Де відсвяткувати дитячий День народження: топ-11 найкращих місць у Києві


Опубліковано 05 Жовтень 2018 о 09:44

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Де відсвяткувати дитячий День народження: топ-11 найкращих місць у Києві


Де відсвяткувати дитячий День народження: топ-11 найкращих місць у Києві

Photo: Nova photography


Коли мова йде про іменини малюків, особливо про перший день народження, краще відзначати його в тихій сімейній обстановці. Психологи радять мінімально залучати іменинника в процес святкування та обов’язково враховувати денний розпорядок крихітки, адже він навряд чи щось запам’ятає, а надміру гучне свято може його налякати.


Більше про те, як ідеально спланувати вечірку вдома, читайте в нашій статті «Дитячий день народження: як організувати бездоганне свято».

 

Але що робити, якщо ваша дитина вже достатньо доросла і чекає від свого Дня народження чогось особливого, оригінального? В цьому випадку ми рекомендуємо святкувати поза межами дому.

Подумайте тільки, вам не доведеться складати меню, готувати, мити посуд і ще й думати про те, як організувати День народження свого чада: в якій кімнаті, на скільки гостей. І найголовніше — як розважити дітей. Всі ці клопоти організації дитячого Дня народження можна поміняти на прекрасну атмосферу для дітей і дорослих.

«Діти в місті» зібрали для вас топ-11 найкращих локацій для проведення незабутнього Дня народження вашої дитини.


«KidsWill»



Photo: KidsWill


Відповідальну місію створити свято на День Народження дитини краще довірити професіоналам!

Дитяче місто професій KidsWill знається на дитячих забаганках та майстерно підходить до їх виконання. Улюблені персонажі у яскравому й неповторному образі згідно до обраного ігрового сценарію створять неповторну атмосферу та перевтілять компанію на чолі з іменинником у справжніх спеціалістів з декількох найцікавіших професій дитячого міста KidsWill. З такою веселою компанією конкурси, квести, смаколики  та запальні танці запам’ятаються надовго. А окрім приємних спогадів на згадку можна замовити професійну фото- або відео зйомку.

А ще на вас чекає безліч цікавих пропозицій та унікальних яскравих програм, які стануть найкращим подарунком для вашої малечі.

Команда дитячого міста професій KidsWill — професіонали дитячих розваг, які прагнуть приємно дивувати новинками та дарувати гарний настрій.

Адреса: вул. Заболотного, 37, ТРЦ ArtMall

Телефон: +380 (98) 383 8353


Аквапарк «Термінал»


Photo: «Термінал»


Водні американські гірки та несподівані стрімкі спуски, гірки з ефектом вільного падіння та басейн із хвилями, сауни, джакузі, гідромасажі, бар на воді та великий дитячий майданчик — все під високим скляним дахом. Просторо, емоційно, весело — так, як і має бути на чудовому Дні народження.


Video: «Термінал»


Якщо ви запрошуєте багато дітей на свято, тут можна замовити аніматора, він точно знає, як їх розважити, та потурбується про їхню безпеку. Тож, якщо шукаєте місце для емоційного та енергійного дня народження, Аквапарк «Термінал» — саме те! Імениннику в День народження вхід безкоштовний, а для груп діють знижки.

Адреса: м. Бровари, вул. Київська, 316

Телефон каси: 044 200 29 80.

Замовлення свят: 044 200 13 99, +380 (67) 443 77 75, +380 (67) 500 18 04, +380 (98) 587 05 21.


«Family Quest»


Photo: «Family Quest»


Замовити пригодницький квест ви можете у «Family Quest». Це мережа сучасних квест-просторів, розроблених спеціально для дітей і підлітків! Тут вам запропонують величезний вибір рольових квестів з акторами, популярних квест-кімнат і шоу-програм.

Також квест-простір обладнано казковими кімнатами для банкетів, в яких івент-менеджери компанії організують для вашої дитини святковий стіл.


Video: «Family Quest»


Крім того, команда «Family Quest» створює захоплюючі виїзні квести в будь-якому зручному для вас місці. Тут величезний вибір тематик: «Бейблейд», «Секретні агенти», «Мафія», «Аліса в країні Чудес», «Леді Баг», «Гаррі Поттер», «Блогери» і багато інших (більше 25).

Квест-простір «Family Quest» знаходиться за адресами:

Замовити свято ви можете за телефонами: +380 (63) 395 73 72; +380 (97) 793 57 83


«Kids Tour»


Photo: «Kids Tour»


Екскурсія-квест — це не тільки вивчення нових об’єктів, але і можливість провести час з друзями, однокласниками, відсвяткувати День Народження дитини з користю. Ваша весела компанія вирушить на прогулянку.

«Казковий Київ»

За 3 години у ваших діточок буде можливість в ігровій формі познайомитися з центром стародавнього Києва, а також відшукати його казкових жителів, серед яких: Аліса, два дивних кота, зворушливий їжачок в тумані, пес та вовк, Папа Карло, Мальвіна, Буратіно, Котигорошко, Дюймовочка, лев-водолій разом з казковим драконом і «на десерт» — ціле містечко з різнокольорових мозаїчних фігур!

Екскурсія-квест «Загадки Печерська»

Під час екскурсії ваші діти зможуть проявити кмітливість і увагу в ігровій та веселій формі квесту, познайомляться з історією й архітектурою одного з найзнаменитіших і давніх районів, отримуючи захоплюючі завдання, такі як: відшукати двох величних грифонів, що охороняють золоті злитки або відшукати голову вдови, яка плаче, будиночок, який можна їсти.

В ході екскурсії-квесту діти дізнаються цікаві факти про такі пам’ятки архітектури, як Арабський будиночок або будиночок Ковалевського, будинок з каріатидами на вулиці П. Орлика, познайомляться з будівлею Національного Банку України, будуть отримувати цікаві загадки, відгадуючи які дізнаються, як знайти русалок на будинку з химерами, відшукати ангела у Лютеранській церкві і багато інших дивовижних історичних подробиць про загадковий район нашого міста. На дітей чекає вікторина з маленькими солодкими призами.

Екскурсія до Національного театру опери та балету ім. Т. Г. Шевченко (м.Київ)

Подаруйте собі та вашим маленьким гостям можливість побувати за лаштунками театру! Під час екскурсії діти підіймуться на сцену та відчують себе акторами театру, пройдуться в гримерні та балетні класи, побачать весь театр «зсередини»! Екскурсія пропонує поринути у світ творчості та краси, побувавши в Національному театрі опери та балету!

Буде цікаво, весело і пізнавально!

Адреса: БЦ "Плазма", пр-т Бандери, 20-Б, оф.511

Замовлення за телефоном: + 380 (68) 197 06 13, Наталя


«Гуліверія»


Photo: «Гуліверія»


Дитячий розважальний центр Гуліверія для найяскравіших Днів народжень. Свято вашої дитини від якого будуть у захваті і діти і батьки — це Гуліверія. Місце, де всі бажання та ідеї реалізуються, а улюблені герої ваших дітей розважають їх та влаштовують неперевершене шоу.

Насичена двогодинна програма — це:

  1. Квест у стилі улюбленого героя чи кумира вашої дитини.
  2. Їжа та напої з меню, як для дітей, так і для дорослих.
  3. Розваги на вибір: боулінг, ігри на автоматах або дитяча кімната-лабіринт с гойдалками, батутами та аква-гримом.
  4. Додаткові шоу-програми, такі як: шоу мильних бульбашок, фантастичних ілюзій та всі інші ваші ідеї, які ви забажаєте.

Найважливіший момент — вітання, торт іменинника, який можна виготовити за вашим бажанням та смаком, а потім весела дискотека. Приємним бонусом для іменинника є подарунок у вигляді сертифікату на одну годину в дитячій кімнаті-лабіринті, а гості свята — на 30 хвилин, використати які можна коли завгодно.

Також щовихідних у Гулліверії проходять безкоштовні майстер-класи: готування, ліплення, малювання, виготовлення різних виробів та інші, які ваша дитина може відвідувати досхочу.

Завітайте до Гулліверії, країни, де завжди весело та повчально для вашої дитини!

Адреса: пл. Спортивна, 1-А

Телефони: (044) 364 84 63; +380 (67)220 45 55


«Термінал»


Photo: «Термінал»


Азарт та емоції розваг у ТРЦ «Термінал» забезпечать вам яскравий День народження. Родзинкою дорослого та дитячого свята стануть перегони на картингу. Дві 400-метрові траси різні за складністю є найкращим критим треком Києва.

Якщо ж вам близький по духу пейнтбол — вам у лазертаг «Гіперболоїд». Влаштувати запеклий лазерний бій на 700 метрах лабіринту буде до снаги дітям від 12 років та активним дорослим. І нарешті, боулінг, гра на будь-який смак, безпрограшний варіант для веселого Дня народження.


Video: «Термінал»


На всіх локаціях діють знижки для іменинників. Частувати гостей можна у барах боулінг-клубу, картингу та в ресторані «Концерт-хол».

Поєднати всі три розваги або вибрати лише одну можна за телефонами: 044 200 13 99, +380 (67) 443 77 75, +380 (67) 500 18 04, +380 (98) 587 05 21.

Адреса: м. Бровари, вул. Київська, 316


«Happylon»


Photo: «Happylon»


Happylon — критий тематичний парк атракціонів, який знаходиться за крок від метро Либідська в ТРЦ «Ocean Plaza».

На вибір більше 30 готових сценаріїв тематичних програм для святкування у форматі квест, з сюжетом і завданнями на площі 2500 м2. У розпорядженні гостей атракціони для різного віку, 4-рівневий лабіринт і зона з розвиваючими іграми для найменших, батути та більше 100 ігрових апаратів на будь-який смак.


Video: «Happylon»


За вартістю є готові рішення «все включено» з їжею (є можливість орендувати окремий зал) і анімацією від 399 грн з дитини, а також індивідуально розроблені сценарії і програми для святкування згідно побажань гостей.

Адреса: вул . Антоновича , 176, ТРЦ «OCEAN PLAZA», 2 поверх

Телефон: +380 (50) 463 58 60


«FunTaskTic»



Photo: «FunTaskTic»


Наукове шоу і квест-кімнати в центрі Києва від «ОШОУ»

Наукові шоу від «ОШОУ» — це виїзна наукова лабораторія, в якій фантастика стає реальністю! Дітлахи не просто спостерігають за ефектними перетвореннями і дивами, але самі беруть участь в наукових експериментах і відчувають себе справжніми вченими. Дитячий день народження, випускний або будь-яке інше дитяче свято буде не тільки веселим, але й цікавим і пізнавальним!

Програми:

Вік: 3-7 років:

  • відкриття для найменших;

Вік: 7-16 років: 

  • Кріо шоу (рідкий азот);
  • відкриття Тесли і не тільки;
  • лід і полум'я (сухий лід);
  • морозна свіжість (рідкий азот);
  • все включено (сухий лід + рідкий азот);

Віка: 3-13 років:

  • відкриття для школярів (сухий лід);
  • у світі полімерів;
  • відкриття на дитячий випускний (сухий лід);

Вік: 3-16 років:

  • відкриття для великої аудиторії (рідкий азот).

Більш детальна інформація про програми.


Video: «FunTaskTic»


Також FunTaskTic запрошує в гості для відвідування квест-кімнат дітей, віком від 6 років.

Квест-кімнати розраховані на придбання нових навичок! Також це чудова можливість провести цікавий День Народження в колі друзів.

Кімнати розраховані на оптимальне відвідування 6-8 дітьми. Максимальна місткість таких квест-кімнат, як «Трансформери» і «Втеча з класу» - 8 осіб. «Втеча з класу» — самий універсальний квест і найбільше подобається дітям старшого віку, від 9 до 13 років.

Квест-кімната для молодших дітей від 6 до 8 років називається «Спіймати покемона». Квести від FunTaskTic добрі, без жахів, страшилок або інших лячних елементів! За дітьми ведеться постійне відеоспостереження. Оператор квесту знаходиться в діалозі з ними і відповідає на запитання.

FunTaskTic чекає вас в гості за адресою: м.Києв, вул.Михайлівська, 22-Д

Запис за телефонами: 

  • +380 (66) 899 84 79;
  • +380 (96) 682 92 00.


«Cosmogolf»


Photo: Cosmogolf


Cosmogolf добре підходить для сімейного відпочинку з дітьми, побачень і просто дружніх зустрічей. А ще тут можна весело та активно провести дитячий День народження.

Досвідчені співробітники проведуть 10-ти хвилинний майстер-клас, і ви та ваші діти з легкістю навчитеся володіти ключкою для міні-гольфу.


Video: Cosmogolf


Для невеликих Днів народження ви зможете забронювати столик і також користуватися всіма іграми клубу. Майстер-клас з міні-гольфу, проведення турніру, фехтування, xBox та інші сюрпризи зроблять свято вашої дитини незабутнім! Підходить для проведення заходів до 5 осіб. Бронювати столик можна тільки за день до заходу при наявності вільних місць.

Ви можете приносити свою їжу та напої, або замовити її у «Челентано». Вам буде надана будь-яка продукція з 10 % знижкою і доставкою протягом 15 хвилин!

Адреса: вул. Андрія Малишко, 5, ст. м. Дарниця

Телефон: +380 (68) 444 5 44


Неоновий клуб «ToDay»


Photo: «ToDay»


Шукаєте місце для крутого Дня народження? Тоді приходьте в «ToDay»!

Для хлопчиків та дівчаток є захоплююче місце, де можна цікаво проводити час, спілкуватися, веселитися, а головне - розвиватися інтелектуально та соціально.


Video: «ToDay»


В дитячі Дні народження з вашими дітьми будуть працювати найкращі ведучі. Вони НЕ переодягаються в костюми, а спілкуються з вашими дітьми НА РІВНИХ. Всі гості зможуть спробувати свої сили в подоланні перешкод, дивовижних дискотеках, веселому Твістері та багато іншого (нехай це залишиться сюрпризом)! Єдиний у своєму роді Квест з безкоштовним дитячим баром для вашого іменинника і його гостей.

Адреса: Броварський проспект 29-А, ст. м. Дарниця

Телефон: +380 (68) 444 05 44


Quest-Room «PASTKA»


Photo: PASTKA


У кожного з дитинства є спогади, які ми пронесемо крізь усе наше життя. І одним із найяскравіших є спогад саме про День народження.

Quest-Room PASTKA — це локація, що складається з неймовірно цікавих кімнат.

У PASTKA дітей зустрінуть, проведуть їм інструктаж, розповідаючи «що таке квест?», «Що можна / не можна робити в квесті?», І дадуть відповідь на всі-всі запитання, які цікавлять дітей або їх батьків. Після інструктажу розкажуть захоплюючу історію, частиною якої через мить стане сама дитина.

У квесті «Секрети Хогвартса» хлопчиків та дівчаток перетворять на справжніх чарівників ще до початку гри! Їм видадуть по могутній чарівній паличці, вони одягнуть на себе мантії та, за легендою, стануть чарівниками, в чиїх руках доля магічного світу.


Video: PASTKA


Даний квест просякнутий атмосферою Гаррі Поттера. Дивовижний антураж, безліч інтригуючих предметів і ретельно продуманих деталей. Неймовірний квест, який припаде до душі як зовсім юним, так і більш старшим чарівникам. Рівень складності регулюється в залежності від віку гравців. Примітка: Знання / незнання сюжету не впливає на проходження гри.

А для підлітків підготували гру «6 Чуття». Гра для сміливих духом, адже це квест в повній темряві! Квест на дотик. Є тільки ви і ваша інтуїція. Чи під силу вам відкрити своє шосте чуття? Попереду вас чекає завдання розплутати складний лабіринт загадок. Відшукайте шлях, який приведе до розв’язки, довіряючи тільки своїй інтуїції, розуму і відчуттям. «6 Чуття» — це гра, яка точно нікого не залишить байдужим.


Video: PASTKA


Квест — це ідеальний варіант дитячого свята! Адже дитина не просто занурюється в гру, вона стає її героєм! До того ж, дитячі квести розвивають здатність логічно мислити і допомагають працювати в команді.

Після квесту ви можете влаштувати діткам солодкий стіл в затишній кімнаті відпочинку.

Адреса: вул. Анни Ахматової, 3

Телефон: +380 (66) 220 42 52


День народження дитини — це особливий день, найважливіше свято в році для кожного з батьків. Адже в цей день, як ніколи, хочеться бачити своє чадо щасливим. Дитина дорослішає, і те, що було цікаво рік тому — втрачає свою актуальність. І в голові мам і тат, раз у раз, постають запитання: як і де? Як зробити цей день особливим для іменинника? Маємо надію, що тепер ви знаєте відповіді на ці запитання, і свій  День народження ваша дитина запам'ятає як один з найкращих днів у житті. 





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук