Перспективні ІТ напрямки для дітей: як обрати та з чого розпочати навчання


Опубліковано 25 Листопад 2020 о 11:00

Блог Діти в місті Київ >  Освіта >  Перспективні ІТ напрямки для дітей: як обрати та з чого розпочати навчання


Перспективні ІТ напрямки для дітей: як обрати та з чого розпочати навчання

Photo: Logos Kids


Діти 21 ст. - це незвичайне, цифрове покоління.


Дочитай до кінця та дізнайся: як дати можливість дитині безкоштовно спробувати кожен напрям, та вибрати, який їй найбільше сподобається!


Вони мають специфічні захоплення, проводять максимум можливого часу в гаджетах та віртуальній реальності, наслідують західні тренди і, іноді, розмовляють на незрозумілій, для нас, мові.

Саме тому, спосіб навчання для них має бути також особливим.


У сьогоднішній статті ви дізнаєтесь ТОП найпопулярніших курсів для дітей майбутнього, де навчатися та як вибрати курси програмування для дітей в Києві.


Дитячі ІТ курси


Дитячі ІТ-курси можуть стати серйозним захопленням та навіть закласти фундамент майбутньої професії для дітей та підлітків віком від 5 до 16 років.

Правильно-підібрана ІТ-школа для дітей, програма та напрямок створять для дитини комфортні умови розвитку, навчать самодисципліні, дадуть мотивацію до навчання.



Photo: Logos Kids


Серед найкращих напрямків ІТ-сфери, що допоможуть розкрити потенціал кожної дитини є:


Ці напрямки спрямовані на всебічний розвиток дітей та їх адаптацію у сучасному світі.



Video: Logos Kids


Для дітей покоління Альфа, гаджети - вже не розвага, а можливість досягнення мети. Вони можуть створювати власні канали, розробляти мобільні додатки, сайти, бавитися у власні ігри. Проте, щоб досягти певних вершин, необхідно сприяти дітям у їх захопленні.


Дитячі ІТ курси в Києві - чудова можливість до втілення дитячих амбіцій. Окрім того програмування для найменших може підготувати дитину до школи, допомогти розвинути увагу, пам’ять, візуальне сприйняття, комунікативні навички, навички співпраці та роботи в команді.

Ми обрали лише перспективні напрямки навчання, створили найактуальніші програми, підібрали професійних викладачів та побудували серйозну площадку для втілення усіх задумів та мрій. В Академії представлені курси англійської для дітей будь-якого віку.



Photo: Logos Kids


Навчання в Академії побудовано на адаптивному підході і принципі гейміфікації. Студент стає дорослим і самостійним, вміє приймати рішення та розробить власний проєкт, захистить його англійською перед викладачами та батьками.


З Logos Kids Academy діти зможуть пройти тест з профорієнтації та спробувати власні сили на безкоштовних практичних майстер-класах для дітей. Реєструйтеся та навчайтесь разом з найкращими!




Logos Kids Academy - це унікальна платформа освіти майбутнього для дітей. Ми подаруємо вашій дитині можливість створювати віртуальну реальність та писати для неї власні правила.


Шукайте Logos Kids Academy у соцмережах:

         





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук