Де відсвяткувати День народження дитини: топ найкращих місць у Києві


Опубліковано 12 Вересень 2019 о 16:00

Блог Діти в місті Київ >  Розважальні комплекси >  Де відсвяткувати День народження дитини: топ найкращих місць у Києві


Де відсвяткувати День народження дитини: топ найкращих місць у Києві

Photo: «Діти в місті»


День народження для дитини – одне з найголовніших та найулюбленіших свят. І зовсім не обов’язково витрачати на їх організацію кругленьку суму, у ваших силах влаштувати незабутню вечірку. Найголовніше, робити це з душею, прислухатися до бажань дитини, і знати про що вона мріє.


Більше про те, як ідеально спланувати вечірку, читайте в нашій статті «Дитячий день народження: як організувати бездоганне свято».


Раніше святкування Дня народження часто обмежувалося придбанням подарунка та сімейними посиденьками. Сучасні батьки здебільшого дарують емоції - влаштовують святкування дня народження дитини з її друзями, і намагаються організувати свято, яке запам'ятається та подарує вибухові емоції. З кожним роком з'являється все більше нових локацій, розваг та шоу для дітей. В цьому вирі новинок інколи складно визначитися, що саме потрібно вашій дитині для святкування найкращого і незабутнього Дня народження.

Щоб допомогти вам зорієнтуватися, «Діти в місті» підготували колекцію найкращих локацій 2019 - 2020 років, де можна чудово відсвяткувати День народження дитини. Жодних банальних аніматорів і старих програм - тільки найкрутіші новинки зі світу дитячих розваг.



«ExitGames»



Photo: ExitGames


ExitGames – це локація для тих, хто шукає нові цікаві варіанти для проведення Дня народження.

В одному місці зібрано 7 квест-кімнат, «Хованки в темряві», а також три фуршетних зали з додатковими розвагами. Фанатів мультиків і кіно чекає антикінотеатр EG active cinema.

Команда ExitGames обіцяє влаштувати справжню вечірку в стилі квест! У такої вечірки є тільки один недолік: дорослі не витримують і починають брати участь разом з дітьми!

Великий плюс локації - це власний ведучий, який зможе втілити в реальність будь-яке дитяче бажання. А також декоратори-чарівники, які додадуть атмосферності в будь-яке свято, створивши для вас індивідуальний декор і фотозону! 

Адреса:

Телефони:

  • +380 (73) 163 92 20;
  • +380 (68) 083 45 11;
  • +380 (44) 500 00 30.

E-mail: info@exitgames.ua

Графік роботи:

  • щодня з 10:30 до 21:00

Дізнатися більше


«Kids Will»



Photo: Kids Will


KidsWill – перше в Україні дитяче місто професій.

Тут кожна дитина може на якийсь час стати дорослою і самостійною: отримати паспорт, влаштуватися на роботу, заробити гроші і витратити їх на свій розсуд. Це прекрасна можливість дати дитині проявити себе з різних сторін, дізнатися багато цікавого про існуючі професії. Завдяки ігровій формі навчання дитина легше і швидше запам'ятовує корисну інформацію, яка неодмінно стане в нагоді їй у майбутньому.

У KidsWill можна відзначити найкращий День народження з улюбленими героями мультфільмів, захоплюючими квестами та іграми на різних станціях, запальними танцями та святковим банкетом. Вас чекає багато сюрпризів.



Video: Kids Will


Дитяче місто професій KidsWill - найкраще місце для корисного і активного відпочинку на весь день.


Адреса:

Телефони:

  • +380 (98) 38 38 353 
  • +380 (66) 38 38 353 (замовлення свята)

Дізнатися більше


«WOW park»



Photo: WOW park


WOW park – це інноваційний навчально-розважальний центр, на території якого знаходиться три локації: інтерактивний простір, ігрова зона і розвиваючий центр «ARTФАБРІКА».

Інтерактивна кімната - єдина в Україні, яка містить проекцію в форматі «360°». Вона передбачає активну гру з реакцією на рухи і дотики гравця. Система спеціальних камер і сенсорів дозволяє взаємодіяти з усіма проекціями, завдяки чому створюється ефект повного занурення.

Ігровий простір - це зали для проведення заходів. Родзинкою простору є яскрава незвичайна інсталяція: корабель біля скель з гірками і печерами, які ведуть в море кольорових конструкторів для дітей. 

Розвиваючий центр «ARTФАБРІКА» - це безліч конструкторів і макет заводу по їх виготовленню, де дитина може побачити всі етапи створення іграшки.



Video: «KIDSWILL STUDIO»


У WOW park кожен зможе знайти собі відпочинок за смаком.

Адреса:

Телефон: 

  • +380 (67) 460 66 11

Дізнатися більше


«Family Quest»



Photo: «Family Quest»


Вашій дитині набридли звичайні аніматори? Тоді вам сюди!

Команда «Family Quest» вже 4 роки втілює мрії сучасних дітей в реальність! Професійні актори і ведучі, які завжди на крок попереду і знають, що потрібно для кращого свята. Квести для дітей з акторами, космічний Лазертаг, дитячі квест-кімнати - свято не таке як у всіх, в новому сучасному форматі!

Ви можете вибрати сюжет гри для вашої дитини і навіть доповнити або внести зміни в сценарій. У «Family Quest» є більш 30 тематик квестів - «Майнкрафт», «Фортнайт», «Зоряні війни», «Блогери», «Люди в чорному», «Джуманджи» і багато інших.

Якщо ваша дитина активна і вимагає сучасного і драйвового відпочинку, «Family Quest» запрошує її стати учасником справжніх лазерних боїв. Яскравий космічний лабіринт з таємничими ходами і тунелем, де кожен гравець відчує себе героєм міжгалактичних пригод. Міжгалактичний лазертаг - абсолютно безпечний, тому що всі постріли відбуваються завдяки інфрачервоному променю, а спеціальний датчик фіксує результати гри.



Video: «Family Quest»


Сучасних дітей і підлітків дуже складно здивувати і зацікавити, тому «Family Quest» створив неонову дискотеку - один з найоригінальніших і яскравих способів круто провести День народження, випускний або будь-яке інше свято.

Дискотека в Neon Dance Club - це ціла шоу-програма для дітей та підлітків з баром безалкогольних коктейлів, космічним DJ, неймовірним світлом і сучасною музикою. Тут ваша дитина зможе нарешті вдосталь повеселитися з друзями без стандартних аніматорів, з яскравими ведучими, які не тільки професійно ведуть вечірку, але і володіють неймовірною харизмою і енергією, якої так часто не вистачає на звичайних дитячих святах.


  • 063 395 73 72 — ТРЦ Cosmo Multimall блок Б, 4 поверх
  • 050 032 76 22 — Lazertag вул. Вадима Гетьмана, 6
  • 099 244 72 73 — ТЦ Gorodok Gallery проспект Степана Бандери, 23


Ви можете замовити квест для дітей в просторі «Family Quest» або в будь-якому зручному для вас місці, адже вони працюють по всій Україні!

Телефон: +38 (063) 395 73 72

Дізнатися більше


Quest-Room «PASTKA» та Спортивно-Логічний квест«Люди-Х»



Photo: «PASTKA»


Квест-рум «PASTKA» разом зі спортивно-логічною ігровою зоною «Думай і Біжи» - це незабутній День народження для вашої дитини та її друзів. А головне - мінімум проблем для батьків!

У нас найкращі дитячі квестові кімнати в Києві, де одночасно можуть брати участь від 2-х до 18-ти гравців. У нас класно, яскраво і драйвово!

День народження у квест-кімнаті - це не просто гра! Це гра з повним зануренням у фантастичну атмосферу пригод, активний відпочинок з сюрпризами, таємничими механізмами і прикольними головоломками. А після гри за святковим столом діти розкажуть вам, як вони відкривали таємні кімнати і допомагали один одному у вирішенні складних завдань.


Pastka пропонує:

  • квест-кімнати для наймолодших;
  • День народження на 4-12 дітей;
  • вік 8-16 років, різні рівні складності;
  • зона відпочинку для солодкого столу.

У квест-румі є чотири сюжети, чотири події, чотири варіанти фантастичної подорожі.


«Думай і Біжи» та спортивно-логічний квест «Люди-Х» 

Це завдання для справжніх супергероїв. Перед командою розкинувся тренувальний полігон людей-Х площею понад 120 кв. метрів. Дітям необхідно подолати 6 різних випробувань: пройти через «прірву» на канатах не наступаючи на підлогу, вирішити загадку в металевому лабіринті, який має безліч дверей, стати на мить супергероєм і пройти перешкоду з лазерами, проявити увагу в чорно-білій кімнаті та врятувати друзів через камери нічного бачення з «темної локації».


Телефон:

  • +380 (67) 714 44 83

Адреса:


Локація Pastka 

Квест «Ілюзіоніст» - це яскрава динамічна кімната, що знаходиться за лаштунками головної сцени, де ще кілька хвилин тому неперевершений фокусник давав свою виставу. Діти так були нею вражені, що незчулися як опинилися у гримерці ілюзіоніста. Та сам фокусник зник! І тепер перед дітьми постає завдання: зникнути так само, як зробив це ілюзіоніст. 


Якщо дитина мріє мати чарівну паличку та вивчати магічні дисципліни - то ми Вас в мить перенесемо до школи чародійства. Магічні заклинання, чарівні зілля, старовинні артефакти – це все про квест «Секрети Хогвартсу». Діти одягають мантії та стають справжнісінькими чарівниками, і вирушають на пошуки одного з горокраксів, де схована частка душі Темного Лорда. Лише знайшовши її їм вдасться відшукати вихід до реального світу.


Для відважних підлітків ми приготували дещо особливе. Квест на виявлення «6 чуття». Темна-претемна майстерня з чудернацькими механізмами, які необхідно скласти в одне ціле, щоб відшукати вихід на волю. Тут важливо бути командним гравцем, адже без друзів тут не впоратись, навіть інтуїція буде безсилою. Вмикайте уяву, тактильні відчуття, бо квест у цілковитій темряві! Круто, дуже весело, та ані трішечки не страшно.


Після квесту є можливість продовжити святкування у нашій затишній кімнаті відпочинку. Діти можуть поїсти піцу та тортик, поділитися своїми враженнями, пограти в настільні ігри, зробити фото.


Телефон:

  • +380 (68) 720 82 92

Адреса:

Дізнатися більше


Парк дитячих розваг PAPASHON Kids



Photo: PAPASHON Kids


Парк дитячих розваг  PAPASHON Kids - це 2500 кв. метрів розваг і атракціонів на будь-який дитячий смак і вік, інтерактивне кафе та 7 тематичних кімнат для святкування Дня народження! 


На території парку на маленьких гостей чекають:

  • лабіринт і смуга перешкод, 
  • батутна арена з ніндзя парком та скелелазкою, 
  • тюбінг, 
  • веселкові мережі, 
  • кінетична стіна, 
  • аерохокей, 
  • ігрові приставки, 
  • окрема ігрова зона 4kids для найменших з м’яким покриттям, лабіринтом з кульковим басейном, розвиваючими іграми та безпечними атракціонами.


Смачне та корисне банкетне меню з улюбленими стравами прийдеться до смаку і дітям, і дорослим, а великий вибір тортів не залишить байдужими навіть найвибагливіших батьків, адже ми маємо пропозиції навіть безлактозних та безглютенових начинок.

PAPASHON Kids організовує незабутні святкування, втілює найбільш сміливі та оригінальні ідеї, пропонує різноманітні розваги для всієї родини. Улюблені персонажі у яскравих образах, захоплюючі квести, творчі та кулінарні майстер-класи, надзвичайні шоу-програми створять неповторну атмосферу та назавжди залишаться в пам'яті гостей та іменинника.

Приємним бонусом для батьків стане спеціальний тариф на вхідні квитки при попередньому замовленні Дня народження, за яким іменинник отримує квиток за 1 гривню, а для інших гостей-дітей передбачено знижений тариф вихідного дня. 

У PAPASHON Kids є все необхідне для організації Дня народження мрії будь-якої дитини !

Адреса:

 Телефон:

  • +380 (98) 701 10 99

Дізнатися більше

«Questoria»



Photo: «Questoria»


Ваші діти виросли з аніматорів, а боулінг і квест-кімнати набридли? Спробуйте розумні ігри від Questoria. З «Questoria» діти не просто весело проведуть час, а відкриють в собі і друзях нові якості, прокачають навички спілкування та прийняття рішень.

«Квесторії» - це гостросюжетні рольові ігри, де підлітки на дві години стануть героями шпигунського детектива, вестерну або містичного трилера.

Кожен отримає роль до душі. Іменинник стане піратським капітаном або начальником розвідки, друг-однокласник - вірним помічником, а тихоня - секретним агентом.

У кожного - свої цілі. Як їх досягати? Розумом або хитрістю, добрим словом або пістолетом - кожен обере свій шлях. Перемогу в грі приносить не тільки вміння вирішувати загадки, але й цінна в реальному житті навичка - здатність домовлятися і досягати мети.



Video: Questoria


Questoria - це гра для свята, коли необхідно здивувати гостей. Ми створили квесторії, щоб діти грали не з телефонами, а один з одним.

Оберіть гру — пригоду, казку або страшилку, ведучий привезе реквізит, а діти спробують себе в нових ролях.

Телефон:

  • +380 (67) 650 79 46

Дізнатися більше


«Ігроленд»



Photo: «Ігроленд»


«Ігроленд» – це понад 14 років досвіду проведення дитячих свят. У Ігроленд батьки забувають про всі турботи, пов'язані з організацією свята. Протягом свята дорослі гості спокійно відпочивають у затишній зоні ресторану з повноцінним банкетним і дитячим меню, а дітьми в цей час займається професійний координатор. До речі, в ресторані гарний вид на Дніпро та Правий берег. 


Для дітей можна вибрати програму відповідно до віку:

  • паперове шоу;
  • хімічне шоу;
  • наукове шоу;
  • програму з костюмованими героями;
  • квести на будь-який смак.


Ну і головна фішка Ігроленд – це розваги! Величезна Батутна арена з Лабіринтом, велика карусель, Вежа падіння, дитячий боулінг, більше 60 ігрових автоматів, у тому числі й призові.


Адреса:

Телефон:

  • +380 (67) 120 94 56

Дізнатися більше


«Активна Країна» 



Photo: «Активна Країна» 


«Активна Країна» - найбільша мережа мотузкових парків у Києві.

Якщо ви хочете влаштувати для дитини оригінальне свято на свіжому повітрі - вибирайте квести в «Активній Країні», з використанням мотузкових трас. Це справжній дух пригод, максимальна безпека і задоволення. Квестологи «Актівної Країни» - талановиті професіонали, які створюють індивідуальну і неповторну атмосферу свята.

Вас чекають високі опори, екстремальні траси, непередбачувані перешкоди і надійне страхування. Квести і загадки на будь-який вік і смак: коти-детективи, пірати-шибайголови, шпигуни-рятувальники, таємничий ліс і безліч іншого.

Складність завдань і мотузкових трас підбирається відповідно до віку, рівня фізичної підготовки і уподобань дитини. Тривалість: 1,5 і 2,5 години.



Video: Активна Країна


Додаткові послуги:

  • аніматори;
  • фото та відеозйомка;
  • майстер-класи;
  • аквагрим;
  • піньята;
  • шоу програми.

Подаруйте своїй дитині яскраве і незабутнє свято!


Телефон:

  • +380 (95) 393 65 55

Адреси:

Дізнатися більше


Парк професій для дітей «Кідландія» 



Photo: «Кідландія» 


Крута ідея - це відсвяткувати дитячий День народження в Парку професій для дітей «Кідландія»! Разом з професійними аніматорами, в костюмах улюблених героїв, іменинник та його гості відправляться досліджувати вибрані професії. Наші менеджери візьмуть на себе всі турботи і підберуть ідеальну програму свята! А після закінчення програми діти можуть залишитися в «Кідландії» і відвідати бажані професії на загальних підставах.

День народження в «Кідландії» - це незабутня подія для дітей та ідеальне проведення свята «під ключ» для дорослих!



Video: «Кідландія»



Розважальний центр «Блокбастер»



Photo: «Блокбастер»


Дитячий День народження в розважальному центрі «Блокбастер» - це не просто свято, а неймовірна пригода, яка безсумнівно сподобається імениннику та його гостям!

Круті атракціони, професійні аніматори, ресторани і кафе зі смачним меню, а також величезний вибір додаткових послуг зроблять свято просто незабутнім!

Кожен сценарій дитячого Дня народження підбирається індивідуально, з урахуванням віку гостей і включає: веселі ігри, цікаві конкурси та безліч сюрпризів.

Детально ознайомитися з умовами та програмами організації свят в розважальному центрі «Блокбастер» Ви можете на офіційному сайті.

Телефони: 

  • +380 (44) 498 30 00

Адреса:

Дізнатися більше





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук