільм підійде для вивчення американської англійської. Він допоможе натренувати сприйняття мови на слух. Сам фільм надзвичайно добрий та веселий.


«Полярний експрес» (Polar Express)



Video: Фільми


Новорічний анімаційний фільм про хлопчика, який не вірив у Санта Клауса, але випадково потрапив до нього в гості. Діалоги героїв прості та зрозумілі, але мультфільм варто дивитися з рівнем англійської не менше Intermediate.


Якщо вам необхідно покращити знання англійської мови, зверніть увагу на нашу добірку: Мовні курси для дітей у Києві 2021: яку школу обрати та де вчитися


Ельф (Elf)



Video: Movieclips Classic Trailers


Надзвичайно кумедний фільм про хлопчика, який виріс з ельфами, але згодом вирішив відшукати свою справжню сім’ю. Головному герою доведеться не тільки звикати до великого міста, а й вчити мову людей.


«Кошмар перед Різдвом»



Video: Movieclips Classic Trailers


Чудовий мюзикл від неймовірного Тіма Бертона, який поєднує царство Хелловіну з новорічними святами. Попри те, що у казці багато пісень, вона не легка для розуміння. Тому рекомендується дивитися її з рівнем англійської Intermediate і вище.


«Один удома» (Home Alone)


Фільм, який не потребує опису, адже є одним із найпопулярніших у час новорічних свят. Історія про Кевіна також ідеально підійде для вивчення англійської.



Video: planetakino


Як дивитися фільми в оригіналі


Під час перегляду фільмів можна не лише поповнити словниковий запас, а й покращити розуміння іноземної мови на слух. До того ж, у фільмах можна почути реальну мову, а не мову підручників.

Найкраще, починати дивитися прості мультфільми з короткими діалогами, а згодом підвищувати складність. Якщо сюжет фільму вам відомий, це дасть змогу сконцентруватися саме на лексиці, а не подіях у фільмі. Саме тому краще дивитися старі фільми.

Щоб краще розуміти слова, переглядайте фільми з субтитрами. Якщо не зрозумієте слово, то зможете побачити його на екрані.

Для більш ефективного вивчення виписуйте незнайомі слова у блокнот. Можна також виписувати цікаві фрази, які вам дуже сподобалися.


Читайте також: Добірка нових фільмів та мультиків для сімейного перегляду

До речі, в Україні стартував проект для найменших – українські мультики в Multiplex. Організуйте незабутню кінопригоду для вашого малюка! Подробиці за посиланням.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук