Де відзначити день народження дитини у Києві: добірка локацій 2020


Опубліковано 01 Серпень 2020 о 12:00

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Де відзначити день народження дитини у Києві: добірка локацій 2020


Де відзначити день народження дитини у Києві: добірка локацій 2020

Photo: «Діти в місті»


Коли ми були маленькими, дні народження часто проходили в сімейному колі за традиційним столом. Сьогодні батьки все частіше віддають перевагу святам, коли можна подарувати дитині незабутні враження. Добре, що сьогодні є різні сервіси, клуби і розважальні центри, де для малюків організують незабутній день.


Більше про те, як ідеально спланувати вечірку, читайте в нашій статті «Дитячий день народження: як організувати бездоганне свято».


«Діти в місті» підготували добірку найкрутіших місць Києва, де дитячий День народження перетворять в пригоду з цікавими завданнями, конкурсами, танцями та іншими розвагами.




Золотовидобувники занурюються в атмосферу пригоди і пройдуть ряд різних випробувань. Учасники познайомляться з автентичними персонажами і навіть навчаться варити зілля за спеціальним рецептом шамана!

На нашому майданчику в 680 м2 ви зможете організувати найантуражніше свято, а в банкетній зоні ми зможемо розмістити до 100 гостей.


Video: Fort Aventura


Важливо! За вашим бажанням «Форт Боярд» може приїхати до вас або запропонувати вам одну з відкритих локацій для проведення шоу на свіжому повітрі! Привеземо з собою декорації та обладнання, а наші актори відтворять атмосферу!

А ще ми проводимо фреш-паті! Це ціла унікальна розвага з водою, у якій можуть взяти участь і батьки, і діти одразу після виїзного шоу «Форт Боярд»!


Адреса:

  • м. Київ, вул. Заболотного 37, ТРЦ "Art Mall"

Телефон:

  • +380 (50) 651 55 85

Ігрове шоу Форт Боярд:   

Ігрове шоу Золота Лихоманка:   






Pastka


Photo: Pastka


Локація "Pastka" пропонує провести незабутній день народження в тематичних квест-кімнатах на будь-який смак!


Діти зможуть зазирнути за лаштунки справжнього фокусника в квесті "Ілюзіоніст" або стати чарівником: зварити зілля і освоїти польоти на мітлі в квесті "Секрети Хогвартса". А для старших дітей є квест в повній темряві, який допоможе їм відкрити своє "6-е відчуття". Знадобиться застосувати логіку і кмітливість, щоб разом подолати всі перешкоди і вибратися із замкненої кімнати. В процесі гри дитина відчує себе справжнім героєм з неймовірними пригодами. Тут точно ніхто не буде нудьгувати, відсиджуючись тихенько на самоті.


Крім того, в "Pastka" є відмінна святкова зона до дня народження, де після проходження спільних випробувань можна обговорити, яка гра була складнішою, які моменти здивували найбільше і хто запропонував найбільш креативний варіант вирішення загадки.

У зоні відпочинку організована територія з настільними іграми, де можна провести міні-диско, тут же можна пригощати гостей і задувати свічки на торті.


Діти від 10 років можуть грати в квестах самостійно, молодші ж хлопчики і дівчатка відмінно проведуть час в компанії адміністратора, який буде виконувати в ігровому процесі роль ведучого.


Є різні програми святкування для маленьких і великих компаній.


Video: Pastka


Крім того, адміністратор допоможе батькам влаштувати будь-який сюрприз для дитини - заховати подарунок у грі, зустріти з тортом на виході з квесту, зробити фото і відео на пам'ять.


Адреса:

  • вул. Анни Ахматової, 3 

Телефон:

  • +380 (68) 720 82 92


  




Спортивна квест-локація Sportquest


Video: Спортивна квест-локація Sportquest


Спортивна квест-локація Sportquest - креативне місце для святкування дня народження.


Sport_Quest - сучасна розважальна локація, яка відкрилася зовсім недавно з абсолютно новим форматом спортивних квестових ігор. Розробникам вдалося відійти від стандартних шаблонів і поєднати загадки зі спортивними випробуваннями і сучасним комп'ютерним світом. Тепер гравцям потрібно не тільки вирішувати головоломки і ребуси, а й бігати, стрибати і бути активними користувачами сучасних технологій!


SportQuest - відмінний варіант для святкування активного і веселого дня народження, наш креативний підхід - здивує навіть самих вибагливих відвідувачів!


Велика локація (180 кв.м) складається з двох квестів, які можуть одночасно приймати від 2-15 дітей на одну гру. Під кожен вік розроблений свій рівень складності.


Люди-Х - динамічна екшн гра, де команді потрібно буде пройти 6 різних випробувань і зібрати максимальну кількість балів. На гравців чекає локація з підвісними канатами,смуга перешкод з лазерами, випробування темрявою, інтрига з темним ящиком, кімната ілюзія і металевий лабіринт з неоновим підсвічуванням. Квест насичений азартом, драйвом і духом суперництва.

Команда на гру може бути від 2-15 гравців.


Video: Спортивна квест-локація Sportquest


Квест Майнкрафт (InGame) - квест, заснований на знаменитій комп'ютерній грі, яку так люблять всі діти. Гравці поринуть в справжній піксельний світ, будуть збирати артефакти і будувати притулок від “кріпера”. Чи встигнуть вони до настання темряви використати всі ресурси і врятувати команду?

В “Майнкрафт” нам вдалося поєднати сучасні комп”ютерні технології з активною грою на локації.Квест має свою історію, свою сюжетну лінію і фантастичну атмосферу. 

Команда на гру може бути від 2-12 гравців.


Для комфортної гри наших відвідувачів в наших квестах ми розробили різні рівні складності:

  • 8-10 років - рівень Light, необхідно супровід дорослого або адміністратора;
  • 11-13 років - Junior середній рівень складності;
  • 14-17 років - рівень складності високий Expert.


Цікава гра - запорука успіху чудового дня народження! Приходьте - ми Вас точно здивуємо!


Адреса:

  • вул. Декабристів, 2 (Позняки)

Телефон:

  • +380 (63) 838 56 60


    




Дитячий смарт-майданчик «Лемурашник»


Photo: «Лемурашник»


Якщо Ваша малеча народилася у період з квітня по листопад – це вже перевага, бо святкувати можна на свіжому повітрі!


Лемурашник – це дитячий смарт-майданчик із будиночками на деревах, підвісними переходами між ними, лазалками, тарзанками, 3х-рівневим вігвамом, слеклайнами, великою інтерактивною пісочницею, небесною поштою, бібліотекою із гойдалками, конструкторами і, звичайно, халабудою з гамаком.


Дерева, затінок, смачна кава та смаколики, свобода вільної гри та комфорт для батьків. Тобто, день у Лемурашнику – вже особливий. А для іменинників додатково можна:

  • забронювати столик та принести із собою їжу та напої (але без алкоголю!)
  • замовити один із 3х авторських квестів або пригодницьку програму для найменших - із акторами, які проведуть діток по всьому майданчику із цікавою місією, іграми та завданнями. Всі квести – про світ природи («Хранителі лісу», «Рейнджери Мадагаскару» та «Скарби ельфів»), сповнені цікавою інформацією про дерева, тварин і як ми можемо їх вберегти та захистити.
  • замовити піньяту, весело бити-бити і розбити її, відшукуючи серед яскравого начиння цукерки, маленькі призи та передбачення.


Оскільки дорослі полюбляють цифри – от вони:

  • загальна площа близько 2000 м2;
  • цікаво від 2 до 11 років;
  • вартість квитка для дитини – від 60 грн (півдня у будні) до 140 грн (безліміт у вихідні);
  • бронювання столика – 400 / 500 грн;
  • квест / програма для найменших – 3000 / 1700 грн;
  • піньята – 500 / 700 грн.


І в нас – смачнюча кава, натуральний какао та лимонади.


Адреса:

  • пр-т Академіка Глушкова, 1, ВДНГ (поруч із рестораном «Прага»), період роботи: травень - жовтень

Телефон:

  • +380 (98) 570 91 17


   




Івент-агенція «Квестманія» 


Photo: Івент-агенція «Квестманія» 


Дитячі дні народження на свіжому повітрі від івент-агенції «Квестманія» - чудове рішення для дитячого свята, адже діти обожнюють таємниці, загадки, пригоди і розслідування, тому всі будуть залучені в гру.


Діти отримають велику кількість позитивних емоцій, навчаться працювати в команді, і все це на свіжому повітрі! Івент-агенція «Квестманія» бере на себе всі турботи по організації заходу і зробить все можливе, щоб у дітей залишилася маса приємних вражень і спогадів.


Особливість квестів від компанії «Квестманія» в їх оригінальності і пізнавальності. До кожного замовлення організатори підходить індивідуально, розробляючи ексклюзивний сценарій з урахуванням віку і кількості учасників. Майстри квестів намагаються створити не просто розвага, а унікальну історію, де кожен гравець є ключовим героєм, зі своїми цілями і завданнями.


Дитячий день народження на ВДНГ: 20 квест-перформансів, 30 анімаційних програм, 60 неймовірних героїв!
 Великий вибір літніх терас, кафе і ресторанів, альтанки і індивідуальні зони для святкування.


ТОР програми 2020:

  • квест-турнір “Фортнайт” і “Бравел Старс”;
  • холлі вечірка;
  • nerf-бластер турнір;
  • квест “Майнкрафт”, “Орел і решка”, “Паперовий будинок”, “Код да Вінчі”;
  • шоу-програми “Хто з верху”, “Comment Out”, “TikTok”.


Video: Івент-агенція «Квестманія» 


При заказі дня народження використайте промокод “Діти в місті 2020” та отримайте знижку:
  • “Квестік", вартість зі знижкою 15% - 1600 грн;
  • "Super квест", вартість знижкою 25% - 2900 грн;
  • “Преміум квест", вартість зі знижкою 40% - 4 740 грн;
  • "Квест-перформанс”, вартість зі знижкою 25% - 8900 грн.


Адреса:

  • ВДНГ, проспект Академіка Глушкова 1, павільон 6 (м. Виставковий центр)
  • Ресторан «Космополіт» (м. Шулявська)
  • ТРЦ «ТРЦ Dream Town» (м. Оболонь)

Телефони:

  • +380 (63) 736 21 06
  • +380 (98) 394 06 28
  • +380 (99) 658 56 07


      





«Активна Країна» 



Photo: «Активна Країна» 


«Активна Країна» - найбільша мережа мотузкових парків у Києві.


Якщо ви хочете влаштувати для дитини оригінальне свято на свіжому повітрі - вибирайте квести в «Активній Країні», з використанням мотузкових трас. Це справжній дух пригод, максимальна безпека і задоволення. Квестологи «Актівної Країни» - талановиті професіонали, які створюють індивідуальну і неповторну атмосферу свята.


Вас чекають високі опори, екстремальні траси, непередбачувані перешкоди і надійне страхування. Квести і загадки на будь-який вік і смак: коти-детективи, пірати-шибайголови, шпигуни-рятувальники, таємничий ліс і безліч іншого.


Складність завдань і мотузкових трас підбирається відповідно до віку, рівня фізичної підготовки і уподобань дитини. Тривалість: 1,5 і 2,5 години.



Video: Активна Країна


Додаткові послуги:

  • аніматори;
  • фото та відеозйомка;
  • майстер-класи;
  • аквагрим;
  • піньята;
  • шоу програми.

Подаруйте своїй дитині яскраве і незабутнє свято!


Телефон:

  • +380 (95) 393 65 55

Адреси:



Акційна пропозиція! Групам до Дня народження від 8 осіб – участь для іменника безкоштовна!





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук