Топ-7 додатків для дітей від українських розробників


Опубліковано 07 Червень 2019 о 10:35

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Топ-7 додатків для дітей від українських розробників


Топ-7 додатків для дітей від українських розробників

Не можете відірвати трирічку від смартфону? А може і не варто? Просто завантажуйте корисні україномовні додатки, які допоможуть розвиватися вашій дитині. Пропонуємо вам добірку перевірених додатків для дітей від українських розробників.


Смартфони та планшети вже давно стали невіддільною частиною нашого життя. Сучасні діти починають користуватися девайсами раніше, ніж ходити та говорити. Погано це чи добре не можна сказати однозначно, адже наші діти живуть у час цифрових технологій і було б нерозумно забороняти їм контактувати з гаджетами. Мабуть, доцільніше обмежувати, контролювати та направляти таку взаємодію, отримуючи таким чином лише користь від спілкування дитини з гаджетами. Адже зараз в мережі можна знайти у достатній кількості повчальні мультики та розвивальні додатки.

«Діти в місті» відібрали для вас корисні додатки українською мовою від українських розробників.


«Мишеняткова абетка»



Додаток, розроблений львівською компанією Impulsis, допомагає малечі вивчати літери та складати слова. Музику до гри писав композитор та співак, учасник гурту «Пікардійська Терція» Володимир «Дональд» Якимець. Всю гру з дитиною мандрує веселе мишенятко на тракторці, котре допомагає збирати букви та складати слова.

Мишеняткова абетка безкоштовна та доступна для завантаження на iOS та android.


«Веселі тварини»



Гра від львівського розробника Романа Назаркевича, інтерактивні пазли для складання різних тварин. Під час гри дітям кожного разу пропонується три пазли, і лише один з них підходить для вибраної тваринки. В безкоштовній версії гри доступна лише одна локація — галявина, проте у грі існують ще такі локації як: в Африці, На Фермі та Полярні Жителі, кожну з них можна придбати за 0,99$. Гра має версії як і для android, так і для iOS.


«Українська абетка для дітей»



Гра для малюків, яка допоможе вивчити літери та сказати перші слова українською мовою. Яскравий додаток для малюків, який принесе багато радощів вашій дитині. Завантажити на android.


«Намбі»



Інтерактивна гра, що складається з кількох десятків міні-ігор, котрі у веселій формі допоможуть вашій дитині навчитися рахувати. Рівні йдуть як від дуже простих, де потрібно просто порахувати, визначити кольори та форми предметів; так і до складних, де вже треба додавати та віднімати. Гра створена спільною українсько-ізраїльською компанією, офіс дизайнерів, котрі промальовують всіх ігрових персонажів розташований у Львові. Для батьків доступна детальна статистика проходження рівнів дитиною. «Намбі» є безкоштовною грою, що доступна для платформ iOS та android.


«Хто в горах»



Чудова гра від львівської компанії Nravo Kids. Насправді це не одна гра, а чотири гри в одній обгортці:

  • Хто в горах — інтерактивна історія про звіряток діда Івана, котрий мешкає в горах;
  • Тваринки з третинки — пазли, де, змінюючи різні частини, необхідно скласти потрібне звірятко;
  • Лічилка — де діти будуть вчитися рахувати звірят;
  • Хто що їсть — де діти мають перетягувати обіди звіряткам.

Дуже гарно промальовані всі персонажі гри. Для батьків доступні функції по обмеженню часу гри дітьми. Гра абсолютно безкоштовна і доступна як для iOS, так і для android.


«Всяка музяка»



Чергова гра від львівської компанії Nravo Kids — гра-караоке для малят і дошкільнят. Народні пісеньки тут звучать у сучасному аранжуванні, а виконує їх Андрій Кузьменко. Фантастична професійна анімація довершує позитивне враження!

Завантажити на iOS, або на android.


«Світ добра»



Унікальна гра, що спонукає малечу творити добрі справи. Сюжет складається з кількох розділів. Це розповіді про те, яким чином можна допомагати ближнім. А також ігри для розвитку та новорічно-різдвяні історії про особливих діток та їх мрії.

Гра містить інформацію про потужні благодійні фонди та організації України, підтримавши які можна примножити добро у цьому світі.

Завантажити на iOS, або на аndroid.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук