Вакцинація від грипу в Києві: коментарі експертів та добірка приватних клінік


Опубліковано 22 Жовтень 2020 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Здоров'я та спорт >  Вакцинація від грипу в Києві: коментарі експертів та добірка приватних клінік


Вакцинація від грипу в Києві: коментарі експертів та добірка приватних клінік

Photo: «Діти в місті»


Осінь – час гострих респіраторних захворювань та грипу, яка цього року підсилена ще й небезпечним вірусом Covid19. Небезпека полягає в тому, що симптоми всіх цих захворювань дуже схожі, що серйозно ускладнює діагностування та призначення лікування.

На жаль, наразі у вільному доступі ще немає вакцини від Covid19. Але в наших силах захиститися від грипу. Тим більше, що лікарі попереджають про небезпеку у разі одночасного зараження коронавірусом та грипом. Варто зазначити, що грип, як і Covid19 небезпечний не стільки самою хворобою, скільки ускладненнями, до яких вони можуть призвести. Це пневмонія, отит, запалення серця та тканин мозку.

Не зайвим буде нагадати, що діти знаходяться в групі ризику розвитку різних ускладнень від грипу. Тому сьогодні надважливо захистити свою сім’ю, зробивши щеплення. У сезоні 2020-2021 років ця вакцинація важлива як ніколи, адже вже зараз лікарні перевантажені і не здатні надати повноцінне лікування всім, хто його потребує.

Крім цього, зараз дуже важливо продовжувати робити щеплення дітям згідно календарного плану, адже інші хвороби нікуди не поділися у час пандемії.


Щоб уникнути скупчення людей у лікарнях, можна обрати приватну клініку, де швидко і надійно зроблять будь-яке щеплення. «Діти в місті» поспілкувалися з експертами приватних клінік Києва, поставили їм запитання щодо особливостей щеплень від грипу та протипоказань. Нижче пропонуємо вашій увазі перелік клінік, де можна зробити вакцину.


    Телефон:

    • 0 800 33 52 79


       








    Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


    Пошук