Театр "Тысячелетие" запрошує дітей на "Неймовірні пригоди Аліси"


Опубліковано 15 Липень 2015 о 10:18

Блог Діти в місті Київ >  Театри >  Театр "Тысячелетие" запрошує дітей на "Неймовірні пригоди Аліси"


Театр "Тысячелетие" запрошує дітей на "Неймовірні пригоди Аліси"

18 липня о 15.00 Театр "Тисячелетие" запрошує дітлахів на музикально-ігрову виставу "Неймовірні пригоди Аліси" за мотивами казок "Аліса в країні чудес" і "Аліса в задзеркаллі" Льюїса Керролла.

Заглянути по той бік казки, опинитися в її чарівному світі хоча б на кілька годин - хто ж не мріяв про це? І не просто подивитися, а взяти безпосередню участь, допомогти головним персонажам, відчути себе героєм ... Маленька дитина (а може і не зовсім маленька), потрапивши з батьками у вир казкових пригод, назавжди запам'ятає яскраві враження і, що найголовніше, зробить для себе корисні висновки.  

На Вас чекає шоу мильних бульбашок, цікаві конкурси, танцювальні майстер-класи ... і все це вплетено в улюблений сюжет вічно прекрасних казок «Аліса в країні чудес» і «Аліса в Задзеркаллі». Розважати, дивувати і відкривати нові старі життєві істини герої шоу-програми будуть разом з маленькими глядачами, які не тільки підкажуть Алісі, як впоратися з усіма завданнями, але й допоможуть повірити в себе і стати Королевою!

Де: Велика Житомирська, 40, театр "Актор".
Коли: 18 липня о 15.00.
Вартість: від 50 до 190 грн.

http://www.1000letie.com.ua/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук