10 чудових комедій, які можна подивитися з дітьми


Опубліковано 14 Серпень 2020 о 10:00

Блог Діти в місті Київ >  Різне >  10 чудових комедій, які можна подивитися з дітьми


10 чудових комедій, які можна подивитися з дітьми

Photo: Freepik


Сімейний перегляд фільмів здатний зміцнити родинні зв'язки, особливо, якщо це входить в традицію. Хороші фільми здатні підняти настрій, розширити уявлення про світ, навчити чомусь новому.

Як відомо, діти швидше засвоюють важливі життєві уроки, якщо подавати їх в ігровій, напівжартівливій формі. У цій справі як не можна краще підходять комедії. «Діти в місті» зібрали топ-10 комедій, які можна подивитися з дітьми. Ця добірка буде цікава дітям різного віку .


«Дивовижна подорож доктора Дуліттла»


Нова екранізація цього чудового фільму про лікаря-ветеринара, який вміє розмовляти з тваринами, підкорила серця мільйонів. Відмінна акторська гра, смішні жарти і неймовірні пригоди точно сподобаються дітям.



Video: B&H Film Distribution Company 


«9 життів»


Неймовірний комедійний фільм про те, як вічно зайнятий бізнесмен в результаті аварії опиняється в тілі кота. Йому дають шанс повернутися в людську подобу, але для цього йому доведеться попрацювати над собою і виправити помилки минулого.



Video: EuropaCorpUS 


«Ведмідь Йоги»


Це історія про ведмедів, які крали їжу у відпочиваючих на природі туристів. Але одного разу у тварин з'являються неприємності, адже парк, в якому вони орудують, хочуть продати і знищити всі насадження. Горе-ведмедик хоч і намагається врятувати своє улюблене місце, але виходить це у нього не відразу.



Video: Фільми


«Стюарт Літтл»


Це неймовірно добрий фільм про маленького мишеня, якого взяли в сім'ю. При цьому Стюарта взяли не як мишку, а як повноцінного члена сім'ї, який має свою кімнату і ходить в школу. Звичайно, за допомогою мультяшного персонажа творці фільму намагаються розкрити складну тему усиновлення та прийняття тих, хто не схожий на нас. У фільмі дуже багато веселих і повчальних моментів.



Video: Фільми


«Смурфіки»


За сюжетом фільму мультяшні Смурфіки випадково потрапляють в світ людей. Вони опиняються в хаті молодої пари, яка береться допомагати крихітним чоловічкам знайти дорогу додому. Цей сімейний фільм подарує тільки позитивні емоції.



Video: B&H Film Distribution Company 


Вам може стати в нагоді наша добірка: Топ-15 кращих нових мультфільмів, які ви могли пропустити


«Олександр і жахливий, поганий, дуже поганий день»


У фільмі описаний один день з життя школяра, який живе в багатодітній американській сім'ї. З назви стає зрозумілим, що цей день буде не найвдалішим. Однак, погані дні трапляються у кожного. Як каже головний герой фільму, погані дні потрібні нам, щоб більше цінувати хороше.



Video: Movieclips Trailers


«Як прогуляти школу з користю»


Неймовірно добрий і барвистий французький фільм, який покаже дитині красу природи і місце людини в ній. Головний герой фільму - хлопчик. Він знайомиться з грубуватим лісничим, який вчить його ловити рибу, розрізняти сліди тварин, а пізніше, і в людях розбиратися.



Video: UniFrance 


«Маленький Ніколя»


Ще одна прекрасна французька комедія про вразливого першокласника, заснована на однойменних розповідях, які люблять у всьому світі. Є дві екранізації оповідань про Ніколя, які змусять ваших дітей реготати. Варто відзначити, що французам вдається створювати дуже реалістичні фільми. Життя в них показане таким, яке воно є.



Video: Фільми


«Пінгвіни містера Поппера»


Дивовижна комедія з Джимом Керрі не залишить байдужими ваших дітей. Тим більше, що головні ролі у фільмі «грають» пінгвіни. Саме ці екзотичні тварини створять безліч проблем процвітаючому бізнесменові, якого грає Керрі.



Video: Фільми


«Готель для собак»


Відмінний фільм про тварин з прекрасними комедійними акторами. Що ще потрібно для відмінного проведення часу? Звичайно, повчальний момент. У цьому фільмі він є. Група підлітків рятує по місту бездомних собак і створює для них готель в покинутій будівлі в центрі міста. У фільмі безліч смішних моментів, адже чотирипалі друзі просто не можуть не викликати посмішки.



Video: Фільми


Читайте також: Топ-7 фільмів про тварин, заснованих на реальних подіях






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук