Підготовка до школи: навчальні курси та програми


Опубліковано 26 Жовтень 2020 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Освіта >  Підготовка до школи: навчальні курси та програми


Підготовка до школи: навчальні курси та програми

Photo: Діти в місті


Підготовка дітей до навчання в школі — фундамент для майбутньої успішності. Це відповідальний період в житті не тільки дитини, але і кожного з батьків. Діти, які збираються до школи, потребують найбільше уваги зі сторони досвідчених педагогів, які вже напрацювали успішні техніки, прийоми, програми для досягнення найкращого результату.

Людина навчається все своє життя: предметам, навичкам, спеціальностям — різним умінням. Щоб процес навчання став успішним, легким, цікавим, необхідне певне підгрунтя, засади, які можуть дати тільки професіонали.

«Діти в місті» підготували для вас добірку закладів, які спеціалізуються на дошкільній підготовці дітей.




«Sunny Garden»


Photo: Sunny Garden


На заняттях в студії Sunny Garden з підготовки до школи опрацьовується не тільки необхідний матеріал, базові знання та інформація, а приділяється увага умінню навчатися, розвиваються навички обробки нового матеріалу, логічних зв’язок, виділення головного.


Педагоги навчать користуватися умовними позначками, простими схемами, виконувати необхідні алгоритми у процесі навчання.


Успіх процесу залежить від індивідуальних особливостей дитини, які наші педагоги враховують під час занять. Особисті уміння дитини можуть розвиватися чи коректуватися, що допоможе дитині в подальшому навчанні.


При умовах гарної підготовки до школи дитина буде мати базисні уміння та навички не тільки для успішного інтелектуального розвитку, але й психологічну впевненість та рівновагу, які так важливі для дитини, яка вступить до дорослого світу шкільного навчання.


Щоб підготувати дитину до школи, ми зібрали найцікавіше та найкорисніше. Пропонуємо:

  • заняття з математики, логіки з основами геометрії;
  • вивчення звуків, букв, навичок читання — з розвитком мовлення, уваги та уяви (українська та російські мови);
  • навчання письму з розвитком моторики та підготовки руки до письма.


Всі процеси поєднані з пізнанням навколишнього середовища та супроводжені творчими завданнями.


Адреса:

  • просп. Голосіївський, 97А

Телефон:

  • +380 (67) 353 34 14


       




Мережа дошкільних закладів - Джерело kids (online + offline)


Photo: Джерело kids


Якщо вас цікавить якісний та сучасний розвиток вашої дитини, захоплюючі заняття та веселі активності — то вам саме до «Джерело kids online + offline».


20 річний досвід в дошкільній освіті та професійні педагоги допоможуть розкрити таланти та індивідуальні здібності вашої дитини.


Діток від 1 року запрошують на комплексні розвиваючі заняття «Ранній старт». На діток від 2,5 до 6 років очікують цікаві і різноманітні заняття та курси для всебічного розвитку - логіка та ейдетика, скорочитання і шахи, англійська мова, народознавство, живопис, декор і дизайн, творча майстерня, скульптура і ліпка, музика і співи, ритміка, хореографія. А для маленьких винахідників – різноманітні цікаві досліди та експерименти для кращого пізнання природи та довкілля.


І звісно - садок повного дня з цікавими і насиченими програмами, що поєднують новітні досягнення у дошкільній освіті з багаторічним досвідом роботи.

Завітайте на ознайомчий день у садку, щоб отримати власні враження. Запис через сайт new.gerelo.com/kids або за тел. +380 (99) 084 75 25.


На базі закладу працює постійно діюча онлайн-школа для дошкільнят, яка пропонує:

  • комплексний курс підготовки до школи (читання, письмо, основи математики, логіка та ейдетика);
  • комплексний курс англійської мови для дошкільнят «I can speak and read».


Спробуйте навчання в онлайн форматі. Дізнатись більше та записатись на безкоштовне ознайомче заняття - new.gerelo.com/online


Photo: Джерело kids


Ми підготували усе необхідне для навчання і продуктивного дозвілля діток, що допоможе їм відкривати і розширювати інтереси, формувати цікавість до пізнання навколишнього світу, отримувати новий досвід і знання, і в цілому заохочуватиме до подальшого навчання.


Переваги:

  • 20 років досвіду роботи;
  • авторські програми, широкий вибір предметів навчання, творчості і розвитку;
  • індивідуальний підхід, персональне компонування програм розвитку для кожної дитини;
  • зручний вибір форматів навчання і перебування (окремі курси, повний/неповний день, онлайн-навчання);
  • ліцензія у сфері дошкільної освіти АЕ №575448 від 29.04.2015р., атестація ДОНМС КМДА наказ №654 від 23.06.2017.


Чекатимемо Вас на ознайомчих заняттях! Запис через форму на сайті або за телефонами.


Адреси та телефони:




«КМДШ»


Photo: КМДШ


КМДШ — це мережа приватних шкіл повного дня з 9-річним досвідом.


Головна мета школи полягає в тому, щоб кожен учень мав достатньо знань, досвіду, впевненості та приймав рішення на основі цінностей для того, щоб робити власний вибір та творити своє майбутнє. Саме тому в КМДШ застосовують метод практикоорієнтованого навчання вже з 0 класу.


У КМДШ заняття для дошкільнят проводяться максимально в ігровій формі. Час сидіння за партами мінімальний та не триває більше 30 хвилин, адже 5–6-річні діти швидко втомлюються, втрачають увагу. Тому заняття в КМДШ чергують з активними іграми, малюванням, творчими проєктами, фізичними вправами.


Photo: КМДШ


Освітньо-формаційна програма підготовчого класу передбачає навчальні заняття, що готують дитину до школи («Солодке читання», «Я вчусь писати», «Цікава математика», англійська мова, «Лего»); обов’язкові гуртки-«студії» з ліплення, шахів, творчої майстерні, хореографії / айкідо тощо. Окрім цього, діти вчаться розуміти себе на заняттях «Я — особистість», «Я здоровий і щасливий», реалізовують дослідницькі та мистецькі проєкти. А ще найменші мріють та фантазують під час щоденних прогулянок та вільної гри.

Також у процесі навчання в нульовому класі багато уваги приділяється психологічному комфорту дітей, тому що адаптаційний процес у кожного триває по-різному і у дітей надзвичайно рухлива психіка. Тут враховуються всі ці фактори у програмі, максимально адаптованій до потреб дошкільнят.


Навчання у підготовчих класах у школах КМДШ розпочинається у вересні та триває до травня.

Дізнатися про наявність вільних місць можна за номером телефону, який вказаний нижче. Зареєструватися на вступ можна на сайті.



Адреса:

  • вул. Дніпровська набережна, 14Л

Телефон:

  

         



«Азбука життєвого успіху дітям» від ДЦ «Азбука Щастя» Online та Offline



Photo: Азбука Щастя


Як показує педагогічна практика, найкращі вчителі для кожної конкретної дитини — це її батьки. Але для цього вони повинні бути озброєні відповідними методиками, конкретними навчальними матеріалами, мати можливість обмінюватися досвідом і отримати педагогічний супровід, тобто, все те, що ми даємо на наших заняттях.


Тому ми пропонуємо комплекс «Я хочу вчитися!», що включає в себе 8 спеціальних курсів:
  • «Я і світ навколо мене»;
  • «Я опановую скорочитання»;
  • «Я вивчаю математику»;
  • «Я вчуся писати і граю зі звуками та літерами»;
  • «Я навчаю свої руки»;
  • «Я розвиваю свої загальні здібності» (пам’ять, увагу, сприйняття, мислення, уяву, мову);
  • «Я розвиваю свої творчі здібності»;
  • «Я вчуся керувати собою».


Кожен з цих 8 спецкурсів унікальний зважаючи на особливий підбору ігор-вправ і їх методичної інтерпретації. Ці спецкурси включають в себе більше 200 унікальних ігор-вправ. Аналогів нашого комплексу посібників «Я хочу вчитися!» сьогодні немає ні в Україні, ні в Росії, ні де-небудь ще.


Photo: Азбука Щастя

Авторський унікальний і ефективний комплексний курс підготовки майбутніх школярів, що складається з 24 послідовних навчальних посібників, які розроблялися і удосконалювалися досвідченим педагогом випереджаючого розвитку дітей Г. Р. Кандібуром.


Вік — з 4 років! Наші курси — це в рівній мірі курси і для дітей, і для батьків.


Навчити читати і писати можуть скрізь і досить швидко. Навчити критично мислити та мати бажання навчатися - це до нас, в Азбуку Щастя.

Ми знаємо, що можливості дітей не обмежені, ми переконані, що в кожній дитині живе Геній, але, тим не менш, не перестаємо дивуватися нашим дітям! В нас Ви отримаєте не тільки доступ до унікальних матеріалів по різнобічному розвитку дітей, а й придбаєте справжніх друзів серед колег-батьків і наших педагогів.

Чекаємо Вас і Ваших діток з нетерпінням!


ДЦ «Азбука Щастя» також проводить тренінги серед педагогів стосовно цієї методики та інших методик комплексного розвитку для дітей.


Адреса:
  • Київ, вул. Миколи Голего, 7 В
Телефон:
  • +380 (99) 37 65 437
  • +380 (96) 912 30 08

      

Територія сімейних цінностей


Photo: Територія сімейних цінностей


Ви батьки дошкільника і не впевнені, що він володіє всіма необхідними знаннями та навичками, які будуть потрібні в школі? Хочете сформувати у дитини міцний фундамент для шкільного навчання, закріпити позитивний досвід освоєння нової інформації і пізнання навколишнього світу? Вам хотілося б, щоб син або донька були всебічно розвинені та підготовлені до шкільної програми, але без довгих і нудних просиджувань за партою?


Запрошуємо ваших діток на заняття з підготовки до школи.


Ми проведемо тестування і визначимо «слабкі місця», психічні процеси, які можливо, «працюють не в повну силу» і чому так відбувається. 17-річний досвід роботи в підготовці до школи дозволяє нам враховувати як психологічну, так й інтелектуальну сторону дитячого розвитку.


У процесі роботи ми піклуємося про індивідуальні інтереси кожної дитини. На заняттях ми «граємо» на сильних сторонах для того, щоб освоїти «слабкі». Під час проходження курсу ваш син або дочка зможе зрозуміти і адаптуватися до того, що чекає його або її в школі.


Формати роботи:

Індивідуальні заняття: Тривалість — 60 хв. Вартість — 250 грн / заняття (оплата за місяць вперед) або 200 грн за умови оплати за два місяці. Очно або дистанційно.

Групові заняття: Тривалість — 60 хв / 2 рази на тиждень. Вартість — 150 грн / заняття (оплата за місяць вперед) або 120 грн за умови оплати за два місяці. У групі до 4-х чоловік. Очно або дистанційно.


Ми допоможемо організувати вашій дитині комфортний перехід до шкільного навчання.


Адреса:

  • Святошинський район, вул. В. Покотила 7/2.

Телефони:

   
         




Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової


Photo: Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової


Мрієте, щоб ваша дитина любила читати, захоплювалася математикою, вправно писала і відчувала себе успішною в навчанні? Тоді приводьте її до нас в Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової на заняття з підготовки до школи!


Наші випускники успішно проходять співбесіди і вчаться за програмами «Росток» та «Інтелект України». А найголовніше — вони люблять вчитися!
Ми пропонуємо групові та індивідуальні заняття.


Групові заняття проводяться двічі на тиждень впродовж 90 хвилин. Складається з декількох блоків, які об’єднані між собою спільною темою, що допомагає дітям краще засвоювати та закріплювати матеріал на практиці. Тепла, дружня та приймаюча атмосфера стимулює діток старанно та із задоволенням виконувати усі завдання вчителя.


Photo: Дитячий клуб-садок Вікторії Міронової


Програма адаптується в залежності від стартових знань та вмінь дітей в групі. Для цього вчитель проводить ознайомчу співбесіду з батьками та дитиною, діагностує рівень базових знань і пропонує відповідну групу.


Вартість — 250 грн за заняття.

Усі матеріали, які потрібні для занять, надаються дітям в клубі і входять у вартість.


Якщо дитина потребує іншого підходу або не може відвідувати групові заняття з будь-яких інших причин, тоді ми пропонуємо індивідуальні заняття. Вчитель підбере ту форму викладання і сам матеріал, який точно підійде і сподобається вашій дитині.

Тривалість заняття — 50 хвилин, вартість — 350 грн, всі матеріали включені. Також пропонуємо допомогу у виконанні домашніх завдань. Індивідуальні заняття також можуть проводитися онлайн.


За декілька років підготовки майбутніх першачків із впевненістю можемо говорити, що найкращий результат отримуємо саме на групових заняттях! Чекаємо на вас!


Адреса:

  • вул. Стадіонна, 6

Телефон:

      




Creative kids



Photo: Creative kids


У віці 5,5 - 6,5 років дитина дозріває до більш поглибленого системного пізнання світу і готується до переходу в школу. Щоб ці зміни зберегли його природний інтерес до нових знань і допомогли якнайкраще адаптуватися до школи, ми відкрили старшу групу підготовки до школи Preschool.


Тут нам вдалося зберегти всі цінності Реджіо-підходу, доповнити заняття вправами для розвитку концентрації уваги, нейрогімнастикою, великою кількістю вправ на розвиток логічного мислення та уважності.


Щодня дошколят чекають заняття з англійської мови, математики, вивчення літер і читання. На наш погляд також дуже важливим є гармонійний розвиток, тому наші діти пізнають музику, танцюють і співають, а ще ліплять з глини справжні шедеври, займаються креативним малюванням, створюють костюми і сценарії, обожнюють грати в театр, вирощують рослини і доглядають за равликами.



VIdeo: Creative kids


Наше прекрасне просторе приміщення дозволяє багато рухатися, вивчати світло і тінь, конструювати з різних матеріалів, експериментувати кожного дня.

Під наглядом та підтримкою наших Реджіо-педагогів діти дуже багато вивчають через проектну діяльність, яка завжди враховує дитячі інтереси і індивідуальні запити.

І звичайно, найважливіше - вчитися дружити і бути людьми: співчувати і допомагати один одному, підтримувати, вміти виразити себе і зрозуміти свої почуття, комунікувати і створювати цілою командою прекрасні проекти - твори мистецтва.


Ми працюємо з 8:30 до 18:30. 5 днів на тиждень з понеділка по п'ятницю. Вартість місячного абонемента 16 950 грн


У вартість входить:

  • 3-х разове харчування;
  • англійська - 5 разів на тиждень;
  • музика;
  • хореографія;
  • ліплення із глини;
  • арт;
  • студія мультиплікації;
  • проектна діяльність.


Адреса:

  • вул. Іоанна Павла II, б.19

Телефон:


      





TEREMOK-UNION! 



Photo: TEREMOK- UNION!


Прагнете якісно підготувати дитину до школи? Тоді ласкаво просимо на заняття в TEREMOK-UNION!


TEREMOK-UNION (ст. м. Деміївська, ст. м. Осокорки) - один з найперших дитячих навчальних центрів у Києві, який почав свою роботу ще в 2007 році. За цей час нашими учнями стали близько 10 000 дітей.


Сьогодні – це потужна мережа, яка знаходиться в трьох містах України - Києві, Харкові, Одесі, та має свою власну приватну школу I-III ступенів, 5 приватних навчальних центрів, 2 приватних садочки повного дня, 5 міні-садків.


Місія закладу - забезпечити всебічний розвиток майбутнього покоління.


Дитячі навчальні центри TEREMOK-UNION знаходяться в Голосіївському та Дарницькому районах м. Києва. Одним із ключових напрямків роботи нашої мережі є якісна підготовка до школи дітей від 4  до 6 років. Курс розрахований на два роки – діти діляться по групах «2 роки до школи» та «1 рік до школи». У кожній групі до 10 дітей. Заняття проводяться 2 рази на тиждень по 55 хвилин. 


Кожне заняття включає в себе:

  • читання, письмо, розвиток мовлення (30 хвилин); 
  • математика, логіка (25 хвилин).


На заняттях використовується велика кількість роздаткового матеріалу. Кожна дитина має свій комплект для роботи.

Програма підготовки до школи TEREMOK-UNION дасть Вашій дитині необхідні знання для успішного проходження тестування при вступі до школи, а також розвине інтелектуальні здібності Вашого малюка, забезпечить великим багажем енциклопедичних знань, навчить спілкуватися з однолітками і дорослими, навчить концентрувати увагу на заняттях, розвине посидючість.


Усі знання і навички, які отримують діти в ході занять, подаються в захоплюючій ігровій формі, завдяки чому посилюється інтерес та залученість в процес навчання. Кожне заняття передбачає динамічну зміну видів діяльності. У кожному класі наших центрів є сучасне технічне обладнання – мультимедійний проектор, інтерактивна дошка, акустична система.


У TEREMOK-UNION працюють тільки викладачі, які мають дипломи про вищу педагогічну освіту. Усі наші педагоги працюють за покликанням душі. Вони молоді, прогресивні, амбітні, доброзичливі й енергійні.


Ми пропонуємо якісну підготовку до школи за демократичними цінами.


Вартість місячного абонементу в наших центрах становить 1000 грн


У кінці навчального року TEREMOK-UNION видає сертифікати про закінчення підготовчих курсів. Якщо Ваша дитина не ходить в дитячий садок, даний сертифікат має повну юридичну силу і Ваш малюк може вступати в будь-яку школу України. 


До зустрічі в TEREMOK-UNION!

Адреси та телефони:

  • пров. Керамічний, 7а (ст. м. Деміївська)
    • +380 (97) 688 02 65
    • +380 (63) 610 31 10

    • пр. М. Бажана, 16 (ст. м. Осокорки)
    • +380 (93) 741 75 22
    • +380 (50) 731 70 93
    • +380 (68) 790 52 29


           



      Центр Розвитку Дитини China Hill Kids


      Photo: Центр Розвитку Дитини China Hill Kids


      Центр Розвитку Дитини China Hill Kids – це Центр Розвитку Дитини та міні-садок з професійною підготовкою до школи та поглибленим вивченням іноземних мов, відкритий у вересні 2018 року на базі курсів китайської та англійської мов ChinaHill Club™. 


      Це цілісна система розвитку Вашої Дитини, де діти отримують не тільки знання, а й проходять психологічну адаптацію до школи в затишній атмосфері, наближеній до домашньої.


      Наши педагоги професійно організовують уроки в різновіковій групі (РВГ), забезпечуючи індивідуальний підхід до кожної дитини так, щоб кожен отримав достатньо уваги. Всі заняття проводяться згідно з віковими особливостями кожної дитини!


      Заняття проходять з понедіка по п’ятницю з 9:30 до 14:00 (початок занять о 10:00).


      Поглиблене вивчення китайської та англійської мов, професійна підготовка до школи.

      Програма навчання:

      • китайська та англійська мови;
      • логіко-математичний розвиток;
      • грамота (письмо);
      • читання (розвиток мовлення);
      • предмет «Людина. Родина. Світ»
        (за підручниками Помиткіна Е.О., затвердженими Міністерством Освіти);
      • курс «Світ навколо нас»;
      • творчі заняття.

      Всі заняття проходять українською мовою.

      Двічі на тиждень всі заняття проходять англійською мовою:

      • Drama to Kids (театральна студія);
      • Maths in English (математика);
      • Science in English (природознавство);
      • Magic Fingers (творчість).



      Photo: Центр Розвитку Дитини China Hill Kids


      Заняття в “China Hill Kids” спрямовані на розвиток мислення, уваги, сприйняття навколишнього середовища, взаємодії в спілкуванні та творчих здібностей дитини. З любов’ю та повагою до дітей, ми створили сповнений яскравими та корисними заняттями розвиваючий простір!

      Заняття можна відвідувати 5 днів на тиждень, можна 3 рази на тиждень (тільки підготовка до школи - понеділок, середа і п‘ятниця) і 2 рази на тиждень (тільки англомовні дні – вівторок та четвер).


      При оплаті за 4 місяці надається знижка 5%. Сімейна знижка і знижка «приведи друзів» —10% на кожну дитину. При оплаті за весь навчальний рік — знижка 20%.


      Адреса:

      Телефони:

      • +380 (63) 288 84 33 
      • +380 (67) 288 84 33 


            




      Навчально-розвивальний центр Кул


      Photo: Навчально-розвивальний центр Кул


      Скоро до школи? Навчально-розвивальний центр Кул проводить заняття для майбутніх школярів.


      Курс «Підготовка до школи» для діток 4-6 років на Позняках.
      Розклад занять: Понеділок та п'ятниця 19:00 - 20:00


      Що входить до курсу:

      • математика;
      • письмо;
      • читання;
      • розвиток мовлення;
      • логіка;
      • навколишнє середовище;
      • англійська мова (за бажанням).


      Заняття проходять двічі на тиждень по 60 хвилин + 40 хвилини англійська мова (За бажанням).


      Що ми пропонуємо:

      • сучасна програма;
      • індивідуальний підхід;
      • невеликі групи;
      • спокійна атмосфера;
      • доброзичливе ставлення висококваліфікованих викладачів до ваших діток, яке гарантує 100% результат по закінченню курсу. 


      Абонемент на 8 занять з підготовки до школи коштує 1100 грн.
      Абонемент на 8 занять з підготовки до школи та 8 занять англійської мови коштує 1800 грн.


      Адреса:

      • Позняки, вул. Драгоманова 15а

      Телефони:

      • +380 (98) 214 08 22;
      • +380 (63) 142 70 48. 

         
        








      Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


      Пошук