Незабутній Новий Рік в сімейному колі


Опубліковано 15 Грудень 2020 о 17:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Незабутній Новий Рік в сімейному колі


Незабутній Новий Рік в сімейному колі

Photo: «Діти в місті»


Шалений 2020 рік добігає кінця й з кожним днем питання де зустрічати Новий рік та що робити у карантинні канікули стає все актуальнішим. Карантин накладає свої корективи — більшість закладів зачинено, традиційні зимові активності відмінили.

То що виходить, святкування Нового року скасовується? Ні в якому разі. Не дозволяйте карантину позбавити вашу родину гучного, яскравого та атмосферного святкування. В столиці все ще залишилися зимові розваги, новорічні активності та й крім того, свято може завітати прямо до вас додому.

«Діти в місті» дбайливо зібрали для вас сніжні локації, казкові сюрпризи для дітей, новорічні активності та найзатишніші місця для зустрічі Нового Року в родинному колі.



Video: Kilogames


Kilogames — видавництво настільних ігор, яке випускає як авторські ігри, так і локалізації відомих світових хітів.


Захисник корони — дуельна гра, де у фентезійному світі гравці обирають одну з чотирьох класичних рас — люди, ельфи, орки та нежить — і обороняють власний замок. Гра є тактичним тауер дефенсом, де гравці окрім істот, можуть будувати будівлі та використовувати магію.


Тераформування Марса — гра, яка посідає 4 місце серед найкращіх настільних ігор світу. У грі гравці очолюють корпорації, які реалізуючи різноманітні проекти тераформують Марс, пристосовуючи його до життя. Гра є економічною стратегією і є одной з найулюбленішою грою багатьох гравців.


Печворк — дуже цікава гра для двох гравців, де потрібно зшивати власну ковдру, та заробляючи гудзики, витрачати їх на придбання нових шматочків.


Будь-яка гра є чудовим подарунком на новорічні свята.


Для читачів цієї статті до 15 січня діє знижка 10% з промокодом DITYVMISTY


 





Всім любителям якісного зимового відпочинку за містом буде цікаво дізнатися, що є чарівне місце, де на вас чекають. Бажаєте провести час на свіжому повітрі або просто розслабитися у фінській сауні після важкого тижня? Насолодитися шашликом, засмаженим власноруч? Прокинутися в затишному будинку зі зрубу, розташованого на мальовничих схилах Дніпра? Якщо такий відпочинок саме для вас та вашої родини, не зволікайте, бронюйте номер та вирушайте на відпочинок мрії.

Homene Hotel


Photo: Homene


Орендувати дерев’яний екологічний котедж запросто можна недалеко від Києва в м. Ржищів.

Відпочинок в еко котеджах поєднує в собі насолоду красою природи з усіма благами цивілізації: індивідуальна фінська сауна, літній відкритий басейн, зона барбекю, нові меблі з кухнею і побутовою технікою, вода зі своєї артезіанської свердловини, електрика з сонячних станцій!


Душу порадує чисте повітря, широкий Дніпро та історичні пам’ятки: унікальна церква на воді, Іван гора… і багато цікавих пам’яток.


Дітям нудно не буде, адже є Дитячий будиночок з гіркою і гойдалками, міні футбол, бадмінтон, настільний теніс, катання на квадроциклах та велосипедах! Чекаємо вас у гості! Завжди вам раді!


Телефон:

  • +380 (97) 706 81 62







Що може бути важливіше для батьків, ніж щасливі очі малюка та спогади на все життя у родинному колі? Наразі ми обмежені карантинними заходами, тож не всі хочуть викликати Діда Мороза додому, більш того, у садочках та школах відміняють новорічні свята. Невже малюки залишаться без омріяної зустрічі з Дідом Морозом? Звичайно ні. Адже тепер вашого малюка може привітати казковий дідусь особисто. Читайте нижче як саме замовити таку чарівну послугу.


«Відеопривітання від Діда Мороза»


Video: Дід Мороз Продакшн


Новорічний фільм, у якому ваш малюк — головний герой! Персональне відеопривітання від Діда Мороза на українській мові!

Подаруйте вашій дитині відео, в якому Дід Мороз звернеться до неї по імені, покаже її фотографію на екрані, промовить захоплення малюка та зіграє з ним в інтерактивні ігри. Крутий подарунок та незабутні емоції для всієї родини! 


Створити персональне привітання можна на сайті www.didmoroz.net

Все, що потрібно — завантажити фото дитини та заповнити її дані. Через 20 хвилин привітання буде готове для перегляду.


Відеопривітання від Діда Мороза з інтерактивними іграми через екран — це захоплююча онлайн зустріч, яка точно здивує сучасних дітей. Долучайтеся до проекту Дід Мороз Продакшн.


Для читачів ресурсу «Діти в місті» діє знижка 20 % до 31 грудня. Промокод 1512.


  




Якщо святкові студії в вашому місті закриті, а в дитячих садках і школах свята скасували, обов'язково проведіть його вдома. «Діти в місті» розкажуть, «Як провести новорічне свято вдома без аніматорів і Діда Мороза: ігри, конкурси та хороводи»


Photo: «Діти в місті»


5 січня о 19:00 приєднуйтеся на онлайн трансляцію Різдвяних казок та історій від Сашка Лірника та пісочної анімації "Золотий Лев"


Запрошуємо провести разом із нами затишний вечір перед Різдвом, та поринути у святкову атмосферу добра та казки. Дітки дізнаються про значення найсвітлішого свята.


Сашко Лірник, казкар, розповість історію про народження Іісуса та різдвяну казочку "Чобітки", а художники театру пісочної анімації допоможуть ожити героям та подарують чарівний настрій.


Трансляція буде вестися онлайн біля старовинного каміну найстарішого будинку на Подолі. Приєднуйтесь до нас 5 січня о 19:00, ми будемо транслювати добро.


Тріскотіння каміну, добрі казки та чарівні історії народжені з піску. Все це на вас чекає на передодні найсвітлішого свята - Різдва.


Купити квитки


Запис трансляції буде доступний ще протягом 6 та 7 січня, і Ви зможете переглянути казку впродовж різдвяних вихідних!

Photo: «Діти в місті»


12 січня о 19:00 приєднуйтеся на онлайн трансляцію вистави за мотивами повісті-казки М.В.Гоголя "Ніч перед Різдвом. Вечори на хуторі біля Диканьки" від театру пісочної анімації "Золотий Лев"

 

Запрошуємо затишно та казково провести час всією родиною. Послухати і подивитись один з найколоритніших творів М.В. Гоголя "Ніч перед Різдвом".

На екрані оживуть події останньої ночі перед найсвітлішим святом року - Різдвом. Колорит українського села та його жителів не залишать байдужими і подарують прекрасний передсвятковий настрій.


Рекомендуємо до перегляду дітям 7+ та дорослим.

  • Малюють художники Ольга Крижановська і Світлана Данильченко.
  • У ролі оповідача Писарчука - актор Сергій Улашев


Трансляція буде вестися онлайн біля старовинного каміну найстарішого будинку на Подолі.

Тріскотіння каміну, добрі казки та чарівні історії народжені з піску. Все це на вас чекає 12 січня - приєднуйтесь до нас, будемо транслювати добро.


Купити квитки


Запис трансляції буде доступний ще протягом 13 та 14 січня, і Ви зможете переглянути казку впродовж різдвяних вихідних!

Вражаючі виставки на ВДНГ

 

Photo:  H2D Exhibitions


Чудовим варіантом подарунка можуть бути квитки на інтерактивно-освітні виставки. Наразі на ВДНГ представлені одразу дві всесвітньо відомі експозиції: «Всесвіт тіла: Всередині тварин» у павільйоні 4 та «Динозаври морських глибин» у павільйоні 1.

 

Якщо при відвідуванні першої виставки ви отримуєте унікальний шанс зануритися в дивовижний світ науки, і на власні очі побачити величезного жирафа та дізнатися найдрібніші подробиці будови слона, то на виставці з Діно, ваші маленькі «чомучки» нарешті зможуть отримати відповіді на безліч найнеочікуваніших питань. Хто такий Ктулху, та чи правда, що за рік акула може виростити до 24 тисяч зубів — все це можна дізнатися під час захоплюючих екскурсій, які проводять веселі аніматор-екскурсоводи.

 

Усі відвідувачі проходять температурний скрінінг, мають дотримуватися маскового режиму, та мають змогу користуватися санітайзерами в усіх приміщеннях.

 

Динозаври морських глибин

  • ВДНГ, Павільйон 1
  • З 10:00 до 21:00 (каса до 20:00)
    Дізнатися більше про динозаврів


Всесвіт тіла: Всередині тварин

  • ВДНГ, Павільйон 4
  • З 10:00 до 21:00 (каса до 20:00)





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук