Ідеї до Різдва та Нового Року: що необхідно встигнути зробити та придбати


Опубліковано 07 Грудень 2018 о 10:04

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Ідеї до Різдва та Нового Року: що необхідно встигнути зробити та придбати


Ідеї до Різдва та Нового Року: що необхідно встигнути зробити та придбати

Photo: Діти в місті


До початку зимових канікул залишилося не так багато часу, тому треба заздалегідь підготувати план дій, щоб не просидіти всі канікули вдома. Можна, звичайно, провести всі вихідні перед телевізором або планшетом, а можна зайнятися цікавими справами, які згуртують родину та подарують передноворічний казковий настрій. І от що ми пропонуємо — складіть список, чим би ви хотіли зайнятися з дитиною, але все не знаходили часу, виберіть з нього найцікавіше, додайте корисних справ, родинних традицій, сніжних прогулянок та дрібку пустощів.

Ми зібрали для вас саме такі корисно-веселі заняття. Отже, вперед - що ж треба встигнути зробити перед Новим Роком та Різдвом?


Подаруйте дитині шоколадку з Golden Ticket

Photo: «Green Country»


Ідеальний подарунок для дитини 6-11 років до дня Святого Миколая чи різдвяно-новорічних свят! Купуєте «шоколадку» — отримуєте персональний квиток на зимовий денний табір «Кіно-Різдво» у школі англійської мови «Green Country».

Вартість:

  • шоколадка — квиток 1650 грн / 3050 грн (скорочений / повний день) на програму зимового денного табору «Кіно-Різдво» (Київ);
  • шоколадка — квиток 1150 грн / 2050 грн (скорочений / повний день) на програму зимового денного табору «Кіно-Різдво» (Львів, Харків).


Читайте детальніше про канікулярну програму.

* Для того, щоб отримати «шоколадку — квиток», необхідно пройти тестування, оплатити програму та підійти на одну з філій для отримання солодкого подарунку.


Сходіть на сімейну святкову вечерю в ресторан


Photo: «Маячок»


Грудень — це казковий місяць, але чудес та магії ніколи не буває забагато, тому перед Різдвом та Новим Роком необхідно обов’язково сходити на сімейну вечерю в ресторан, подалі від міської метушні, та побувати з дітками на ляльковій виставі.

Заміський ресторан «Маячок» — це унікальне місце, в якому можна весело провести час і відпочити всією сім’єю серед первозданної дніпровської природи. У ресторані працює дитяча кімната, де ваші діти зможуть весело і з користю провести час під наглядом досвідчених аніматорів: цікаві майстер-класи і творчі ігри не дадуть занудьгувати навіть самим непосидючим малюкам. А кожної неділі для найменших гостей у ресторані «Маячок» проводяться захопливі лялькові вистави.


Крім звичайного відпочинку під Києвом і насолоди чистим річковим повітрям, в ресторані «Маячок» до ваших послуг кухня з широким вибором страв, бар з алкогольними та безалкогольними напоями, вегетаріанське та дитяче меню.

Як ви уявляєте ідеальну сімейну вечерю? Ми впевнені, що для бездоганного родинного свята потрібні: особливе місце, найсмачніша їжа, затишна атмосфера та якісне обслуговування. Заміський ресторан «Маячок» — це саме таке місце, тому не гайте ані хвилинки, заплануйте сімейну вечерю та дозвілля для малечі. Зробіть вибір на користь особливого родинного свята.

Адреса: м. Київ, вул. Лютнева, 58-а.

Телефони: +380 (50) 462 39 28; +380 (44) 585 39 41


Знайдіть нове хобі для дитини


Photo: arch4kids


Дитяча Архітектурна Студія вже 2 роки навчає дітей архітектурі, розвиваючи в них творчі здібності, інтелект, нестандартне мислення, та ще купу навичок та вмінь, що знадобляться їм у будь-якій професії.

Окрім архітектурних курсів, на новорічні канікули Студія підготувала спеціальну програму:

  • денний міський табір «Місто Зимової Казки»;
  • та традиційний майстер-клас «Архі-Йолка».


Пограйте в сніжки та зліпіть Сніговика



Designed by Freepic.diller


Ми не змогли залишити осторонь нашого чек-листу головну зимову забаву. Весела сімейна прогулянка по засніженим вулицям, а ще краще - в парку, дозволить досхочу набігатися, покататися на санчатах, зліпити сніговика та пограти в сніжки. А якщо погода за вікном зовсім не «новорічна» — завжди можна сходити на каток.


Сходіть всією родиною на каток


Сімейних похід на каток — чудова ідея для активного зимового відпочинку. Катання на ковзанах — це завжди гарна розвага, а коли навколо мерехтять різнокольорові вогники, грає приємна музика, святковий настрій гарантований.


Пройдіть квест  


Photo: Квестманія


Не знаєте де провести новорічні свята всією сім’єю і класно відпочити? Компанія Квестманія підготувала для вас найяскравіші та найказковіші новорічні заходи.

Квестманія та «Зимова країна» на ВДНГ запрошують відсвяткувати зимові канікули та різдвяні свята, і повеселитися від душі.

Самий позитивний Квестман і його найліпший друг Дог раді запропонувати маленьким відвідувачам і їхнім батькам організацію та проведення Днів народжень, свят, вечірок і цікавих квестів, а також новорічних ранків.

Організація заходів проходить з урахуванням усіх побажань гостей та вікових особливостей. Кожна програма включає веселі та рухливі завдання та ігри, цікаві конкурси, багато сюрпризів! З Квестманією сумно не буває!


До ваших послуг цікаві локації в шести павільйонах на території ВДНГ:

  • Країна Роботів;
  • Ферма метеликів;
  • Trick Art 3D Gallery;
  • Телепорт 360;
  • Shahta;
  • захоплюючі квести;
  • тематичні ігрові програми;
  • професійні ведучі;
  • кафе і ресторани зі смачною кухнею та, найголовніше, душевна атмосфера!



Video: Квестманія


Вже з 17 грудня Квестманія запрошує всіх бажаючих на Новорічний Квест «Міжгалактична подорож Квестмана» разом зі «Smart-Robots». На гостей свята чекає півторигодинний квест з улюбленими героями Зоряних Війн, шоу дронів, флешмоб із загоном танцюючих роботів та справжня дискотека з улюбленцями дітлахів та дорослих — Бамблбі і Данко. А приємним сюрпризом стане відвідування виставки роботів, де кожен учасник зможе взяти участь у керуванні унікальних експонатів.

Вже з 1 грудня, разом з героями Квестманії, ви можете взяти участь у марафоні живих квестів, які будуть проходити на всіх локаціях ВДНГ.


Ми раді повідомити наших читачів, що нарешті питання де відсвяткувати свій найкращий День Народження взимку вирішено! Для того, щоб зробити ваше свято незабутнім, Квестманія розробила різноманітні тематики квестів з багатьма сюрпризами та пригодами, улюбленими героями (Капітаном Джеком Горобцем, Джедаєм, Маліфісентою, Тролями, Супер Котом і Леді Баг, Ельзою, Бейблейдами, Майнкрафтом, Гадким Я і Посіпаками, Аватаром, Ляльками ЛоЛ, Ніндзяго, Мисливцями за привидами, Бетменом, Суперменом, Спайдерменом, Капітаном Америкою та багатьма іншими), шоу програмами, тортом та святковим меню.

Квестманія перетворить День Народження на цікаву й захоплюючу казку, та втілить найзаповітніші бажання кожного іменинника.

Замов свято уже сьогодні:

  • регулярні квести туть: +380 (63) 736 21 06;
  • дитячі дні народження туть: +380 (67) 11 20 755.


Напишіть листа Святому Миколаю або Діду Морозу


Photo: Майстерня Діда Мороза


Батьки зміцнюють в своїх дітях віру в чудо, любов і добро. Завдяки їхнім старанням у більшості дорослих людей найяскравіші дитячі спогади пов’язані з Новорічної казкою та Різдвом.

Сучасні малюки чекають дива і щиро хочуть в нього вірити, але все-таки вони вимагають доказів. А якщо малюк отримає під Новий Рік персонального листа від самого Миколая та ще й з подарунком? Такий доказ, напевно, пареконає в існуванні улюбленого доброго чародія!


Video: Майстерня Діда Мороза


Справжній лист від Діда Мороза або Святого Миколая — це дивовижна емоція для всієї родини. Оригінальні казкові тексти, індивідуальні для кожної малечі; надзвичайний дизайн; сургучна печатка; золотий штамп і підпис самого відомого чарівника у світі.

Створюємо казку, додаємо трошки магії — і чарівне свято стане незабутнім для кожної дитини. Майстерня Діда Мороза — емоція, що залишиться з дитиною на все життя.   

Телефони: (044) 232 36 02; +380 (67) 469 54 99


Позбудьтеся старих та непотрібних речей



Designed by Prostooleh


Кінець року — це найкращий час для того, щоб перебрати старі речі та позбутися зайвого. Сортувати речі — це хороша практика для дитини, адже потрібно вміти відділяти потрібне від непотрібного. Малюк може переглянути свої іграшки та розкласти їх у три коробки: ті, якими він ще буде гратися; зламані та ті, якими йому вже не хочеться грати. Зламані речі варто викинути, або віддати на переробку. Іграшки, якими малюк не хоче гратися, можна віддати на благодійність, адже є багато дітей, у яких зовсім немає іграшок, та і зимовий час — це пора здійснення мрій та добрих справ.


Прикрасьте дім та встановіть ялинку


Приготування будинку до новорічних свят - мабуть одне з найприємніших та найочікуваніших занять для малечі. Моменту, коли дім наповнюється різдвяними чарами, сяйвом вогників, ароматом мандаринів, кориці та хвої, діти чекають цілий рік. У ваших руках перетворити звичайне встановлення та прикрашання ялинки у справжнє диво, і будьте певні — ваші діти назавжди запам’ятають такі сімейні моменти.


Вам буде цікаво дізнатися: Новорічні поробки: чим прикрашати ялинку, якщо в домі дитина


Упакуйте подарунки


Пакувати подарунки також можна весело та креативно. Ви можете разом з дитиною розмалювати шпалери (завжди вони залишаються після ремонту) та загорнути в них подарунки. Прості, але оригінальні прикраси для подарунків можна зробити з будь-чого: з кольорового паперу, пряжі, ялинових шишок та гілочок, фетру, бусин, стрічок.


Почитайте різдвяні казки



Designed by Freepik


Підготуйте собі заздалегідь по чашці теплого какао або молока, влаштовуйтеся позручніше під м’якенькою ковдрою та читайте зимові казки. «Сніговірші для малят», «Лист до Миколая», «День народження ялинки», «Різдвозавр», і ще безліч чудових, сповнених тепла, доброти, світла та любові, історій, які варто прочитати не тільки дітям, а й дорослим. Тому обов’язково організуйте сімейні читання.


Влаштуйте піжамну вечірку


Піжамна вечірка — це бій подушками, стрибання по ліжку, поїдання смаколиків прямо на дивані і, тримайтеся батьки, вкладання спати після опівночі. Якщо ви готові до такого гармидеру — сміливо організовуйте вечірку, а як ні, то приготуйте попкорн та смачні напої, одягайте теплі зимові піжами та вмикайте новорічні мультфільми.


Вам може бути корисною добірка найкращих новорічних мультфільмів.


Підготуйте новорічні костюми


Якщо в вашій родині є традиція зустрічати Новий Рік у карнавальних костюмах, то зараз саме час для того, щоб продумати образ, придбати необхідний реквізит та підготувати свій наряд. Якщо ж ви не фанати маскараду, то вам все одно варто задуматися над тим, у чому ви зустрінете Новий Рік. Дівчата будуть у захваті від пошуку нових суконь, а чоловіки підбиратимуть сорочки та краватку чи метелика.

Створіть карту мрій



Designed by Freepik


Ще одне must-do для передноворічних днів — сімейний проект «Карта мрій». Всією родиною можна скласти колаж, який відображатиме мрії та плани на майбутній рік.


Подивіться новорічну казку в кінотеатрі


З 6 грудня в українському прокаті з’явиться кіно-адаптація всесвітньо відомої казки Е. Т. А. Гофмана «Лускунчик і Мишачий король». Фільм виходить під назвою «Лускунчик і чотири королівства», і його не можна пропустити. Адже це зимова казка, сповнена магії, доброти, світла та пригод. А оскільки фільму присвоєно рейтинг 0+ — дивитися його можна навіть з малюками.


Ретельно вивчіть всі новорічні заходи у вашому місті


Для того, щоб не проґавити найцікавіші заходи у столиці, підпишіться на щотижневу афішу та насолоджуйтеся зимовими святами та сімейним відпочинком.


Загадайте новорічне бажання


Це останній пункт нашого чек-листа і останнє, що вам треба зробити у цьому році. Різдвяна ніч сповнена магії та чудес, і це найкращий час для загадування найзаповітніших бажань. Робити це потрібно у той момент, коли годинник починає добігати опівночі.

Найпростіший спосіб загадати бажання — це подумати про нього саме в той час, коли почнуть лунати куранти. Дітям можна запропонувати намалювати своє бажання та сховати малюнок у найпотаємніше місце. Дорослі ж зазвичай користуються найбільш популярним способом — необхідно написати своє бажання на папірці, підпалити його, кинути попіл у келих зі шампанським і, звичайно, випити його. І все це потрібно встигнути зробити поки годинник відраховує останні секунди старого року. Невідомо чи гарантують всі ці хитромудрі процедури здійснення мрій, але гарний настрій вам буде забезпечено.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук