Де відзначити день народження дитини у Києві: добірка локацій 2021


Опубліковано 25 Травень 2021 о 19:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Де відзначити день народження дитини у Києві: добірка локацій 2021


Де відзначити день народження дитини у Києві: добірка локацій 2021

Photo: «Діти в місті»

День народження – найголовніше свято в житті кожної людини. Від того, як проходило це свято в дитинстві, нерідко залежить ставлення до нього у дорослому віці. Звичайно, в такий особливий день хочеться влаштувати для дитини справжнє свято. В таких випадках на допомогу можуть прийти різні сервіси, клуби і розважальні центри.

Ви можете готувати день народження з професійними помічниками або ж замовити свято під ключ. Різноманітність вибору захоплює і дає фантазії розгулятися. «Діти в місті» підготували для вас добірку найкрутіших місць Києва, де можна організувати незабутнє свято.




    Київський Річковий Вокзал



    Photo: Київський Річковий Вокзал


    Запрошуємо провести дитяче свято у нас на теплоході!


    Це найкраще поєднання приємного річкового бризу з активними розвагами у супроводі професійних аніматорів. А що ще потрібно в теплий літній день?


    Оренда теплохода - це маршрут на ваш вибір, можливість організувати банкет або фуршет, прикрасити палубу тематичним реквізитом. А також послуги ведучого, аніматора, або навіть живе виконання музики! Ми допоможемо втілити будь-які ваші ідеї святкування. 


    А для тих, хто не планує орендувати увесь корабель, але хоче гарно провести час на річковій прогулянці - чудова пропозиція - Дитяча програма з аніматорами.

    Дитяча програма з аніматорами проводиться у вихідні та святкові дні об 11:00.


    Під час подорожі Дніпром екіпаж розповість про теплохід та зробить інструктаж стосовно заходів безпеки під час судноплавання, а енергійні аніматори допоможуть весело провести час граючись та пізнаючи нове 


    На нашій морській прогулянці нікому нудьгувати не доведеться. Життя на кораблі б'є ключем, то корабель захоплений піратами, то потрапив в шторм, але смілива команда матросів все подолає і вийде сухою з води. Діти в захоплюючій формі познайомляться з життям матросів і побачать рубку капітана. А дорослі зможуть зробити багато живих фото своїх малюків.



    Адреса:

    • Річковий вокзал, Поштова площа, 3, Причал №10

    Телефон:

    • +380 (63) 454 15 48


          


    Телефон:

    • +380 (67) 120 94 56 


             






    Івент-агенція «Квестманія» 


    Photo: Івент-агенція «Квестманія» 


    Дитячі дні народження на свіжому повітрі від івент-агенції «Квестманія» - чудове рішення для дитячого свята, адже діти обожнюють таємниці, загадки, пригоди і розслідування, тому всі будуть залучені в гру.


    Діти отримають велику кількість позитивних емоцій, навчаться працювати в команді, і все це на свіжому повітрі! Івент-агенція «Квестманія» бере на себе всі турботи по організації заходу і зробить все можливе, щоб у дітей залишилася маса приємних вражень і спогадів.


    Особливість квестів від компанії «Квестманія» в їх оригінальності і пізнавальності. До кожного замовлення організатори підходить індивідуально, розробляючи ексклюзивний сценарій з урахуванням віку і кількості учасників. Майстри квестів намагаються створити не просто розвага, а унікальну історію, де кожен гравець є ключовим героєм, зі своїми цілями і завданнями.


    Дитячий день народження на ВДНГ: 20 квест-перформансів, 30 анімаційних програм, 60 неймовірних героїв!
 Великий вибір літніх терас, кафе і ресторанів, альтанки і індивідуальні зони для святкування.


    ТОР програми 2021:

    • квест-турнір “Фортнайт” і “Бравел Старс”;
    • холлі вечірка;
    • nerf-бластер турнір;
    • квест “Майнкрафт”, “Орел і решка”, “Паперовий будинок”, “Код да Вінчі”;
    • шоу-програми “Хто з верху”, “Comment Out”, “TikTok”.


    Video: Івент-агенція «Квестманія» 


    При заказі дня народження використайте промокод “Діти в місті 2021” та отримайте знижку:
    • «Super квест», вартість зі знижкою 10% - 3900 грн;
    • «Преміум квест», вартість зі знижкою 15% - 6900 грн;
    • «VIP Квест-перформанс», вартість зі знижкою 20% - 13 900 грн.


    Адреса:

    • ВДНГ, проспект Академіка Глушкова 1, павільон 6 (м. Виставковий центр)
    • Ресторан «Космополіт» (м. Шулявська)
    • ТРЦ «ТРЦ Dream Town» (м. Оболонь)

    Телефони:

    • +380 (63) 736 21 06
    • +380 (98) 394 06 28
    • +380 (99) 658 56 07


          





    Розважальний центр «Блокбастер»



    Photo: «Блокбастер»


    Дитячий День народження в розважальному центрі «Блокбастер» - це не просто свято, а неймовірна пригода, яка безсумнівно сподобається імениннику та його гостям!


    Круті атракціони, професійні аніматори, ресторани і кафе зі смачним меню, а також величезний вибір додаткових послуг зроблять свято просто незабутнім!

    Кожен сценарій дитячого Дня народження підбирається індивідуально, з урахуванням віку гостей і включає: веселі ігри, цікаві конкурси та безліч сюрпризів.


    Детально ознайомитися з умовами та програмами організації свят в розважальному центрі «Блокбастер» Ви можете на офіційному сайті.


    Телефони: 

    • +380 (97) 658 78 78
    • +380 (93) 357 48 48

    Адреса:






    Парки дитячих розваг PAPASHON Kids



    Photo: Парки дитячих розваг PAPASHON Kids


    Парки дитячих розваг PAPASHON Kids – це місця розваг та атракціонів на будь-який дитячий смак та вік, сімейне кафе та 7 тематичних кімнат для святкування найкрутезнішого Дня народження!


    На території парку на маленьких Гостей чекають: лабіринт, смуга перешкод, батутна арена, ніндзя парк, веселкові мережі, ігрові приставки, окрема ігрова зона 4kids для найменших та безліч інших розваг і активностей.

    Смачне та корисне банкетне меню з улюбленими стравами прийдеться до смаку і дітям, і дорослим, а великий вибір тортів та тортиків не залишить байдужими навіть найвибагливіших батьків, адже ми маємо пропозиції навіть безлактозних та безглютенових начинок.


    Ми організовуємо незабутні святкування, втілюємо найбільш сміливі та оригінальні ідеї, пропонуємо різноманітні розваги для всієї родини. Улюблені персонажі у яскравих образах, захоплюючі квести, творчі та кулінарні майстер-класи, надзвичайні шоу-програми створять неповторну атмосферу та назавжди залишаться в пам'яті всіх учасників свята.


    Video: Photo: Парки дитячих розваг PAPASHON Kids


    Приємним бонусом для батьків стане спеціальний тариф на вхідні квитки при попередньому замовленні Дня народження, за яким іменинник отримує квиток за 1 грн., а для інших гостей-дітей передбачено знижений тариф вихідного дня.


    У PAPASHON Kids є все необхідне для організації Дня народження мрії будь-якої дитини!


    Адреси та телефони:

    • вул. Дніпровська набережна, 12, ТРЦ River Mall, 3-й поверх, +380 (98) 701 00 99
    • просп. Правди, 47, ТРЦ Retroville, 2-й поверх, +380 (44) 337 00 77

          






    «Дитяча Планета»



    Photo: «Дитяча Планета»


    «Дитяча Планета» в Cosmo Multimall - парк безмежних розваг та відпочинку зі всією родиною!


    А ще, «Дитяча Планета» – це парк святкування дитячих днів народжень під ключ, з анімаціями, шоу, фокусами, квестами, науковими шоу, спеціально розробленими розважальними програмами на будь-який вік та урочистим привітанням іменинника на сцені.

    На масштабній території в 3000 м² дітей чекає безліч драйвових атракціонів, зон для проведення майстер-класів та аквагриму, ресторан європейської кухні з окремим бенкетним меню та власна кондитерська майстерня з більш ніж 40 видами десертів та тортів. Окремо можна замовити головний атрибут дня народження – торт.

    Кожен іменинник має власні особливі захоплення. Тому, і кожен торт, який виготовляється у кондитерській майстерні «Дитячої Планети» - індивідуальний та неповторний. Тут втілюються численні бажання маленьких гостей. Можна обрати будь-який дизайн і оформлення та озвучити свої задумки кваліфікованим менеджерам, які допоможуть вам зробити найкращий вибір начинки та декору, а кондитерська майстерня віртуозно втілить все це у життя.

    Також, менеджери допоможуть скласти святкове меню, обрати розважальну програму та загалом, складуть з вами план дня народження.


    Які переваги святкування дня народження у «Дитячій Планеті»?


    Якщо на день народження запрошено 10 і більше дітей, іменинник отримує ПОДАРУНОК 500 грн на вхідні квитки для усіх запрошених гостей.


    Для цього, необхідно обрати дату та зробити попереднє замовлення на святкування дня народження. Вхід імениннику у цей день - безкоштовний.

    Кожен, хто відсвяткував день народження у парку, отримує клубну карту та стає членом «Клубу іменинників». Це дає можливість відвідувати парк безкоштовно 12 разів на рік, кожний останній четвер місяця.

    Крім безкоштовного входу, в цей день в парку проводиться розважальна програма з подарунками та пригощенням усіх тортом від кондитерської майстерні.

    Найприємнішим у відвідуванні парку є те, що ви купляєте один квиток, а малюк може розважатися цілий день на УСІХ атракціонах парку! Веселощів багато не буває, а в Дитячій Планеті їх безліч.


    Що входить у вартість вхідного квитка:

    • величезний лабіринт,
    • гігантська батутна арена,
    • ніндзя-парк,
    • гірки та лазанки,
    • сухий басейн з кульками,
    • паролонові ями,
    • Х-бокси,
    • зона для гри у баскетбол,
    • машинки, толокари, самокати,
    • зона для малюків з бізі-бордами,
    • тумби з кінетичним піском,
    • різноманітні іграшки та ігри.


    Ціни, знижки, пільги:

    • Вхідний квиток буднього дня: 200 грн.
    • Вхідний квиток вихідного/святкового дня: 240 грн.
    • Вхід для дітей до 1 року – безкоштовний, при наявності свідоцтва про народження
    • Вхід для іменинників, які не замовили святкування але прийшли у парк, в день свого народження – 100 грн, при наявності свідоцтва про народження
    • Діє система знижок для дітей з баготодітних сімей та дітей учасників АТО, при наявності відповідного документу
    • Вхід для дітей з інвалідністю – безкоштовний
    • Вхід для усіх дорослих, що супроводжують дитину - безкоштовний


    Обравши для святкування дня народження вашої дитини «Дитячу Планету», ви та ваші гості гарантовано отримаєте масу задоволення, а діти драйвові емоції, які запам’ятаються на довго. А ще, на 100% зможете переконатися у тому, що «Дитяча Планета» - це простір для активного та безпечного відпочинку дітей, комфортного дозвілля батьків та найкращого місця для святкування!


    Адреса:

    • COSMO Multimall, вул. Вадима Гетьмана, 6, блок Б, 4 поверх

    Телефони:

    • +380 (67) 566 21 43‬
    • +380 (95) 935 11 89

       





    Fort Boyard



    Photo: Fort Boyard


    Як зробити день народження дитини особливим? Влаштувати пригодницьке свято зі складними і різноманітними випробуваннями, справжніми мадагаскарськими тарганами і шквалом спецефектів у Форт Боярд!


    Від єдиних офіційних представників Fort Boyard (Франція) в Києві - компанії Квесторія.


    Форт Боярд - це захоплюючі пригоди з випробуваннями серед реалістичних декорацій на березі Дніпра. Гравці відчують себе героями справжньої пригоди завдяки акторам в образах Старого Фура, Метра Тiней та Паспарту.


    • Гра для дітей від 6-ти років;
    • 2 - 2,5 години часу;
    • від 8 гравців в одній команді.



    Video: Fort Boyard


    На гравців чекають випробування з телешоу Форт Боярд:

    • Захоплююча історія і спецефекти. Інтригуюча музика, димові факели, легенда про кілограми золота - і це тільки початок.
    • 10 завдань на спеціально побудованому майданчику. Гравці потрапляють у дивовижне квест-шоу, на них чекають 8 схованок, лабіринти та випробування.
    • Підготовка до квесту, в якому треба розгадати старовинний шифр, зібрати ключі та дізнатися коди, щоб відкрити сховище з золотом.
    • Боротьба за золото Форт Боярд. 3 кілограми монет, які потрібно зібрати за 40 секунд.
    • Зустріч зі справжніми щурами та зміями. Завдання для найсміливіших: перенести руками щурів, змій, личинок і тарганів. Всі тварини безпечні, але хвиля нових емоцій гарантована.


    • Зручна локація - 5 хвилин від метро Гідропарк
    • Захоплива гра з повним зануренням
    • Після пригоди - відпочинок зі смачними частуваннями, дискотекою та аніматорами


    Організуємо будь-яке свято «під ключ». День народження дорослих та дітей, корпоратив, День знань або просто зустріч друзів - гра в Форт Боярд ідеально підійде для будь-якого приводу! Всі пригоди відбуватимуться на відкритому літньому майданчику - Венеціанському острові.


    Кожен гравець залишиться в захваті!


    Замовляйте участь за телефоном:

    • +380 (67) 320 07 72

     

         










    Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


    Пошук