Сучасні подарунки для дітей на Різдво та Новий Рік


Опубліковано 03 Грудень 2021 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  Сучасні подарунки для дітей на Різдво та Новий Рік


Сучасні подарунки для дітей на Різдво та Новий Рік

Photo: "Діти в місті"


З наближенням свят батьки витрачають багато часу на обдумування подарунків для своїх дітей та близьких. Здивувати сучасних дітей інколи буває досить складно. І чим старше вони стають, тим складніше ця задача. «Діти в місті» зібрали добірку унікальних подарунків, від яких не відмовиться жодна дитина.


Майстерня Діда Мороза



Photo: Майстерня Діда Мороза


Наша Майстерня Діда Мороза вже сповна готується до свят, які стрімко наближаються. І вже саме час подбати про диво та незабутні моменти, які відчує ваша дитина, якщо ви замовите для неї подарунок Лист від самого Діда Мороза.


Проте ви можете обрати який персонаж буде вітати вашого малюка:

  • Дід Мороз,
  • Святий Миколай,
  • Санта Клаус.



Video: Майстерня Діда Мороза


Детальніше про наші листи:

  • лист виконаний на щільному лляному папері, з печаткою та підписом обраного персонажа,
  • з іменним сертифікатом улюбленої дитини,
  • в яскравому ілюстрованому конверті з Північного Полюсу, який скріплено лляною ниткою та сургучною печаткою.


Ловіть промокод на знижку: D112


Створюйте казку разом з Майстернею Діда Мороза. Та не баріться і пишіть ельфійкам, вони допоможуть сформувати персональний казковий лист для Ваших діток.

   



Квест-бокси від Склянки мрій


Photo: SKL Secret BOX


Хочете організувати дитині круте свято, але фантазії і часу вистачає тільки на виклик банальних аніматорів? Квест-агентство «Склянка Мрій» пропонує можливість організувати дитині дивовижне свято не виходячи з дому. SKL Secret BOX – це вже зібраний нами, готовий квест для дітей, що знаходиться в невеликій коробці. Розгорни – і отримаєш незабутнє, дивовижне свято!


Що таке квест-box?

Наше агентство знає, що подобається дітям, і вже розробляє завдання, конкурси, головоломки та пригоди для Ваших дітей. Батькам залишається виконати лише кілька дій, щоб подарувати дитині незабутню пригоду:

  • Зайти на наш сайт або зателефонувати нам;
  • Вибрати підходящий Вам квест-бокс у відповідності з інтересами Вашої дитини;
  • Оформити замовлення на нашому сайті, сплативши його будь-яким, зручним Вам методом;
  • Отримати коробку, і розкласти по місцях її вміст в день свята протягом максимум 10 хвилин!



Video: SKL Secret BOX


Ми розуміємо, наскільки високий сучасний ритм життя, наскільки не вистачає часу у дорослого, робочої людини, і в той же час, наскільки важливо подарувати дитині круте захід, повне яскравих і незабутніх емоцій – результатом нашого розуміння став унікальний квест-бокс, де Ви зможете реалізувати наші ідеї своїми руками.


На сьогоднішній день Ви зможете замовити декілька видів квест-боксів:

  • Квест-бокс "Порятунок чарівного світу" на тему всесвіту Гаррі Поттера по магічному порятунку чарівного світу, де дитина зможе помахом чарівної палички, зусиллями волі і свого інтелекту пробиватися до цілей і досягати своїх завдань;
  • Квест-бокс "Детективний детектив" захоплююча детективна історія в якій квестери стануть головними детективами в дуже цікавому розслідуванні.
  • Квест-бокс "Пригоди у казковому лісі" для самих юних квестерів! Яскравий, барвистий і не менш цікавий і захоплюючий квест. У цій грі учасники зануритися в атмосферу казки, добра і чарівництва.
  • Зимовий Квест на тему "Вкрадені подарунки" присвячений не тільки до Нового Року, а до будь-якого зимового свята у домашніх умовах, і пропонує дітям поринути в незабутню пригоду, в якій юні квестори зможуть знайти свої подарунки, пройшовши безліч перешкод на своєму шляху, і звичайно в ході гри розвивати свою логіку, інтелект, кмітливість, вправність і спритність.


Обрати та купити квест-бокс, залежно від вподобань та віку дитини, можна на сайті.


Телефони:

  • +380 (67) 465 67 63
  • +380 (93) 270 42 27


   



Персональні подарунки від HeyBaby



Photo: HeyBaby


Hey Baby - це персональні та оригінальні подаруночки для дітей, що принесуть неймовірні враження та емоції і стануть неповторним вітанням на будь-якому святі.


Неймовірно ніжні та м'якенькі зайченята підкорили вже багатьох маляток і це не дивно, адже:

  • вони виготовлені із гіпоалергенного матеріалу та цілком безпечні,
  • дуже мімішні,
  • на вушка можна нанести будь-який напис,
  • обрати один з декількох шрифтів,
  • додати символи: сердечко, долонька, зірочки, або ваш варіант,
  • напис може бути будь-якою мовою,
  • розміри без вушок: 20 та 30 см.


Ловіть промокод на знижку: 45132


Обирайте оригінальні та пам'ятні подарунки до свят та тіште своїх близьких разом із HeyBaby

   



Настільні ігри від Hobby Games



Photo: Hobby Games


Настає пора чарівної передноворічної метушні, незабаром свято постукає в наші двері. Кожен, від малого до великого, чекає на цей день з нетерпінням. А зараз ми обираємо подарунки і всечастіше замислюємося, чим можна порадувати близьких людей, колег та знайомих. Якщо ви шукаєте оригінальний подарунок, який сподобається дітям та дорослим, то настільна гра стане найкращим рішенням.

У мережі магазинів настільних ігор Hobby Games ви знайдете понад 5000 найменувань для будь-якого віку та на будь-який гаманець. Для зручності всі коробки відзначені рекомендованою віковою категорією. Але вам слід звертати увагу на захоплення людини, якій ви хочете подарувати гру. 

Є кілька категорій:

  • розвиваючі для найменших;
  • пізнавальні та економічні;
  • захоплюючі стратегії;
  • для веселих вечірок;
  • для приємних сімейних вечорів із рідними.


Пропонуємо вам ТОП 5 настільних ігор, які зарекомендували себе як краща розвага для всієї родини. Вони обов'язково сподобаються всій родині, а найголовніше - вони видані українською мовою.



Photo: Hobby Games


«Міркуварій» однаково сподобається дітям та дорослим. Гра стане чудовим доповненням сімейного вечора. Щоб перемогти не потрібно бути найерудованішим - потрібно тільки міркувати найшвидше. Хто назве слово на букву, наприклад "Ї", той і забере переможні бали.

Вік: 7+, до 10 гравців


«Вибухові кошенята» – весела гра з дуже простими правилами та кумедними кошенятами. Гравці кожен у свій хід грають карти з руки і беруть нові карти з колоди. Найголовніше не потрапити на вибухове кошеня інакше ваша гра буде завершена.

Вік: 10+ для 2-5 гравців



Photo: Hobby Games


«Мачі коро» – любителям монополії неодмінно сподобається цей економічний бестселер. Кожен може спробувати себе у ролі мера маленького містечка в Японії. Ви будуватимете аеропорти, магазини, підприємства, засіватимете поля, а також прикрашатимете місто. Хто швидше збудує всі стратегічні об'єкти, той і переможе.

Вік: 5+, для 2-5 гравців


«Каркасон» – всесвітньо відома класика настільних ігор, яка отримала безліч нагород і була перекладена десятками мов, включаючи українську. Крок за кроком будуйте своє королівство у Франції, поєднуючи спеціальні квадрати місцевості, а ваші піддані лицарі та селяни допоможуть здобути переможні бали.



Photo: Hobby Games


Ігри серії «Свинтус» дуже популярні на дружніх вечірках та під час сімейних посиденьок. Правила цієї веселої карткової гри будуть зрозумілі навіть шестирічній дитині. Найголовніше - позбутися карт швидше суперників викладаючи карти за кольором або за номіналом. Звучить легко, але будьте готові, бо будь-хто може підкласти вам свиню!





Робот DJI RoboMaster EP та квадрокоптер DJI RoboMaster TT для любителів програмування та роботехніки




Photo: Коптер RoboMaster TT і робот Робот RoboMaster EP, в авторизованому магазині DJI KYIV


Якщо ваша дитина захоплюється науковими дисциплінами, здивуйте її подарунком — роботом DJI RoboMaster EP або дроном DJI RoboMaster TT. DJI Education пропонує цікавий та доступний продукт, який допоможе легко вивчити програмування, робототехніку, основи комп'ютерного зору, алгоритми штучного інтелекту та природничих наук загалом.



Video: Робот RoboMaster EP та RoboMaster TT, в авторизованому магазині DJI KYIV


Освітній робот RoboMaster EP створено, щоб вивести навчання на новий рівень. Це передовий інструмент STEAM-освіти, що забезпечить практичний досвід програмування, алгоритмів штучного інтелекту та робототехніки учням різного віку та досвіду.


RoboMaster EP виготовлено зі сталі в елегантному футуристичному дизайні. Його відкрита апаратна та програмна платформи забезпечують необмежені можливості для навчання, розкривають потенціал та уяву учнів.


Неймовірні можливості RoboMaster EP:

  • неперевершені колеса «Ілона», що складаються з 12 роликів для забезпечення всеспрямованного руху;
  • башта, що обертається за допомогою сервоприводу, щоб у «цілі не було шансів на порятунок»;
  • інтелектуальний контролер із потужним процесором, здатний передавати команди користувачів на сервопривод та колеса й реалізовувати найскладніші програми;
  • можливість додавати сторонні датчики для необмеженого креативу!






Video: Квадрокоптер RoboMaster TT, в авторизованому магазині DJI KYIV


RoboMaster TT від DJI Education – полегшує засвоєння матеріалу та практичних навичок при здобутті науково-технічної освіти, вивченні робототехніки та основ штучного інтелекту. Взаємодія з RoboMaster TT захоплює учнів та підкріплює їхню впевненість у собі.


RoboMaster TT – створено для освоєння штучного інтелекту та механіки безпілотників. Для заохочення дітей проводяться численні змагання, де можна знайти друзів та розкрити свій потенціал.


Квадрокоптер RoboMaster TT пристосований для польотів всередині приміщень завдяки поєднанню фізичних та програмних методів захисту:

  • захист навколо пропелерів дає змогу навчальному безпілотнику пережити навіть зіткнення зі стіною;
  • можливості точного зависання та обльоту перешкод із використанням інфрачервоного датчика;
  • попередження про низький рівень заряду батареї для безпечного завершення місій.





Розвиньте корисні в майбутньому навички вашої дитини за допомогою лінійки RoboMaster — неперевершених освітніх інструментів, які вміють мотивувати.

У нас можна замовити подарункові сертифікати від 3000 грн.


Авторизований магазин DJI в Києві:

  • вул. Басейна, 12 , телефон +380 (44) 585 71 28

Авторизований магазин DJI в Львові

  • вул. Михальчука, 6-7, телефон +380 (32) 243 46 52







Дитячі магазини "Антошка"



Photo: Дитячі магазини "Антошка"


Новий рік та Різдво – подарунки дітям – магазини "Антошка"

Цей логічний ланцюжок знайомий кожному, і кожного грудня вже 25 років магазини "Антошка" зустрічають клієнтів усім різноманіттям світу іграшок.

У 2021 році винятків не буде: ТОП 100 бажаних іграшок, включаючи суперновинку Magic Mixies Magic Cauldron Crystal (ексклюзивно в мережі "Антошка") чекають на батьків у магазинах.


Але сюрпризи на цьому лише починаються:

Вперше у дитячому рітейлі України створено мобільний додаток LUMIGO (ЛюміГоу) з AR (доповненою реальністю).

Герої "Антошка", люмери – частинки світла, чарівні істоти, які оживають там, де радіють діти та звучить дитячий сміх – змогли ожити у мобільному додатку. Веселі різнокольорові люмери ховаються в магазинах "Антошка", а діти їх знаходять та ловлять, "закидаючи" сніжками.

За повну колекцію люмерів можна отримати вже не віртуальний, а реальний приз від "Антошка". А якщо повну колекцію спіймати в магазинах не вдалося, то картки можна купити або отримати в подарунок за покупку іграшок.

Спійманий люмер може подарувати знижку на іграшки удачливому гравцю. А поки діти повністю захоплені ловом люмерів – їхні батьки можуть спокійно та обдумано вибрати усі необхідні подарунки. Адже Дід Мороз має принести сюрприз: а як його обрати, якщо не відволікти дитину? LUMIGO від Антошка на допомогу!

А вже вдома можна битися з друзями в люмібол (волейбол, але "люмі"), відправивши з додатку в месенджер посилання на гру.


Казка на ім'я "Антошка" чекає на вас! Подробиці.


Video: Дитячі магазини "Антошка"










Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук