Сімейний відпочинок біля води: топ-10 місць у Києві та області


Опубліковано 29 Червень 2018 о 08:56

Блог Діти в місті Київ >  Басейни >  Сімейний відпочинок біля води: топ-10 місць у Києві та області


Сімейний відпочинок біля води: топ-10 місць у Києві та області

Хочеться у відпустку до моря, але немає можливості поїхати з міста? Шукаєте місце, де можна й самому відпочити, і дітей розважити? Не знаєте де передихнути від столичної спеки? Можливо наша добірка допоможе вам знайти ідеальне місце для сімейного дозвілля.

Photo: «Діти в місті»


«Діти в місті» вирушили на пошуки місць відпочинку, які роблять сім’ї щасливими. Варіантів безліч, і спроба вибрати одне місце для відпочинку, яке найкраще підійде для всіх членів сім’ї, — непросте завдання. Однак, визначившись із критеріями, такими як: безпека, якісне надання послуг, здорове, смачне та корисне харчування, доступність та можливість вибору активностей для дорослих та дітей будь-якого віку, «Діти в місті» зібрали для вас 10 затишних місць у Києві та його околицях, де можна поплавати в басейні, позасмагати на сонці та весело відпочити всією сім’єю.

Кожна мама знає, що подорож із дітьми — це екзамен із логістичного планування. Приємною новиною є те, що все більше місць відпочинку прагнуть зрозуміти та задовольнити потреби сімей. На верхівці в списку бажань батьків — заходи, спрямовані на те, щоб розважити та зацікавити дітей; корисна та смачна їжа; сімейні розваги; і, навіть, додаткова пара рук, щоб мама й тато теж перепочили.

Задоволення цих потреб і надання бонусу за попереднє бронювання — це родзинка орієнтованих на сім’ю закладів «все включено». У таких закладах часто представлені фантастичні басейни, водні й не тільки види спорту та дитячі клуби, а також курорти, ресторани й дорослі розваги для батьків.


Отже, знайомимось:

*оновлено червень 2022 р.






Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук