Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Києва


Опубліковано 09 Липень 2021 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Відпочинок open-air >  Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Києва


Рятуємося від спеки: добірка кращих пляжів і річок Києва

Photo: Freepik


Найближчі кілька тижнів в Україні будуть спекотними і практично без дощів. У таку погоду особливо хочеться побути біля води, відпочити на пляжі і насолодитися звичним літнім дозвіллям. «Діти в місті» створили добірку пляжів в Києві та його околицях, які можна відвідати з дітьми.


Озеро «Лісове»

Озеро знаходиться на ДВРЗ (житловий масив в східній частині міста, який межує з масивом Стара Дарниця). Тільки в минулому році пляж розчистили і облагородили. Тут є прекрасний піщаний вхід для дітей, а навколо багато сосен.


Пляж на Трухановому острові

Невеликий чистий пляж знаходиться недалеко від бази «Зеніт». Там є лежаки, а також можливість зняти будиночок для відпочинку.


Пляж «Центральний»

Цей пляж розташований на Трухановому острові. Він безкоштовний і тут досить чисто. На території пляжу є кабінки для переодягання та туалети. Також тут розташовані невеликі кафе.


Дитячий

Невеликий пляж з чистим піском і досить чистою водою. Тут знайдеться все для комфортного відпочинку з дітьми.


Пляж «Золотий»

Тихий, спокійний і малолюдний пляж, де є кабінки для переодягання і туалети, але немає кафе і ресторанів.


Підгірці

На озері, яке знаходиться за містом, є все, що потрібно для комфортного відпочинку. Вода в озері дуже чиста, а людей менше, ніж на міських пляжах. Доїхати до пляжу можна на автобусі, який ходить від метро «Видубичі».


Літки

Абсолютно дикий відпочинок чекає вас біля села Літки. Величезна територія, де можна гуляти, насолоджуватися природою і круто проводити час.



Photo: bazi-otdiha.com.ua


Горенка

Це великий кар'єр, який був перетворений в озеро. У будні дні людей на озері небагато. Варто враховувати, що тут є як платні, так і безкоштовні пляжі.


Читайте також: Літо в розпалі: приховані небезпеки, від яких потрібно захистити дитину в спеку






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук