Школи англійської мови у Києві


Опубліковано 19 Вересень 2019 о 16:00

Блог Діти в місті Київ >  Курси >  Школи англійської мови у Києві


Школи англійської мови у Києві

Photo: «Діти в місті»


Англійська мова є найпоширенішою у світі. На ній говорить понад 1,5 млрд жителів планети. Знання англійської для сучасної людини – це не лише конкурентна перевага, а й комфорт. Українські школи сьогодні, на жаль, не дають того рівня знань англійської мови, якого потребує сучасний глобалізований світ. У більшості шкіл дітей не можуть навчити головного – розмовляти. Учні можуть знати слова, правила та навіть добре розуміти іноземну мову, а ось розмовляти бояться. Тому все більше батьків віддають своїх дітей до приватних шкіл із вивченням англійської мови.

Втім, далеко не всі школи працюють за ефективними програмами, та з досвідченими викладачами. Інколи батьки витрачають кругленькі суми на курси для дітей, а бажаного ефекту не отримують. «Діти в місті» обрали 6 перевірених шкіл з великим досвідом та бездоганною репутацією. Вам залишилося обрати найкомфортнішу для вашої дитини.


Школа англійської мови «FLASH»



Photo: «FLASH»


У «FLASH» вчать дітей та дорослих з будь-яким рівнем знань. Під час занять викладачі приділяють найбільшу увагу розмовній практиці, а теорії відводять лише 20% часу. Вже на п’ятому уроці студенти школи розмовляють, а на іспиті – конструюють повноцінні складні виступи. 

Навчання проходить в інтенсивному темпі – 9 годин на тиждень у дорослих та 4,5 години у дітей. Групи складають 6-12 осіб, навчання проходить за технологією ESL – вона примушує спілкуватися англійською та запам’ятовувати багато слів.



Video: «FLASH»


Для того, щоб потрапити до «FLASH» — звертайтеся за телефонами або заходьте на сайт. До речі, перший урок у школі безкоштовний!

Записатися на безкоштовний урок


Адреса:

Телефон:

  • +380 (98) 503 52 74 

Дізнатися більше


Мережа шкіл «Грін Кантрі»



Photo: «Грін Кантрі»


Англійська для школярів в найсучаснішій мережі шкіл «Грін Кантрі» це:


  • «Кантрики» та «Yellow Shop» - зарплата «кантриками» за успіхи у навчанні та власна крамничка дизайнерських речей / подарунків, які студенти можуть придбати за свою зарплату.
  • «Перевернуті уроки» - новітня концепція викладання: підготовка вдома online та 100% практики в класі.
  • «Живі» підручники «24 easy steps» та «Notes by GF» - online та offline підручники з актуальними темами, які адаптовані під потреби сучасних дітей.
  • Не домашка, а «Self Study» - система підготовки до занять: online-вправи, аудіо та відео на знайомство з темою, яка буде практикуватися в класі.
  • «Blended Learning» - поєднання навчання online та в групах для досягнення максимального результату.
  • Платформа «My GC» - особистий кабінет учня з графіком занять, вихідними, трекером успішності та реєстраціями на курси / додаткові події.



Video: «Грін Кантрі»


3 курси на вибір:


Курс «Комплексний»Курс «Розмовний з носіями мови»Курс «Підготовка до ЗНО»
заняття двічі на тиждень по 80 хвилин, у буднізаняття один раз на тиждень по 45 + 45 хвилин, у вихіднізаняття один раз на тиждень по 110 хвилин, на вихідних
Вартість: 5 300 грн (Київ) / 30 занятьВартість: 2 400 грн / 24 заняттяВартість: 2 800грн / 14 занять


Адреси:

Телефон:

  • +380 (63) 990 21 68

Дізнатися більше


Перший Кембриджський освітній центр



Photo: «Перший Кембриджський освітній центр»


Перший Кембриджський центр – це підготовчий центр при Grade Education Centre. 


Завдяки офіційній співпраці центру з Cambridge Assessment English та Grade Education Center:

  • курси розроблені з урахуванням особливостей дітей різного віку та контексту, в якому вони зазвичай живуть.
  • діти та підлітки вивчають не лише новий рівень, а й готуються до міжнародних іспитів.


У нашому центрі є розподіл на 3 категорії, який визначається не лише за віком, а й за індивідуальними особливостями розвитку:

  • дитина, 6 – 11 років
  • молодший підліток 11–12 років
  • підліток 13 – 18 років


До навчання дітей та підлітків залучають кваліфікованих викладачів, які знають не лише методику та нюанси дисципліни, а й особливості вікової психології, когнітивних здібностей.



Video: First Cambridge Education Centre


Кембриджський освітній центр активно розвиває дитячий департамент, тож починаючи з наступного навчального року, оновлюються програми та підручники, щоб:

  • використовувати актуальні та ефективні підручники, які є на даний момент;
  • зробити гнучкіше планування, яке дозволить якісніше навчати юних студентів.
  • програма підлаштовуватиметься під різні темпераменти маленьких студентів.
  • давати більше додаткових матеріалів для підготовки до іспитів.


Навчання дітей у First Cambridge Centre має декілька цілей: вивчення мови та підвищення рівня володіння нею, підготовка до іспитів, навчання проектній роботі, соціалізація.


За останній час було оновлено приміщення дитячих аудиторій, вони стали зручнішими для маленьких студентів. Також була розроблена нова система підрівнів, в якій максимально враховуються вікові особливості дітей різного віку


Адреса:

Телефони:

  • +380 (44) 580 33 00
  • +380 (95) 580 33 00
  • +380 (63) 580 33 00
  • +380 (98) 580 33 00


Дізнатися більше


«Grade Education Centre»


Photo: «Grade Education Centre»


Grade Education Centre – єдиний в Україні Платиновий центр Cambridge English. У них є спеціальний дитячий департамент для дітей та підлітків, який очолює окремий академічний директор.

Центр пропонує три різні напрямки дитячих курсів, кожен з яких відповідає потребам та можливостям маленьких студентів: Kids, Pre-Teens, Teens. Вони відрізняються як за матеріалами та підручниками, так і за підходами та методиками викладання. У центрі використовуються найсвіжіші напрацювання у сфері викладання дітям разом із великою кількістю додаткових матеріалів.

На заняттях в Grade Education Centre діти засвоюють не лише лексику та граматику, а й розвивають власні комунікативні навички. Тож вони будуть одразу готові до живого спілкування, адже вправи, які пропонуються, базуються не на формальних, а на справжніх життєвих ситуаціях.

Викладачі піклуються про соціалізацію маленьких студентів. Вони вчаться спілкуватися, поважати одне одного, находити спільну мову з різними партнерами під час навчання.


Усі курси пізнавальні: діти не лише вивчають мову, але і світ через її вивчення. Усе навчання проводиться англійською мовою, навіть на початковому рівні. Це допомагає швидше зануритися у мовне середовище.


Наприкінці курсу діти можуть скласти Кембриджський іспит та отримати відповідний сертифікат, який підтверджуватиме набутий рівень. У всі дитячі курси інтегрована екзаменаційна підготовка. Навіть якщо ви не плануєте складати іспит наприкінці курсу, це допоможе вашій дитині не боятися тестів та іспитів у майбутньому, адже це буде вже знайомий для неї формат.

Водночас у центрі намагаються не перевантажувати дітей. Групи для них підбираються відповідно до рівня та віку. Для кожної дитини створюється власний план вивчення, який дає можливість оцінити, яким рівнем мови вона володітиме за рік, до кінця молодшої чи старшої школи. Гнучка система рівнів дозволяє адаптувати програму під потреби учнів – якщо їм потрібно менше, або, навпаки, більше часу на закріплення рівня.



Video: First Cambridge Education Centre


Раз на семестр (6 тижнів) батьки отримують розширений звіт від педагога про успіхи та прогрес дитини, а також про те, що вона засвоювала за цей семестр. Якщо учень захворів та пропустив завдання, є можливість відпрацювання. 

Усі викладачі центру мають відповідні кваліфікації – Кембриджські CELTA, Delta, а також, зазвичай, сертифікати, які підтверджують їхню кваліфікацію викладання англійської саме дітлахам. 


Адреса:

Телефони:

  • +380 (44) 580 11 00
  • +380 (95) 580 11 00
  • +380 (63) 580 11 00
  • +380 (98) 580 11 00


Дізнатися більше


«Easy School UA»


Photo: «Easy School UA»


«Easy School UA» - це не просто школа. Це простір, клуб, суспільство людей, які займаються улюбленою справою, керуючись принципами свободи та відповідальності. У школі успішноі навчають англійській мові дітей, підлітків та дорослих. Для кожної групи створена окрема програма, яка дозволяє максимально ефективно використовувати час, відведений на навчання.

«Easy School UA» - це тисячі студентів, які довірилися команді однодумців. У школі панує особлива атмосфера добра, позитиву, свободи від забобонів, нестримної енергії та творчості.

Основа навчання в Easy School - edutainment (education + entertainment), «розважальна освіта». Easy School – це одна велика гра, в якій немає Саш та Маш. Тут у всіх англійські імена. У кожної групи - своє прізвище, яке дає їй учитель. Таким чином, учні стають однією великою родиною. Вони стають не просто однокласниками, а друзями як одне з одним, так і зі своїм учителем.


В Easy School проводиться набір на наступні курси:





Дорослі

«Базовий курс English for communication»      
(2 уроки на тиждень)
Цей курс розрахований на тих, хто працює або навчається. Ви зможете ефективно освоювати новий матеріал, не відстаючи від групи. 
«Групи вихідного дня»                 
(2 уроки по суботах) 
Якщо ви не можете викроїти час для англійської в будні, ви можете освоювати програми нарівні зі студентами звичайного базового курсу у вихідні дні. 
Підлітки (12 - 16 років)

«Курс English for communication»

(2 уроки на тиждень)

Основною проблемою дітей, які вивчають англійську, є неповне розуміння основ граматики англійської, а також недостатня практика мови.

Це призводить до втрати інтересу та страху говорити англійською. У школі докладають всіх зусиль, щоб вирішити ці проблеми. 

Молодші школярі 
(7 - 11 років)

«Курс англійської Easy English»
        
(2 уроки на тиждень)

В Easy School розробили унікальну методику навчання англійської мови дітей молодшого шкільного віку.

Уроки захоплюючі й корисні, діти залюбки використовують англійську в іграх, освоюючи все нові вершини!


Всі вікові категорії

Індивідуальні заняттяІндивідуальні уроки завжди актуальні для студентів з особливими запитами або складним графіком. Ви завжди можете скласти свій графік занять і закрити прогалини в знаннях. 

Заняття з носієм мови

(1 урок на тиждень)


Уроки з носієм не являються частиною основного курсу, тому вони можуть бути як відмінним доповненням до основного курсу, так і самостійним курсом для підтримки вашого поточного рівня мови.




Video: «Easy School UA»


Уроки в Easy School корисні, креативні та ефективні. Ознайомтеся з відгуками студентів школи, а краще приходьте знайомитися на безкоштовне пробне заняття. Для цього необхідно залишити заявку на сайті або передзвонити за телефоном, вказаним нижче. 

Записатися на безкоштовний урок


Адреса:

Телефон:

  • +380 (68) 111 33 33

Дізнатися більше


Мережа шкіл англійської мови «Redford»



Photo: «Redford»


«Redford» - це досвідчена команда, яка зуміла розробити дієву методику вивчення англійської.

Викладачі школи рекомендують не зубрити граматику. Так, ви все правильно прочитали. Не потрібно витрачати час на зубріння, якщо ви не розумієте суті певної теми або правила. Для студентів усіх рівнів важливо мати базові знання, але набагато важливіше - подолати бар'єр, який їм заважає почати говорити.

З моменту народження дитина постійно пізнає світ. Вона відкрита для нових знань і з фантастичною швидкістю засвоює інформацію. Все тому, що дитина ще не знає невдач, не має цілий набір страхів, як дорослі. Саме тому додаткові мови краще вивчати з дитинства. 



Photo: «Redford»


Кому підійде курс «Англійська для дітей та підлітків»?

  • дітям і підліткам від 7 до 16 років;
  • тим дітям, які вивчали англійську в школі, але до сих пір не можуть вільно говорити;
  • дітям, які планують вступ до вищих навчальних закладів Європи та США.


Як проходять заняття?

Основне завдання даного курсу - сформувати стійкий інтерес до вивчення матеріалу, розвинути ключові мовні навички в ігровій та ненав'язливій формі. Для посилення ступеня запам'ятовування додатково використовуються сучасні та знайомі дітям матеріали, в тому числі іграшки, мультфільми, ігри та улюблені персонажі.


Адреси:

Телефони:

  • +380 (67) 494 04 40
  • +380 (63) 494 04 40
  • +380 (95) 147 03 30


Дізнатися більше






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук