Спортивні секції та клуби для дітей у Києві 2020


Опубліковано 28 Вересень 2020 о 21:00

Блог Діти в місті Київ >  Здоров'я та спорт >  Спортивні секції та клуби для дітей у Києві 2020


Спортивні секції та клуби для дітей у Києві 2020

Photo: Діти в місті


Фізична активність змалечку позначається на всьому подальшому житті дитини. Доведено, що діти, які займаються спортом, краще вчаться.

Заняття спортом допомагають розвинути гнучкість, підтримувати м'язи в тонусі, позитивно впливають на загальний психологічний та фізичний розвиток. Крім того, вони дисциплінують, розвивають соціальні навички та зміцнюють дитячу самооцінку, вчать наполегливо працювати для отримання результату, а також привчають до здорового способу життя.


Обираючи вид спорту для дитини, необхідно враховувати її побажання, вік, особливості характеру й розвитку.

Читайте також: Як правильно вибрати спортивну секцію для дитини?


Навіть самий неспортивний малюк може знайти собі заняття до душі, адже видів фізичного навантаження дуже багато. Для хлопчиків ідеально підходить плавання, єдиноборства, легка атлетика. Дівчатка краще себе почувають на танцях, фітнесі та інших рухомих заняттях. Не варто виключати також командні ігри, адже тоді дитина зможе не тільки підтримувати здоров'я, але й знайти друзів.

"Діти в місті" пропонують вам різноманітні спортивні гуртки та клуби для дітей у Києві.



Photo: Спортивний клуб Nice Sport

Фехтування — це той вид спорту, коли задіяні одночасно фізичні та розумові активності, в ньому потрібна абсолютна увага та зосередженість на процесі.

Якщо ви бажаєте опанувати цей вид спорту, ви можете приєднатися до секції фехтування на базі приватної школи Європейський колегіум. На спортивні заняття запрошуються всі бажаючі віком від 4 років.

Переваги:
  • групові та індивідуальні заняття;
  • професійні спортсмени, тренери;
  • інноваційна методика тренувань;
  • помісячна оплата абонементів;
  • комфортна, велика зала;
  • участь у змаганнях.
Гарантовано якісний та індивідуальний підхід до кожного вихованця.

Заняття проводить головний тренер спортивного клубу Nice Sport, майстер спорту України з фехтування Георгій Холод.

З більш детальною інформацією щодо розкладу, цінової політики та умов співпраці можна ознайомитися на сайті або по телефону.


Адреса:
  • ЖК Нова Англія, вул. Максимовича, 28 В, Голосіївський район, Київ

Телефон:
  • +380 (68) 565 06 89

      



Американський гімнастичний клуб "Щаслива дитина"


Photo: Американський гімнастичний клуб "Щаслива дитина"


Американський Гімнастичний Клуб – унікальний та єдиний гімнастичний клуб в Україні для всієї родини.


Зал понад 500 квадратних метрів поєднав у собі:

  • сучасне обладнання;
  • професійних тренерів;
  • кліматичне обладнання для комфортного тренування;
  • та програму для усіх вікових груп та рівні підготовки під назвою «Гімнастика для всіх».



Video: Американський гімнастичний клуб "Щаслива дитина"


Що включає в себе «Гімнастика для всіх»?

Новітню методику та підхід до занять з гімнастики, 12 рівні підготовки, відсутність будь-якого відбору для запису на заняття, чудова атмосфера та індивідуальний підхід, ось що потрібне для гармонійного розвитку дитини та втілення мрій для дорослих.


Адреса:

  • вул. Фізкультури 1, корпус 3, 3 поверх

Телефон:

  • +380 (44) 333 71 01

Email: kievagc@gmail.com


         




Дитячий футбольний клуб "Football City"


Photo: Дитячий футбольний клуб "Football City"


Дитячий футбольний клуб «Football City» проводить набір дітей 2010-2015 року народження. Запрошуємо до нашої команди!


Ми пропонуємо:

  • групові та індивідуальні заняття з досвідченими, доброзичливими тренерами;
  • можливість воротарських тренувань у найкращій школі воротарів Києва;
  • участь у національних змаганнях;
  • щотижневі матчі в міських чемпіонатах;
  • міжнародні турніри в Європі.


Якщо перед вами виник непростий вибір – який вид спорту вибрати для своєї дитини – приходьте на тренування у ФК «Football City». Ви переконаєтеся в тому, що заняття футболом гарантують вашій дитині відмінну фізичну підготовку, виховають вольовий характер, дисциплінованість і стануть стимулом до ведення здорового способу життя.


Адреси:

  • коледж ім. Б. Грінченка, проспект Гагаріна, 16
  • Гідропарк, Місто Спорту
  • ЖК "Софія"

Телефони:

  • +380 (63) 636 00 36
  • +380 (96) 636 00 36

Email: fc.info@football-city.com.ua

      




Спортивний клуб «Гермес»



Photo: Спортивний клуб «Гермес»


За більш ніж 30-ти річну історію спортивного клубу «Гермес» в його залі виховалася найбільша в Україні кількість чемпіонів з таких дисциплін, як бойове самбо, ММА (Mixed Martial Arts), рукопашний бій, кікбоксинг, бокс, бразильське джиу-джицу, комбат Дзю-Дзюцу, дзюдо, греплінг, панкратіон та інші. 


Спортсмени СК «Гермес» виступають в кращих світових промоушенах, таких як BELLATOR і ACA. А тренерський склад очолює один з кращих тренерів України, головний тренер збірної України з бойового самбо, заслужений тренер України - Середюк Федір Миколайович.

Тренування носять спеціалізований характер і відрізняються технікою, яка на них відпрацьовується. Так, понеділок у СК «Гермес» - це день боротьби в стійці. На тренуваннях в цей день відпрацьовуються борцівські прийоми таких видів єдиноборств, як самбо, вільна боротьба, класична боротьба, греко-римська боротьба, дзюдо. Вівторок і четвер присвячені відпрацюванню прийомів боротьби в стійці і в партері, а також є днями кроссфіта. Щосереди відпрацьовується ударна техніка, що включає в себе елементи боксу, кікбоксингу, тайського боксу і т.д.

Фактично найважливішим днем ​​тижня в СК «Гермес» вважається п'ятниця, так як це день спарингів. Саме в спарингах хлопці вчаться застосовувати  прийоми, відпрацьовані за тиждень, тренують вольові навички і психологічну стійкість. У навчальних поєдинках за правилами ММА і бойового самбо об'єднуються всі стилі єдиноборств. Ці поєдинки максимально наближені до умов справжнього бою або бійки, що збільшує готовність хлопців до самооборони.



Video: Спортивний клуб «Гермес»


Крім вивчення бойових мистецтв в СК «Гермес», велика увага приділяється психологічному вихованню дітей, вихованню особистої відповідальності за себе і за товаришів, прищепленню поваги до себе і оточуючих, а головне, правильному застосуванню отриманих на тренуваннях навичках.


Спортсменам, які вирішили вибрати спортивну кар'єру і показують хороші результати на змаганнях, надається можливість виступати на професійних турнірах світового рівня, аж до підписання контрактів з провідними світовими промоушенами. Так, єдиними, на сьогоднішній момент, бійцями з України, які виступають в американському промоушені BELLATOR, є вихованці СК «Гермес».


Адреса:

  • вул. Дмитрівська, 33 (2 хв. пішки від центрального цирку, площа Перемоги)

Телефон:

  • +380 (95) 281 55 55 - тренер, Середюк Федір Миколайович


         




Дитяча футбольна школа Арсенал Kids



Photo: Дитяча футбольна школа Арсенал Kids


Дуже часто від батьків можна почути фразу «Моя дитина така активна, вже не знаємо, чим її зайняти». Футбол - відмінний спосіб використовувати енергію вашої дитини з користю і інтересом для неї.


Чому саме футбол?

По-перше, ця гра найпопулярніша серед хлопчиків в будь-якому віці, і навіть якщо ви не плануєте виховати зі свого чада другого Мессі - розвиток загального фізичного стану і знання базових рухів з м'ячем вже точно не будуть зайвими для будь-якого хлопчиська.

По-друге, футбол - це командний вид спорту, відповідно крім розвитку індивідуальних якостей, таких як реакція, координація рухів, витривалість, відбувається соціалізація дитини і прищеплюється вміння працювати в команді, а ці якості важливі і в дорослому віці.


Наша дитяча футбольна школа Арсенал-KIDS працює з 2015 року. Ми займаємося з дітьми від 2 до 7 років.


Video: Дитяча футбольна школа Арсенал Kids


Якраз в цьому віці більшість малюків перший раз знайомиться з футболом, і для нас дуже важливо зацікавити дитину і допомогти їй полюбити цей вид спорту.

Що ми для цього пропонуємо?

  • Територіальне розташування. Ми пропонуємо тренування і на Лівому березі, і в Центрі. В даний момент у нас 2 клуби - на Позняках (в Спортивному клубі Sportlife) і в НСК «Олімпійський». З жовтня плануємо відкрити філію на Троєщині (в Спортивному клубі Sportlife).
  • Комфортні приміщення. Всі зали знаходяться в сучасних будівлях зі зручною транспортною розв'язкою. До нас зручно добиратися як на машині, так і будь-яким міським транспортом. Всі локації оснащені професійним інвентарем, який дозволяє з комфортом навчати ваших дітей футбольним навичкам.
  • Тренери. Всі фахівці нашого клубу мають ліцензії та дипломи для роботи з маленькими дітьми, і періодично проходять тренінги для підвищення кваліфікації.
  • Індивідуальний підхід. На одного тренера доводиться не більше 6 дітей, що дозволяє приділити максимальну увагу юному футболісту і допомогти йому справитися із завданнями на тренуванні.
  • Тренувальний процес. Методика тренувань розроблена з урахуванням вікових особливостей дітей в групах, і проводиться в ігровій формі.
  • Змагання. Починаючи з 6-річного віку наші учні регулярно беруть участь в змаганнях і турнірах у своїх вікових категоріях. У минулому році ми посіли 1 місце в «Дитячій Лізі дошкільнят» в 2х вікових групах.
  • Клубне життя. Крім футбольних тренувань, ми даруємо подарунки від наших партнерів, проводимо сімейні дні на базі ФК «Арсенал-Київ» в м. Щасливе, і організовуємо дитячі футбольні табори на період літніх канікул.
  • Вартість навчання. Ми розуміємо, що дитина у віці до 7 років тільки пізнає світ, і її інтереси можуть змінитися в будь-який момент. Тому у всіх наших клубах ми пропонуємо помісячну систему оплати, а перше тренування даруємо безкоштовно, щоб діти змогли спробувати себе у футболі без шкоди для сімейного бюджету!


До зустрічі на тренуваннях!


Адреси:

  • клуб на Позняках (вул. Драгоманова, 40Г, Sportlife)
  • клуб в центрі (вул. В. Васильківська, 55, стадіон НСК «Олімпійський»)
  • проспект Маяковського, 44А

Телефони:

  • +380 (63) 736 71 97
  • +380 (97) 729 53 56


   




Школа верхової їзди Pony Club


Photo: Школа верхової їзди Pony Club


Школа верхової їзди Pony Club запрошує діток на тренування!


Доглянуті поні та коні, уважні тренери - все для того, щоб ваша дитина із задоволенням навчалась основам верхової їзди, догляду за кіньми і стала впевненим вершником!


Pony Club пропонує:

  • навчання верхової їзди дітей від 2 до 12 років у супроводі висококваліфікованого тренера;
  • зручний графік занять;
  • індивідуальний підхід до кожної дитини;
  • спілкування з кіньми та навчання догляду за ними;
  • екскурсії для груп на конюшню;
  • виїздні кінні табори за кордон і денний літній табір на території стайні;
  • тематичні майстер-класи на вихідні.

Проводимо власні змагання 2 рази на рік, а так самі беремо участь у виїзних змаганнях.


Video: Школа верхової їзди Pony Club


Попередній запис за телефонами, які вказані нижче. 


Адреса:

  • вул. Касіяна,1 (ст.м. Іподром);
  • вул. Кіото, 25 (ст. м. Лісова)

Телефони:

  • +380 (95) 599 88 70
  • +380 (67) 00 55 888
⠀ 
      




Скеледром "Гіперіон". Секція скелелазіння для дітей


Photo: Скеледром "Гіперіон"


Вашим дітям нудно на фізкультурі? Вони люблять лазити по деревах і парканах? Ви не знаєте на який спорт віддати дітей? Хочете, щоб ваша дитина була здоровою і спортивною, уважною та сконцентрованою, а до всього ще й організованою? Скелелазіння допоможе вам об'єднати всі ці якості у вашій дитині!


Запрошуємо ваших дітей в нашу дитячу секцію скелелазіння.


Адже скелелазіння - це і фізичні навантаження, і вміння вирішувати нестандартні завдання, і боротьба зі страхом висоти, і весела компанія. Заняття в школі скелелазіння розвивають практично всі групи м'язів, а також мозок і уяву.


Додатковою перевагою занять у секції будуть нові друзі, веселе спілкування та змагальний дух.


У нашій секції скелелазіння діти:

  • гармонійно розвивають своє тіло і всі групи м'язів;
  • стають сильнішими і витривалішими;
  • вчаться працювати в команді і поодинці;
  • стають більш дисциплінованими;
  • вчаться знаходити рішення навіть у найнестандартніших ситуаціях;
  • покращують дрібну моторику пальців;
  • покращують пам'ять.


Як проходить заняття?

Заняття завжди починається з розминки. Потім діти, як правило, лазять траверс (лазіння в сторону). Після приступають до тренувальних трас. Заняття проходять по черзі в висотному залі з мотузками і в боулдер залі. В кінці заняття завжди йде розтяжка і заминка. Також ми даємо дітям ЗФП (загальна фізична підготовка) на початку або в кінці тренування.


У сезон організовуються виїзди секції на скелі!



 Video: Скеледром "Гіперіон"


У секції можуть почати навчання діти від 5 років.

Вартість: 220 грн - одне заняття, 1600 грн - місячний абонемент.

Розклад секцій


Записатися в секцію за посиланням.


Адреса:

  • вул. Кирилівська, 46
  • вул. Костянтинівська, 73

Телефони:

  • +380 (44) 353 10 00
  • +380 (50) 717 86 86
  • +380 (67) 340 00 22


         




Школа хореографії «Dance Place». Балет для дітей та дорослих


Photo: Школа хореографії «Dance Place»


Школа хореографії «Dance Place» проводить набір дітей та дорослих на заняття з балету:


  • балет для дітей і дорослих;
  • будь-який вік і рівень підготовки;
  • заняття в залі і онлайн;
  • індивідуальні та групові уроки.


Наша місія: прищепити любов до балету, виховати естетичний смак, навчити свідомо працювати зі своїм тілом на уроках, через мотивацію і самовдосконалення.


Що отримують наші клієнти / учні:

  • різностороній розвиток;
  • індивідуальний підхід;
  • вирівнюється постава;
  • формуються красиві ноги;
  • поліпшується загальний тонус організму.


Заняття ведуть педагоги з досвідом роботи більше 10 років. Учні - лауреати численних конкурсів.


Photo: Школа хореографії «Dance Place»


У програмі навчання:

  • загальна хореографічна підготовка;
  • партерний тренаж;
  • розтяжка;
  • імпровізація;
  • класичний танець;
  • основи сучасної хореографії;
  • балет з фітболом;
  • сценічна практика / виступи на конкурсах.


Адреса:

  • вул. Дмитрівська, 39

Телефон:

  • +380 (98) 155 16 16

Email: danceplaceua@gmail.com

      




Мережа студій спортивних танців "Alex Danza studio"


Photo: Мережа студій спортивних танців "Alex Danza studio"



Мережа студій спортивних танців "ALEX DANZA studio" запрошує дітей та дорослих! Навчання з тренерами-спортсменами міжнародного рівня, концептуальний командний розвиток, сучасний демократичний підхід, онлайн проєкти, спілкування з ТОП танцівниками світу.


Наші зали:

  • Арсенальна;
  • Позняки;
  • Оболонь;
  • Дарниця;
  • Лівобережна;
  • Троєщина;
  • Майдан.

Приєднуйся до нас!


Краса бального танцю, костюмів, зачісок заворожує. Світ бальних танців широкий і багатогранний, він перебуває в постійному розвитку. Спортивний бальний танець - це сьогодні активно діючий вид танцювального спорту, що представляє собою результат своєрідного поєднання мистецтва і спорту. Аналогами є: фігурне катання, спортивна гімнастика і т.д.


«Десятка» конкурсної програми включає:

  • європейськау програму - повільний вальс, танго, повільний фокстрот, квікстеп, віденський вальс;
  • латиноамериканську програму - ча-ча-ча, самбу, румбу, пасодобль, джайв.


Alex Danza studios пропонує навчання за напрямками

  • для дітей:
    • *Спорт бальні танці
    • *Спорт сучасні танці
    • *Kids Dance 
  • для дорослих:
    • *бальні танці / Latin Mix
    • *Tango Arg
    • *Dance Mix / Body Ballet

**Online School - BD Science


Дитяча та класична хореографія сприяє зміцненню здоров’я дитини і поліпшенню фізичної підготовки, а також формуванню правильної постави. А поряд з цим йде придбання вольового, емоційного і естетичного досвіду. Розвиток швидкості, механічної пам’яті, м’язової сили, сприйняття і уваги. Паралельно з цим розвиваються психічні і рухові здібності, необхідні для оволодіння вправами більш високого рівня.

Video: Мережа студій спортивних танців "Alex Danza studio"

Учасники та студенти танцювального клубу беруть участь в спортивних турнірах, виступають на творчих фестивалях, на сценах театрів в країні і за кордоном, навчаються у тренерів-профессіоналів міжнародної кваліфікації!


У бальних танцях присутні як елегантний європейський, так і запальний латиноамериканський характер! Кожна доросла людина знаходить в бальному танці чудову можливість розваги і захоплюючого проведення часу, танцюючи в парі. А танцюючи на змаганнях, пари загартовують свій характер для досягнення мети, дають реалізацію своїм талантам, отримують визнання. Приєднуючись до нас в КСТ "10Dancer", Ви отримуєте незабутні емоції, враження і високоякісні знання бальної хореографії міжнародного рівня! 

Для представниць прекрасної статі є спеціальні танцювальні заняття, які поєднують розважальний і фітнес характер на базі латиноамериканських танців (Cha-Cha-Cha, Румба, Salsa, Samba і Джайв). 
Заняття здійснюються в індивідуальній формі або малій групі. Запитуйте за телефоном!


Адреси:

ст. м. Арсенальна / Кловська
  • вул. П. Орлика, 13, 4 поверх (Ліцей №51)
ст. м. Позняки
  • вул. Драгоманова, 27а
ст. м. Оболонь
  • вул. Маршала Малиновського, 12 (ТРЦ «Метрополіс»)
ст. м. Дарниця / Чернігівська
  • пр-т Соборності, 2/1А (ТОЦ «Дарниця»)
ст. м. Лівобережна
  • вул. Микільсько-Слобідська, 1А (ЖК «Микільський Град»)
  • вул. Берестейська, 32
Троєщина
  • пр-т. Маяковського, 93в
  • вул. Оноре де Бальзака, 91/29А (ТЦ «Квадрат»)
ст. м. Майдан Незалежності / Хрещатик
  • вул. Михайлівська, 1/3

Телефон:

  • +380 (99) 428 06 92
  • +380 (97) 945 86 27
  • +380 (67) 958 06 01

Email: alexdanzastudio@gmail.com


    




Бадмінтонний клуб "Спорт Ресурс"
Дитяча секція, навчання, ігровий клуб


Photo: Бадмінтонний клуб "Спорт Ресурс"


Бадмінтонний клуб "Спорт Ресурс" був заснований в 2012 році професійним спортсменом Артуром Бурлакою і його другом - Побережним Дмитром.


Бадмінтон для нас - не просто захоплення, це частина нашого способу життя і наша основна професійна діяльність. У нашій роботі ми прагнемо поділитися радістю, яку дарує нам щодня бадмінтон!


Спортивний бадмінтон є гармонійним і при цьому досить складним ігровим видом спорту. Тренування з бадмінтону включають в себе різноманіття фізичних навантажень для розвитку координації, швидкості і витривалості, а також спеціальні тренування на розвиток техніки і тактики гри.

Гра в бадмінтон вимагає вміння керувати своїм тілом, швидко приймати рішення і тримати під контролем емоції.

Бадмінтон вже більше 20 років входить в програму Олімпійських ігор.



Наші тренування:

  • програма занять розрахована на дітей віком від 4 років;
  • заняття включають в себе загальну фізичну підготовку, вправи та ігри спрямовані на розвиток рухливості, витривалості, спритності і реакції у дітей;
  • спеціальне навчання складається з освоєння базових навичок і ігрової практики;
  • програма занять враховує різні фізичні можливості і стан здоров'я дітей.



Photo: Бадмінтонний клуб "Спорт Ресурс"


Ми навчаємо грі в бадмінтон дітей і дорослих людей з різними завданнями - від оздоровлення до спортивних прагнень!

Грайте в бадмінтон, і будьте красивими і здоровими!


Адреса:

  • Дружби Народів, вул. Іоанна Павла Другого, 14/21 (Школа №47)
  • Дитячий садок "EV SPORTS AKADEMI", вул. Бальзака, 4А

Телефони:

  • +380 (98) 689 73 79
  • +380 (93) 671 45 57


    




Мережа спорткомплексів "Планета Спорт"


Photo: Мережа спорткомплексів "Планета Спорт"


Планета Спорт - це басейний комплекс на метро Шулявській. До ваших послуг:

  • великий басейн 25 х 25 метрів;
  • дитячий басейн 13 х 4 метра;
  • грудничковий басейн 4 х 4 метра.


У кожної дитини є здатність до плавання, обумовлена внутрішньоутробним розвитком в рідкому середовищі. Дитина може триматися на воді, рефлекторно затримувати дихання при зануренні під воду. Щоб дихальний рефлекс перетворився у навичку, діти повинні відвідувати заняття регулярно (2 рази на тиждень).


Плавання безпосередньо задіює різні групи м'язів: рук, ніг, грудей, плечей. Якщо плавати регулярно, можна істотно зміцнити мускулатуру і домогтися підтягнутого спортивного тіла. Також плавання сприятливо позначається на рухливості суглобів і допомагає зберегти гнучкість тіла. Плавання корисне для дихальної системи людини: розвивається діафрагма, збільшується об'єм легенів. Багато професійних спортсменів за допомогою плавання позбулися нападів астми.


Плавання - це дієвий спосіб загартовування, так як організм вчиться адаптуватися до зміни температур і протистояти простудним захворюванням. Завдяки водним процедурам в крові відбуваються зміни, які збільшують захисні властивості імунної системи.



Photo: Мережа спорткомплексів "Планета Спорт"


Займайтесь плаванням всією родиною:

  • самостійне плавання;
  • плавання в групах (до 10 чоловік) для дітей від 4 до 6 років. З повним розкладом дитячих груп з плавання ви можете ознайомитися за посиланням;
  • аквафітнес;
  • персональні заняття з тренером для дітей від 3 до 7 років;
  • персональні тренування для грудничкових дітей у басейні з температурою 33-34 градуси.



Адреса:

  • ст. м. Шулявська

Телефони:

  • +380 (73) 100 54 54
  • +380 (96) 100 54 54


    





Дитячо-юнацька спортивна школа №14


Photo: Дитячо-юнацька спортивна школа №14


Дитячо-юнацька школа №14 проводить набір хлопчиків 4-12 років на заняття з футболу в Києві.


Напрями занять:

  • робота над психомоторикою;
  • освоєння базових футбольних навичок. 


Тренування проходять на штучному полі в літній період, а взимку в критому манежі. Індивідуальний підхід до кожної дитини. 


Організація турнірів, спортивних заходів. Діти регулярно беруть участь у різних турнірах, які проходять у Києві, а також їздять на навчально-тренувальні збори та міжнародні турніри за кордон.



Photo: Дитячо-юнацька спортивна школа №14


Ми проводимо тренування для освоєння і удосконалення футбольних навичок, загального фізичного розвитку дитини і подальшої кар'єри футболіста. 


Діти отримують від тренувального процесу позитивні емоції, які мотивують прагнути і досягати успіхів у всіх сферах життя.


Адреси:

  • Повітрофлотський проспект 80 (база Політ)
  • Повітрофлотський проспект 22-а (школа 178)
  • вул. Волгоградська 23 (школа 187)
  • вул. Героїв Севастополя 11-в (база Меридіан)
  • ВДНГ, проспект Академіка Глушкова 1
  • вул. Красноткацька 12 (школа 99)
  • вул. Юності 3 (школа Домінанта)
  • Парк Муромець
  • вул. П. Калнишевського, 3-А (школа 29)
  • вул. Лісківська, 4Б (школа 307)
  • вул. Набережно-Корчуватська, 94А (школа 273)
  • вул. Дорогожицька 1

Телефони:

  • +380 (93) 342 04 88 - Денис Володимирович, тренер
  • +380 (68) 673 10 90


      





Футбольна академія Prometheus kids


Photo: Prometheus kids


Тренування у Prometheus kids проводяться в комфортних умовах - на майданчиках зі штучним покриттям та під герметичним накриттям.


Графік тренувань - понеділок та середа:

  • 15:00 - 16:00 - від 9 до 12 років;
  • 16:00 - 17:00 - від 6 до 8 років;
  • 17.00 - 18.00 - від 3 до 5 років.


Додатково, по суботам практикуємо тренування вихідного дня.


Вартість занять:

  • перше заняття - безкоштовно;
  • адаптивне заняття - 150 грн;
  • абонемент на місяць - 1200 грн.

Переваги:

  • кваліфікований тренерський склад;
  • сучасний інвентар та комфортні умови для тренувань;
  • зручне місце розташування;
  • програма підготовки від дошкільного до підліткового віку;
  • додаткові індивідуальні заняття;
  • щорічні підготовчі збори в оздоровчому таборі.


Адреса:

  • пр-т Бандери, 8 (з-д Маяк), поряд з м. Почайна.

   





 


Photo: Спортивний клуб "Київ"


Синхронне плавання – олімпійський водний вид спорту, пов'язаний з виконанням у воді різних фігур під музику.

Синхронне плавання – один з найскладніших олімпійських видів спорту за версією МОК, це пов'язано з тим, що спортсмени відчувають на собі серйозні фізичні навантаження, їм потрібно володіти не тільки витривалістю, але й гнучкістю, витонченістю, відточеною майстерністю і винятковим контролем дихання.


Якщо ви бажаєте щоб Ваша дитина займалася цим видом спорту, Ви можете приєднатися до секції синхронного плавання в СК «Київ». На тренування запрошуються хлопчики та дівчата віком від 6 -12 років. Вимоги: вміння триматися на воді та гнучкість.


Розклад тренувань:

  • Пн, Ср, Пт (3 рази на тиждень), 16:00 - 18:00 (1 година в залі + 1 година на воді).


З більш детальною інформацією щодо розкладу, цінової політики та умов співпраці можна ознайомитися на сайті або по телефону.


Адреса:

  • Печерський район, вул. М. Бойчука, 36а (Кіквідзе), спорткомплекс НТУ

Як доїхати громадським транспортом: ст. метро «Видубичі», або ст. метро «Дружби народів», або Тролейбус 38 або 15 - зупинка «Гуртожиток № 4»

  • Проспект Голосіївський 120 В , Спорткомплекс «Галактика»

Як доїхати громадським транспортом: м. Виставковий центр - 600 метрів пішки, м. Васильківська - 750 метрів пішки


Телефон:

  • +380 (66) 078 35 78


      






Віддаючи дитину в спорт з дитинства, ви робите вагомий внесок у її фізичний і психічний розвиток, а також майбутні успіхи в інших сферах життя - навчанні, особистих відносинах, діловій сфері.

Заняття будь-яким видом спорту допомагає навчитися ставити і досягати мети, розвиває організованість, здатність до самоаналізу і самоконтролю. В результаті дитина раніше проявляє самостійність і стає більш впевненою у собі.


Діліться в коментарях який вид спорту обирають Ваші діти!







Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук