Весняні канікули з користю: куди піти з дитиною в Києві


Опубліковано 20 Березень 2019 о 16:26

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Весняні канікули з користю: куди піти з дитиною в Києві


Весняні канікули з користю: куди піти з дитиною в Києві

Куди можна сходити зі школярами у столиці, щоб весело та з користю провести вільний час, читайте у нашому матеріалі.

Вже з наступного тижня в Україні розпочнуться довгоочікувані весняні канікули. Десятки дітей з насолодженням відпочиватимуть від домашніх завдань та підручників. У батьків постає цілком логічне запитання — так чим же зайнятися дітям у вільний час? Напевно, найкращим варіантом проведення весняних канікул є сімейна подорож за кордон, але чи всі можуть собі її дозволити? Адже працюючим батькам іноді важко навіть тижневу відпустку взяти. То що ж, дитині весь тиждень просидіти вдома? Ми пропонуємо звернути увагу на цікаві заходи та місця в Києві, які буде корисно та пізнавально відвідати всім дітям.


План на канікули


Навіть якщо ви батьки старших школярів, які можуть відпочивати та гуляти містом без вашої участі, не відгороджуйтеся від дитини типовим «займи себе чимось». У цьому випадку підліток найімовірніше проведе всі канікули перед екраном смартфона чи комп’ютера. Натомість запропонуйте скласти план місць та заходів, які дитині кортить відвідати. Наприклад, музей, виставку, майстер-клас, квест-кімнату тощо.


Прогулянки містом



Обов’язковим пунктом програми мають бути прогулянки на свіжому повітрі. Не зайвим буде нагадати, що відпочинок просто неба — це запорука здоров’я та гарного самопочуття.

Ви можете влаштувати подорож за місто або обмежитися прогулянками в парках, розташованих поруч. Тим паче, що за прогнозами синоптиків очікується тепла та сонячна погода, принаймні на початку канікул.

Якщо вашій дитині подобається проводити час на вулиці з друзями, грати у футбол, кататися на велосипедах або ж просто гуляти містом, не позбавляйте її цього задоволення, адже ж підручники вдома не чекають. Та й канікули — це час саме для безтурботного відпочинку.


Весняний табір



А що робити, якщо ваша дитина тільки почала ходити в школу або ви просто не готові відпустити її гуляти містом саму? У цьому випадку питання організації канікул одразу перетворюється на проблему. Особливо якщо ви хочете, щоб це були корисні канікули.

Що тут можна придумати?

Попросити бабусю скласти дитині компанію або найняти няню на час канікул. Тут дуже багато питань і підводних каменів. З бабусею-то все зрозуміло, а ось пошуки няні можуть затягнутися, та й знайти хорошу няню на короткий термін теж не просто.

Добре, якщо ви дружите з батьками друзів вашої дитини, і вони готові хоча б іноді брати на різні активності ще і ваше чадо (велике щастя, якщо у вас така ситуація).

Ну і врешті-решт, ви можете відправити дитину в весняний табір. Якщо взяти до уваги всі можливі обмеження, то останній варіант часто стає по-справжньому оптимальним.

Вибравши табір з розумом, ви можете бути спокійні: дитина буде в безпеці, нагодована і зайнята корисними справами. Вона навчиться тисячі нових речей (в залежності, звичайно, від програми), познайомиться з новими людьми і, чого таїти, трохи відпочине від батьків і навіть встигне скучити!


Квест-кімната PASTKA


Photo: PASTKA


УВАГА! БАТЬКИ та ДІТИ!

Оголошується набір на мандрівку іншими світами та просторами тривалістю 60 хвилин! Так-так, вам не почулося!

Пропонуємо тури до магічного світу, можливість перевірити свої чаклунські здібності та, якщо пощастить, то навіть відшукати втрачений амулет! Як вам пропозиція?

А як щодо телепортації за лаштунки таємничого фокусника-ілюзіоніста? Можливість навчитися його дивовижному трюку зі зникненням?

Серед вас є ті, що звикли до більш неординарних та непередбачених мандрівок?! Тоді вам прийдеться до душі подорож до таємничої та чудернацької лабораторії одного вченого-винахідника. Чим вона така особлива? А ви коли-небудь намагалися щось майструвати у цілковитій темряві? Ні? А ось у цій лабораторії немає жодного промінчика світла, як і жодної здогадки що ж там відбувається. Кортить перевірити? Тоді мерщій до нас! В Pastka!

Тимчасові годинні подорожі, що нікого не залишать байдужими!

Найсправжнісінькі пригоди, 100 % перевтілення, та справжня втеча від буденності.

PASTKA — це квест-локація, що складається з трьох захопливих квестів: «Секрети Хоґвартса», «Ілюзіоніст» та «6 Чуття». Кожен зможе обрати для себе, що йому більш до вподоби.

Наші ігри занурять вашу дитину у неймовірний та атмосферний світ, де головний герой — вона сама.

Дитяча квест-кімната — це тематична кімната з головоломками та загадками, що потрібно вирішити та знайти вихід за 60 хвилин. Це гра із зануренням до іншої реальності. Подібні ігри розвивають логічне мислення, ерудицію та вміння бути однією командою. Ваші діти стануть справжніми героями незабутніх пригод! Гра в квест-кімнаті — це на 100 % цікавіше гри перед монітором.

Захват від гри та відчуття себе переможцем — не порівняти ні з чим. Після гри — чай з цукерочками та міні-фотосесія з реквізитом. Обирайте для своїх дітей тільки найкраще!

Забронювати подорож можна телефоном +380 (68) 720 82 92, або онлайн.

Або ж завітайте до нас за адресою Анни Ахматової, 3. Але попереджаємо, що вільних місць може не бути, адже треба бронювати заздалегідь. Нині такі подорожі надзвичайно популярні!:)


Літературна школа


Photo: LITOSVITA


Веселі та корисні канікули для дітей і підлітків від LITOSVITA!

25–29 березня 2019 року в Києві відбудеться весняна Дитяча літературна школа від LITOSVITA. Разом із відомими письменниками будемо створювати супергероїв.

П’ять днів веселих, розумних і корисних канікул разом із відомими письменниками! Учасники оволодіють основами літературної майстерності, секретами створення героїв, сюжетів та ілюстрацій і стануть авторами справжньої книжки.

Твори та ілюстрації усіх випускників школи надрукують справжньою книжкою. До неї увійдуть усі історії про супергероїв. Кожна дитина отримає авторський примірник.

Програми розроблені для двох вікових груп: дитяча (8–12) та підліткова (13–16) років.

Стати учасником дитячої літературної школи.

Стати учасником підліткової літературної школи.

Контактний телефон: +380 (95) 849 16 33


Cпортивно-Логічний Квест


Photo:  «Думай та Біжи»


Новий формат дитячих розваг: Cпортивно-Логічний Квест «Думай та Біжи»

Що може бути цікавіше та корисніше, за поєднання цікавих загадок та спорту! Саме це робить цей квест динамічним та захопливим! УЯВІТЬ: квест один, а випробувань 6-ть! В одному завданні дитина повинна рухатись, проявляти винахідливість і координацію, а інше ж завдання спрямоване на уважність і командну роботу. А кімната з лазерами зачаровує — комп’ютерні ігри відпочивають!

Квест підходить для дітей від 8-ми років та юніорів від 12-ти років. Є зона для святкового столу і піци! А велика площа дає змогу набігатися досхочу.

Адреса: вул. Декабристів 2

Телефон: +380 (98) 680 86 69


Казковий Трамвайчик


Photo: Казковий Трамвайчик


Казковий Трамвайчик запрошує на книжкові розваги щодня під час весняних канікул з 25 по 29 березня з 11:00 до 13:00.

Під час шкільних канікул Трамвайчик чекає маленьких відвідувачів 3–10 років в Києві на Подолі — на зупинці Контрактова площа і пропонує долучитися до різноманітних книжково-бібліотечних забавлянок. Кожного дня у трамвайчику чергують бібліотекарі з різних відділів, тому й розваги кожного дня різні. Нові казки, віршики, загадки, нові майстер-класи, розмальовки, поробки та нові книги.

Трамвайчик в цей час стоїть на Подолі на зупинці «Контрактова площа».

Час перебування однієї дитини — 1 година.

Участь безкоштовна.

Вхід за попередньою реєстрацією.

+380 (44) 443 25 30 — замовлення екскурсій


Майстер-клас


Photo: «Ліхтарик»


Крім розваг, на канікулах можна зайнятися ще й опануванням нового вміння, наприклад долучитися до гончарного ремесла.

В арт-студії «Ліхтарик» завжди панує щира творча атмосфера. Тут ваша дитина отримає цінний досвід, нові знання та навички. Професійний гончар відкриє секрети майстрів своєї справи, навчить користуватися спеціальним інструментом — гончарним кругом. Із допомогою викладача дитина власноруч зможе перетворити звичайний шматок глини в унікальне творіння, виліпити чарівного баранчика, музичного свищика або вишукане янголятко.

Програмою майстер-класу з гончарства передбачено виготовлення двох виробів з глини, а робота на занятті проходить з практичними порадами та під пильним наглядом майстра.

Купити квиток на групове заняття з гончарства.


Дитяча Планета


Photo: Дитяча Планета 


Дитяча Планета підготувала безліч новинок та розваг. На кожен день весняних канікул розроблена нова програма.

Грандіозне відкриття канікул відбудеться в понеділок 25 березня. На дітей чекають змагання на Х-боксах та активні ігри. А далі на школярів чекає Омномном-день, солодкі кулінарні майстер-класи, спортивні конкурси та гімнастика, бабл-паті, хендмейд-день, СооІ-гламур паті, паперова дискотека та розваги. І це тільки для початку. Ще буде день повітряного змія, еко-вечірка, свято макарон, розваги з улюбленими персонажами, перегляд мультиків, вечірка Людей-Х, майстер-класи та об’їдання піцою і шалене закриття канікул — Game over паті — піжамна вечірка перед школою.

Тепер ви знаєте, як незабутньо провести канікули.


Кідландія


Photo: Кідландія


Денний весняний табір у Кідландії оголошує набір! Нова програма «Космічна весна у Кідландії».

Це будуть просто неймовірні весняні канікули для всіх дітей, тому що не просто Кідландія, а й весь Блокбастер перетворяться на галактику пригод, де юні дослідники будуть проходити надзвичайно цікаві квести, отримувати нові знання і навички.

Не пропустіть! Встигніть записатися у команду астронавтів космічного корабля «Кідландія Space»!

По всім питанням звертайтеся до керівника космічного агентства за телефоном +380 (73) 104 41 21 з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00.


Музей Фото Ілюзії


Photo: Музей Фото Ілюзії


Якщо вже на канікулах і відвідувати музеї, то тільки найцікавіші та найоригінальніші. Музей Фото Ілюзії — це новий формат музею, в якому фотозйомка не тільки не заборонена, а є обов’язковою його частиною.

Відвідувачі музею — це не просто глядачі, а повноправні учасники локацій. Тут кожен знайде щось особливо близьке для себе, адже картини охоплюють найцікавіші для людства теми.

Музей Фото Ілюзії відкритий для глядачів будь-якого віку та може гарантувати — буде весело!


Інтерактивний та науковий парк розваг «Лабораторія чокнутого професора»


Photo: Лабораторія чокнутого професора


Новий парк інтерактивних і наукових розваг «Лабораторія чокнутого професора» в Дрімтаун 2 запрошує дітей та батьків провести канікули з користю — зануритися у фантастичний і захопливий світ науки.

В лабораторії Професора на вас чекають:

  • стихії в мініатюрі;
  • оптичні ілюзії;
  • інтерактивні експонати;
  • головоломки;
  • роботи;
  • ігри на пам’ять і увагу.


У вихідні — наукове шоу Професора або шоу мильних бульбашок.


WOW park


Photo: WOW park


На великій площі в 1400 кв.м. розташовано три основні ігрові зони, спрямовані на розумовий та фізичний розвиток дітей будь-якого віку:

  • інтерактивний простір;
  • активна ігрова зона;
  • розвиваючий центр «ARTФАБРИКА».


Унікальна інноваційна розробка, яка вперше застосовується в Україні, представлена величезною інтерактивною кімнатою. Вона містить проекцію у форматі «360*» та передбачає активний ігровий процес з реакцією на кожен рух і дотик гравця. Система спеціальних камер і сенсорів дозволяє взаємодіяти з усіма проекціями та створює ефект повного занурення.

Серцем і душею «WOW park» є розвиваючий центр «ARTФАБРИКА» з неймовірною різноманітністю конструкторів на будь-який смак і вік. А побачити як виробляють детальки конструктора можна на наочному макеті заводу з їх виготовлення, де динамічними рухами механізму зображений кожен етап створення.

Для тих, хто втомився від рухливого проведення часу, на території розташована лаунж-зона з кафе, зеленою зоною та ігровими приставками.

Кожен — від наймолодшого до найстаршого дорослого — зможе знайти тут відпочинок до смаку.


Похід у кінотеатр



Весняні канікули — найкращий час для культурної програми. Можна всією родиною сходити в кінотеатр на прем’єру фільму або мультику, а потім влаштувати сімейну вечерю в кафе, ресторані або піцерії.

Зараз в кіно можна переглянути анімаційний фільм «Як приручити дракона: прихований світ», який є завершенням трилогії про неймовірну дружбу вікінга та дракона. Якщо ви вперше чуєте про цей мультфільм, то краще перегляньте з дитиною перші дві частини, для того, щоб краще розуміти мультфільм та отримати максимум задоволення від перегляду.

«Майбутній король» — це сімейний пригодницький фільм про 12-річного хлопця Алекса, який випадково знаходить легендарний Екскалібур. Сучасна адаптація чи не найвідомішої легенди про короля Артура сподобається і дітям, і дорослим.

Фільм «Капітан Марвел» варто подивитися кожному, хто знає та любить героїв кіновсесвіту Марвел.


І наостанок лайфхак — в останній день канікул влаштуйте сімейний шопінг та купіть дитині якусь нову річ. Для дитини це буде додатковим стимулом йти до школи, щоб похизуватися обновкою.


Вибирайте разом з дітьми, куди піти на канікулах в Києві та нехай весняний відпочинок буде незабутнім для кожного!






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук