Медогляд дітей перед школою та дитячим садком у Києві


Опубліковано 26 Травень 2020 о 13:00

Блог Діти в місті Київ >  Здоров'я та спорт >  Медогляд дітей перед школою та дитячим садком у Києві


Медогляд дітей перед школою та дитячим садком у Києві

Photo: "Діти в місті"


Щоб оформити дитину в школу або садок необхідний цілий пакет документів, в тому числі медична довідка. Проходження медогляду перед прийомом в дошкільний чи шкільний заклад - обов'язкова процедура.

Нагадаємо, що майбутнім школярам необхідно здати довідку форми 086-1/о "Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду". Через карантин школа може приймати документи для зарахування до першого класу в режимі онлайн або після карантину.

Рішення про формат подання документів приймає засновник школи (орган державної влади, рада, фізична, юридична особа). Термін прийому документів визначають органи місцевого самоврядування та місцеві органи виконавчої влади. 

Під час зарахування до початкової школи заборонено проводити будь-які конкурси, які визначають знання чи компетенції дітей. Це допустимо лише у випадку приватних та спеціалізованих закладів.

Прийом дітей до закладів дошкільної освіти здійснюється керівником протягом календарного року. Для відвідування садочка потрібна довідка про стан здоров'я дитини (від педіатра), "Карта профілактичних щеплень" (форма №063/о), а також довідка дільничного лікаря про епідеміологічне оточення (дійсна протягом 3-х днів).

Медичні карти дитини форми №26/о для садочка скасували


Пройти всіх необхідних лікарів з малюком, як відомо, завдання не з легких. У приватних клініках це зробити набагато простіше, безпечніше та комфортніше. Працює система записів, розроблені комплексні програми з медогляду дітей, коли малюка оглядають відразу декілька фахівців, а також можна в день огляду здати необхідні аналізи, тому що у багатьох приватних клініках є свої лабораторії.

Рішення, де саме проходити медогляд - в приватній клініці або в державній - приймають, звичайно, батьки. «Діти в місті» пропонує добірку приватних клінік, в яких можна швидко пройти медогляд.



Медичний центр ADONIS



Photo: ADONIS


ADONIS - це багатопрофільний медичний центр для всієї родини з 20-річною історією.

У Києві відкрито 8 філій, в тому числі педіатричний медичний центр, є своя дослідна лабораторія, лабораторія стовбурових клітин і пологовий будинок (акушерський стаціонар), а також стоматологія.

Для дітей відкрито окрему філію - педіатричний медичний центр ADONIS, де приймають лікарі різних спеціальностей, а також працює цілодобовий педіатричний та хірургічний стаціонар.


У педіатрії ADONIS:

  • приймають лікарі 14 спеціальностей;
  • проводять УЗД різних органів і систем;
  • працює своя дослідна лабораторія;
  • працює відділення травматології;
  • цілодобово чергує педіатр і працює педіатричний стаціонар;
  • цілодобово працює відділення хірургії (на вимогу пацієнтів);
  • працює кабінет масажу;
  • приймають виклики на будинок педіатри, медсестри і масажисти.


У медичному центрі розроблені різні педіатричні програми, в тому числі - обстеження дитини перед вступом до школи та садочка, а також - програма педіатричного спостереження дитини протягом року.


Програма "Школа" включає консультацію педіатра, невролога, ортопеда-травматолога, офтальмолога, стоматолога (зі складанням плану лікування), аналіз крові з лейкоцитарною формулою (+ глюкоза крові) і аналіз сечі, ЕКГ.

Вартість - 2399 гривень (з оформленням форми 086-1/о).

Програма "Садочок" включає консультацію педіатра, невролога, ортопеда-травматолога, офтальмолога, аналізи крові з лейкоцитарною формулою і сечі, калу на гельмінтів і аналіз на ентеробіоз.

Вартість - 2331 гривня.


Photo: ADONIS



В ADONIS, при необхідності, Ви можете здати аналізи, пройти інструментальні обстеження (УЗД, КТ, рентген та інші), отримати консультації лікарів різних спеціальностей, пройти хірургічне лікування в стаціонарі (є дитячий стаціонар), а також стати на облік по веденню вагітності, скористатися косметологічними, стоматологічними та іншими послугами центру.


Адреса дитячого педіатричного центру ADONIS:


Для дорослих працюють 7 лікувально-діагностичних центри (м. Лівобережна, м. Осокорки, м. Славутич, по вул. Жилянська, по вул. Княжий Затон, в Обухові), стоматологія (м. Осокорки), а також пологовий будинок (в селищі Бузова Київської області).


Телефони:

  • +380 (44) 364 19 97;
  • +380 (44) 299 79 99;
  • +380 (67) 220 36 03 (Viber, WhatsApp).


            


Дізнатись більше



Вас може зацікавити Путівник по приватних дитячих садочках Києва 2020

  


Медичний центр «Інго»



Photo: «Інго»


Медичні центри «Інго» - це мережа сучасних багатопрофільних клінік для дітей та дорослих.


Мережа МЦ «Інго» пропонує:

  • комплексний прийом лікарів 52 лікувальних спеціальностей в межах однієї мережі медичних центрів, серед них: терапія, педіатрія, сімейна медицина, хірургія, травматологія-ортопедія, акушерство і гінекологія, урологія, дерматологія, неврологія, ендокринологія, імунологія, отоларингологія, офтальмологія, фізіотерапія, стоматологія (терапевтична, хірургічна, дитяча), стоматологічна ортопедія, стоматологічна ортодонтія;
  • персональний запис, можливість вибору лікаря, отримання результатів на власну електронну адресу, зворотний зв'язок з лікарем;
  • висококваліфікований персонал - атестовані фахівці, співробітники кафедр профільних інститутів АМН України;
  • виїзд спеціаліста за місцем вимоги, при необхідності - в супроводі медичної cестри. Доступне медикаментозне забезпечення на курс лікування в домашніх умовах;
  • власна лабораторія - безпосередньо в медичному центрі, апаратні дослідження - 5-диф. аналізатори; кожен показник переглядається лікарем-біологом, при необхідності - цитологом;
  • діагностична база - інструментальна діагностика від світових брендів медичного обладнання (General Electric, Fujinon, Topcon, Cefla, Little Doctor, Meditech, Innomed) - цифровий рентген, мамограф, УЗД, ендоскопія, функціональні дослідження;
  • безбар'єрна архітектура дозволяє відвідувати заклад особам з обмеженими фізичними можливостями та функціями пересування, додатковий супровід надається травмованим пацієнтам, особам похилого віку, при необхідності - дітям.


У педіатричному відділенні створена цікава ігрова зона, яка забезпечує встановлення довіри дитини з лікарем-педіатром, а ігрова форма проведення прийому залишає позитивне враження від візиту до лікаря.


Video: «Інго»


Фахівці МЦ «Інго» розробили спеціальні програми спостереження за здоров'ям дітей, за якими можна пройти медичні огляди для отримання довідок:

  • для вступу в дитячий садок (для дітей 1-6 років): передбачена консультація педіатра і виписка довідки

Вартість послуги - 520 гривень

  • для вступу до школи (для дітей 6-7 років): передбачена консультація педіатра, хірурга, офтальмолога, ортопеда-травматолога, стоматолога, загальний аналіз крові, глюкози, Проба Руф'є і виписка довідки за формою №086

Вартість послуги - 2390 гривень


Також розроблені програми для щорічного проміжного огляду дітей (7-10 років, 12-13 років), перед походом в старшу школу (11 років), а також для абітурієнтів (14-18 років).

Записатися на медогляд можливо по телефону +380 (44) 591 50 20 або в месенджерах.


У суботу та неділю - найбільша кількість фахівців для обслуговування як дорослих, так і дітей одночасно!


В умовах карантину в медичному центрі наразі для безпечної ефективної допомоги вжиті додаткові організаційні та запобіжні заходи:

  • розведені потоки пацієнтів: лікарі-терапевти та педіатри ведуть прийом пацієнтів з ознаками ГРВІ в окремому приміщенні, притримуючись інфекційного контролю;
  • всі приміщення проходять кілька ступенів дезінфекції та контролю.


Пройти медогляд дитини можна в медичному центрі «Інго» за адресою:

Також діє медичний центр для дорослих за адресою:


Телефони:

  • +380 (44) 591 50 20;
  • +380 (44) 300 10 05;
  • +380 (67) 406 42 43.

   
      

Дізнатись більше



Дитячий медичний центр «Дитина»



Photo: "Дитина"


Дитячий медичний центр «Дитина» - це дитяча клініка, яка надає допомогу маленьким пацієнтам з Києва та Київської області.


Лікарі медичного центру - це висококваліфікована команда фахівців, які мають значний стаж роботи та багаторічний досвід надання допомоги дитині, заснований на практиці як в Україні, так і за кордоном. Багато лікарів клініки відомі не тільки в Україні, але і в країнах СНД і Європи.

Дитячий медичний центр «Дитина» понад 20 років надає висококваліфіковану допомогу в різних напрямках медицини:

  • хірургія;
  • ортопедія;
  • отоларингологія;
  • нефрологія;
  • гастроентерологія;
  • кардіоревматологія;
  • неврологія;
  • офтальмологія;
  • неонатологія;
  • алергологія;
  • лікування інфекційних хвороб.


У медичному центрі «Дитина» ви можете швидко, якісно і без черг пройти огляд лікарів і оформити довідку в садок / школу (спортивну секцію, басейн, санаторій або табір):

  • програма медичного огляду «Садок» включає в себе: консультацію педіатра, невролога, ортопеда (хірурга), офтальмолога, отоларинголога, аналізи - загальний аналіз крові та сечі, кал на яйця глистів, а також оформлення довідки.

Вартість програми медичного огляду «Садок»: 1750 гривень.

  • програма медичного огляду «Школа» включає в себе: консультацію педіатра, невролога, ортопеда (хірурга), офтальмолога, отоларинголога, а також - Пробу Руф'є (фізкультурна група), електрокардіограму, аналізи - загальний аналіз крові та сечі, кал на яйця глистів, а також - оформлення довідки №086-1/о.

Вартість програми медичного огляду «Школа»: 1850 гривень.



Photo: "Дитина"


При необхідності проходження додаткового фахівця вузького профілю, який не входить до переліку програми «Садок» / «Школа» - Ви отримуєте знижку в розмірі - 10% від прайсу. При записі двох діток Ви отримуєте знижку на профогляд для другої дитини - 10%.


При оформленні довідок - на руки видається форма, затверджена МОЗ України. Довідку можна оформити всього за 1-2 дні - Вам достатньо лише записатися на прийом.

Також медичний центр "Дитина" пропонує і довгострокові послуги, наприклад, програма «Сімейний педіатр». Більше про програми центру ви можете дізнатися на сторінці "Програми спостереження за дитиною".

Відзначимо, що всі консультації та аналізи при необхідності можуть проводитися фахівцями прямо у вас вдома. Також в розпорядженні є власні машини «Швидкої допомоги». Вони обладнані сучасною медичною технікою, яка пристосована для діагностики, а також для лікування маленьких хворих.


Філії медичного центру «Дитина» знаходяться за адресою:

  • вул. Алішера Навої, 3 (Лівий берег, м. Чернігівська, на території 2-ї дитячої лікарні)
    • +380 (44) 540 44 40;
    • +380 (67) 209 19 50 (працює 24/7 - цілодобово).

   

Дізнатись більше

 


MD clinic



Photo: MD clinic


Медичний центр "MD clinic" заснований командою лікарів-однодумців, для яких головне - це турбота про здоров'я пацієнта і шанобливе ставлення до пацієнта. Ми спеціалізуємося на лікуванні захворювань за напрямками гінекологія, урологія, маммология, терапія і педіатрія.


  • Оснащення клініки відповідає міжнародним стандартам.
  • Ми проводимо діагностику на обладнанні експерт-класу.
  • У клініці працюють лікарі, які мають наукові звання, великий клінічний досвід роботи.
  • Ми стежимо за якістю надання медичних послуг і дотриманням санітарних норм.

Один з головних напрямків медичного центру - педіатрія.


Лікарі-педіатри "MD clinic" не тільки прекрасно розбираються у всіх аспектах дитячого здоров'я, але і використовують у своїй практиці щадні методики лікування! Фахівці медичного центру знають, як зробити так, щоб маленький пацієнт відчув себе на прийомі у лікаря як вдома - спокійно і в безпеці. Адже довірча обстановка допомагає не тільки провести інформативну діагностику, а й уникнути стресу, пов'язаного з відвідуванням доктора.



Video: MD clinic


У медичному центрі «MD clinic» ви можете:

  • відвідати педіатра та профільних дитячих лікарів;
  • зробити щеплення;
  • здати аналізи і оперативно отримати результат;
  • пройти УЗД на апараті експерт-клас;
  • оформити медичну документацію державного зразка (довідки для школи, саду, табори, спортивної секції).


У медичному центрі "MDclinic" розроблена спеціальна програма диспансеризації для школярів відповідно до наказу МОЗ України №682 від 10.08.2010:

  • програма включає в себе обов'язкові консультації лікарів, необхідні лабораторні та інструментальні дослідження;
  • список фахівців, обов'язкових лабораторних та інструментальних досліджень буде залежати від віку дитини;
  • результати медичного обстеження заносяться в форму No086-1/0 і форму No086-2/0 ;
  • ви пройдете медичний огляд і отримаєте необхідні документи для школи або дитячого садка всього за 1-2 дня без черг і за доступною ціною;

Консультації додаткових фахівців, ЕКГ і УЗД оплачуються окремо зі знижкою 30% в рамках чинної спеціальної пропозиції.



Програма "Медогляд для школярів"Вартість - від 592 грн (із оформленням форм 086-1/о та форм 086-2/о)
Програма "Перший раз в 1 клас"Вартість - 1580 грн (із оформленням форм 086-1/о)
включає консультацію педіатра, ортопеда-травматолога, офтальмолога, аналіз крові з лейкоцитарною формулою, пробу Руф'є
Програма "Садочок"Вартість - 1220 грн (із оформленням довідки-виписки)
включає консультацію педіатра, аналізи крові з лейкоцитарною формулою, глюкоза крові та сечі, калу на гельмінтів і зішкріб на ентеробіоз


Адреса:

Телефони:

  • +380 (44) 22 11 211;
  • +380 (67) 428 29 59.

   
      


Дізнатись більше


Клініка Медіком


Photo: Клініка Медіком


Дитячі поліклініки Клініки Медіком - це якісне обслуговування, розгорнуті консультації дитячих лікарів, власна лабораторія, діагностичний і вакцинаційний центр, комфорт і доброзичливе ставлення.


Фахівці клініки розробили програми медоглядів для дітей:

  • Програма "Садочок"

Консультація дитячого офтальмолога, невролога, ортопеда, хірурга, отоларинголога, педіатра. Загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, аналіз крові на цукор, аналіз на ентеробіоз, аналіз калу на яйця гельмінтів.

Вартість: 4877,30 грн

  • Програма "Перший раз в перший клас"

Консультація дитячого офтальмолога, кардіолога, невролога, ортопеда, хірурга, отоларинголога, педіатра. ЕКГ з розшифровкою. Загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі, аналіз крові на цукор, аналіз калу на яйця гельмінтів.

Вартість: 5573,30 грн

  • Програма "Школяр"

Консультація дитячого офтальмолога, кардіолога, ортопеда, педіатра. ЕКГ з розшифровкою. Загальний аналіз крові, загальний аналіз сечі.

Вартість: 354,20 грн


Огляд займає до 2 годин. За підсумком видається форма, затверджена МОЗ України. У вартість програм закладено знижку 15% на всі послуги!


Video: Клініка Медіком


Ми подбали про вашу безпеку:

  • прийом дітей для медогляду проводиться в "здорові години" із 8:00 до 13:00;
  • в дитячих відділеннях передбачено окремий вхід і рецепція;
  • дотримані норми санітарної обробки приміщень.


Адреса медичних центрів Клініки Медіком:

  • на Печерську вул. В.Тютюнника 37/1;
  • на Оболоні пр-т Героїв Сталінграда, 6д

Запис на прийом:

  • +380 (44) 503 77 77 (цілодобово)


        

Дізнатись більше


Клініка «Френдлік»


Photo: Клініка «Френдлік»


Ласкаво просимо до клініки «Френдлік» – місця, де працюють справжні Друзі Здоров’я!


У трьох затишних клініках мережі на вас чекають досвідчені педіатри та лікарі вузьких спеціалізацій: неонатологи, інфекціоністи, невролог, ортопед, хірург, ЛОР, офтальмолог, дерматолог, алерголог, лікар УЗД, сімейний лікар, дитячий психолог.


У нас можна:

  • відвідати лікаря або викликати його додому;
  • зробити щеплення;
  • пройти УЗД;
  • здати аналізи;
  • оформити довідку у школу або у дитячий садочок. 


Запрошуємо пройти медичний огляд перед школою у клініці «Френдлік» за спеціальною пропозицією!


Photo: Клініка «Френдлік»


Для якісної перевірки дитячого здоров’я ми створили пакет послуг «Ідемо до школи». До нього ми включили не тільки обов’язкові консультації та обстеження, але й рекомендовані – так, щоб батьки могли бути впевненими у гарному здоров’ї майбутнього школярика.

Вартість пакету 3685 гривень, а до 20 червня діє спеціальна пропозиція: кешбек 20% або 737 гривні!


Сума кешбеку залишається на персональному рахунку дитини – Депозиті Здоров’я – і може бути використання на будь-які інші послуги клініки до кінця року.

До складу пакету входять:

  • консультація педіатра (з перевіркою зору та виконанням проби Руф’є);
  • консультація ортопеда;
  • консультація дитячого психолога;
  • УЗД органів черевної порожнини та нирок;
  • ЕКГ;
  • загальний аналіз сечі;
  • загальний аналіз крові;
  • аналіз крові на глюкозу;
  • аналіз крові на вітамін D;
  • оформлення довідки форми 086.


Замовити та сплатити пакет можна на нашому сайті, у розділі Френдлі Store: магазині вигідних інвестицій у здоров’я.


Маєте запитання? Просимо телефонувати нам за номером, який вказаний нижче.


Адреси клінік:

  • вул. М. Максимовича 3Д, ЖК «4 сезони»;
  • Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова 16, ЖК «Софія»;
  • вул. Каховська, 60.

Телефон:

  • +380 800 33 03 06


      


Дізнатись більше



Медичний центр “Особливий” 

Photo: Медичний центр “Особливий” 


Медичний центр “Особливий” - це затишне та комфортне місце, в якому надаємо комплексні медичні послуги для всієї родини.


В нас Ви зможете:

  • пройти планові обстеження;
  • зробити щеплення для дітей та дорослих;
  • записатися на консультації онлайн та в медичному центрі;
  • відвідати спеціалістів з розвитку дитини та вузьких спеціалістів;
  • викликати лікаря додому.


А ще - підготуватися до школи або дитячого садочка, зробити необхідні щеплення та пройти медичний огляд.


Ми проводимо медичні огляди в дитячий садок чи школу кожен четвер та суботу для:

  • Дитячого садочку

В пакет включена консультація педіатра та довідка

Вартість: 486 грн

  • Учнів 1 та 5 класу

Пакет 1: загальний аналіз крові + капілярний забір, глюкоза у капілярній крові натще, проба Руф'є, консультації хірурга-ортопеда, лікаря-офтальмолога з комплексним обстеженням, стоматолога первинна, педіатра + 086 /1 довідка.
Вартість пакету зі знижкою -10% - 2192 грн

Пакет 2: загальний аналіз крові + капілярний забір, глюкоза у капілярній крові натще, проба Руф'є, консультації хірурга-ортопеда, лікаря-офтальмолога (рефрактометрія+перевірка гостроти зору), стоматолога первинна, педіатра + 086 /1 довідка.

Вартість пакету зі знижкою -10% - 2003 грн*

  • Учнів 2-4 класу та 6-7 класу

Пакет 1: загальний аналіз крові, аналізи на тиреотропний гормон (ТГГ) та тироксин вільний (Т4 вільн.), забір венозної крові, проба Руф'є, УЗД щитоподібної залози, первинні консультації лікаря-ендокринолога, стоматолога, акушера-гінеколога, психолога, педіатра + 086 /1 довідка.

Вартість пакету зі знижкою -10% - 3051 грн

Пакет 2: загальний аналіз крові, забір венозної крові, проба Руф'є, УЗД щитоподібної залози, первинні консультації, стоматолога, педіатра + 086 /1 довідка.

Вартість пакету зі знижкою -10% - 1287 грн*

  • Дітей 14-16 років

Пакет 1: загальний аналіз крові, аналізи на тиреотропний гормон (ТГГ) та тироксин вільний (Т4 вільн.), забір венозної крові, проба Руф'є, УЗД щитоподібної залози, первинні консультації лікаря-ендокринолога, стоматолога, акушера-гінеколога, психолога, педіатра + 086 /1 довідка.

Вартість пакету зі знижкою -10% - 3051 грн

Пакет 2: загальний аналіз крові, забір венозної крові, проба Руф'є, УЗД щитоподібної залози, первинні консультації, стоматолога, педіатра + 086 /1 довідка.

Вартість пакету зі знижкою -10% - 1287 грн*

  • Дітей 16-17 років

Пакет 1: проба Руф'є, первинні консультації стоматолога, акушера-гінеколога, педіатра + 086 /1 довідка.

Вартість пакету зі знижкою -10% - 1197 грн

Пакет 2: проба Руф'є, первинні консультації стоматолога, педіатра + 086 /1 довідка.

Вартість пакету зі знижкою -10% - 711 грн


*У вартість пакетів №2 може бути включено додаткові консультації чи обстеження по заключенню педіатра. Розмір знижки на додаткові послуги зберігається.


Медичний центр “Особливий” - це професійна медична допомога та особливе відношення до кожного клієнта.

Ми з Вами поруч!


Адреса:

  • вул. Хорива, 3а (м. Контрактова площа, заїзд та вхід зі сторони вул. Хорива, поруч з церквою Миколая Чудотворця Притиска)

Телефони для запису:

  • +380 (99) 300 99 77;
  • +380 (93) 300 99 77;
  • +380 (68) 300 99 77;
  • +380 (44) 337 99 77.


            

Дізнатись більше



Мережа дитячих клінік «БЕБІ»


Photo: Мережа дитячих клінік «БЕБІ»


Головною метою та місією мережі дитячих клінік «БЕБІ» є надання якісних медичних послуг дітям від народження до 18 років.


В нашій команді зібрані фахівці з багаторічним практичним досвідом, основне місце роботи наших фахівців – це стаціонар Клінічної міської дитячої лікарні №2, багато хто з них є співробітниками кафедри педіатрії НМУ ім. Богомольця, деякі фахівці неодноразово проходили стажування в Німеччині, США, що забезпечує їх рівень кваліфікації. 


Мережа клінік для дітей «БЕБІ» була заснована в 2002 році і сьогодні вже має два філіали – в Києві та в Ірпені.


Фахівцями клінік «БЕБІ» були розроблені спеціальні комплексні програми, в яких ви отримуєте повний спектр  необхідних послуг. Самими затребуваними є програми підготовки дитини до дитячого садочка і до школи:

  • Програма профілактичного огляду «Дитячий садочок»

Включає консультацію педіатра, офтальмолога, невролога, ортопеда. За показаннями педіатра також можливі консультації інших фахівців. Видається форма 086/1 + форма 063.

Вартість програми: 1310 грн.

  • Програма профілактичного огляду «Школа (6 років)»

Включає консультацію педіатра з пробою Руф’є, офтальмолога, хірурга, ортопеда. За показаннями педіатра також можливі консультації інших фахівців. Видається форма 086-1/0 + форма 086-2/0.

Вартість програми: 1310 грн.


В мережі клінік для дітей «БЕБІ» представлені такі послуги, як

  • консультація фахівців;
  • ультразвукова діагностика;
  • електрокардіографія;
  • комп’ютерна діагностика глаз (авторефкератометрія) і підбір окулярів;
  • всі види лікувального масажу (зокрема є послуга виклику масажиста додому);
  • різні види фізіотерапії та маніпуляцій (електрофорез, інгаляції, магнітолазер, «кукушка», видалення сірчаних пробок, видалення інородного тіла та інші);
  • цифрова рентген-діагностика (тільки Київ) – високоточна діагностика всіх органів з мінімальною дозою опромінення (на відміну від звичайного рентгена);
  • лабораторна діагностика.


В мережі клінік «БЕБІ» також працюють кабінети вакцинації, де можна здійснити щеплення згідно Національного календаря вакцинації, а також тими вакцинами, які рекомендовані МОЗ України. Всі вакцини в наших клініках від відомих виробників, зберігаються згідно всім необхідним вимогам. Забезпечуємо індивідуальний підхід до кожного маленького пацієнта в залежності від його особливостей і потреб. 

Рік тому було підписано договір між мережею клінік «БЕБІ» та Національною службою здоров’я України про те, що тепер є можливість підписати декларацію з лікарем і отримувати якісні медичні послуги для дитини безкоштовно (що саме входить в безкоштовний пакет – уточнюйте у адміністратора клініки). 


Клініки «БЕБІ» працюють більш ніж з 15 медичними страховими компаніями.


Адреси та телефони філіалів:

  • м. Київ, вул. Курнатовського, 7
    • +380 (44) 592 34 43;
    • +380 (44) 542 34 43.
  • м. Ірпінь, вул. Н. Рибака, 25г
    • +380 (44) 592 43 34;
    • +380 (97) 592 43 34.


      

Дізнатись більше



Читайте також: Путівник по приватних школах Києва 2020


Додамо, що це не всі існуючі клініки в Києві, де проводять медогляд. Є ще низка приватних клінік, де, можливо, також є ця послуга. Це Добробут, VIVA, KinderKlinik, Ameda, Oxford Medical, Полі+Клініка, Isida, Євроклініка, Into-Sana, Здравиця, Doctor Sam, Mali, Малючок, Наш Доктор, Оберіг, Благомед і багато інших *.

*Про можливість проходження медогляду уточнюйте безпосередньо в клініках.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук