Коли очікування збігаються з реальністю: школа Midgard запрошує учнів до нового сезону!


Опубліковано 09 Жовтень 2020 о 14:00

Блог Діти в місті Київ >  Освіта >  Коли очікування збігаються з реальністю: школа Midgard запрошує учнів до нового сезону!


Коли очікування збігаються з реальністю: школа Midgard запрошує учнів до нового сезону!

Photo: Midgard School


У цьому році усім нам довелося пристосуватися до нових змін. Школа Midgard також не стала винятком і адаптувалася до нових реалій. То ж якими вони стали в новому 2020-2021 навчальному році?


  • В Midgard дотримуються всіх карантинних норм, тому санітайзери та регулярна дезінфекція стали невід'ємною частиною шкільного життя.



Photo: Midgard School


  • Школа підготувалась на випадок карантину і може забезпечити таке ж ефективне навчання онлайн, як і офлайн. В онлайні учні повноцінно можуть відвідувати всі уроки та секції, включаючи йогу, хіп-хоп та малювання. Проте, у Midgard зменшили тривалість уроку, щоб зберегти зір учнів та вберегти від перевтоми. Повернувшись до звичного режиму, всі учні можуть легко адаптувалися до нових навантажень. 
  • Для наймолодших організовують виконання домашніх завдань із вчителем онлайн. Бо розуміють, що для ефективного засвоєння матеріалу потрібна практика. 
  • Працює психологічна служба Psychology Midgard із 6 професіоналів. Вони регулярно підтримують учнів, щоб зберегти позитивну атмосферу в школі та не допускати розвитку психосоматики. Учні в будь-який час можуть звернутися за психологічною допомогою та отримати відповіді на всі питання. 



Photo: Midgard School


  • Харчування - це основа здоров’я вашої дитини та її настрою кожного дня. В Midgard до харчування ставляться дуже уважно та враховують індивідуальні потреби, тому в них є безлактозне та безглютенове меню кожного дня. 
  • Школа знаходиться в еко-парковій зоні ВДНГ, тому фізична активність – невід'ємна частина навчального процесу. Кожен день в ній проходить активно та весело. Окрім уроків учні займаються спортом, грають у рок-гурті школи та відвідують кінний клуб. А у п’ятницю завжди організовується щось цікавеньке для дітей за межами школи - екскурсії в зоопарк, марафони та навіть справжні походи із наметами.
  • Для зручності батьків та дітей у Midgard є розвозка в чотирьох напрямках на справжньому американському шкільному автобусі із серіалів про підлітків. А також є функція індивідуальної розвозки за запитом батьків.



Photo: Midgard School


  • По завершенню навчання учні 9-10 класів отримують American High School Diploma, з яким їм відкриваються двері в будь-який університет світу! 


Чекаємо на вас у стінах школи Midgard. Давайте розпочнемо новий сезон разом! 


Набір до школи триває та до 16.10 діють спеціальні пропозиції на навчання.


Детальніше про навчання у школі Midgard та для запису на співбесіду звертайтесь за телефоном: +380 (68) 999 08 88


Адреса:

  • пр-т. Академіка Глушкова 1, корп. 17

Телефон:

  • +380 (68) 999 08 88

Email:


      







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук