Сімейний відпочинок під Києвом: ресторан "Forrest Club" запрошує в гості


Опубліковано 26 Червень 2018 о 13:22

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  Сімейний відпочинок під Києвом: ресторан "Forrest Club" запрошує в гості


Сімейний відпочинок під Києвом: ресторан "Forrest Club" запрошує в гості

Якщо у ваших дітей вже настали шкільні канікули, а на роботі спокій може лише наснитися, то наймудріше, що можна зробити за такої ситуації, ‒ майнути навіть не за місто, а всього лише на околицю Києва до ресторанного комплексу Forrest Club. Що саме для вас підготував колектив Forrest Club - читайте в нашому матеріалі.

Photo: Forrest Club

Якщо у ваших дітей вже настали шкільні канікули, а на роботі спокій може лише наснитися, якщо нерозтрачена енергія дітей зростає не у приклад курсам валют, а горизонту курортних пляжів досі не видно, то наймудріше, що можна зробити за такої ситуації, ‒ майнути навіть не за місто, а всього лише на околицю Києва до ресторанного комплексу Forrest Club, де на вас чекає п’янке чисте повітря хвойного лісу, справжній ставок із безліччю риб і будиночком для каченят, шепіт водоспаду і розслаблюючі звуки живої музики, обладнаний дитячий майданчик під відкритим небом і супер захоплюючі БЕЗКОШТОВНІ квести для дітей за мотивами фільму «Джуманджі».

Комплексу лічені роки, але який ривок! Forrest Club удосконалює свій імідж швидше, аніж модні будинки випускають свої колекції. Чотири роки ресторан не полишає обраного курсу: він був заснований професіоналами, щоб стати кращим з найкращих. Хороших ресторанів у Києві багато, кожен приваблює по-своєму, заприсягає у вічній любові своїм відвідувачам. Але примітно, що лише тут, на свіжому повітрі, дітей розважають цілком безкоштовно, запрошуючи професійних ілюзіоністів, мімів, музикантів та аніматорів. Цим може похизуватися не кожен. Додати до цього нескінченно різноманітну кухню для всієї щасливої родини та незліченний асортимент вин ‒ і рівних знайти практично неможливо.

Тут навіть подача страв від шеф-кухаря ‒ це витвір мистецтва.

Розібратися, як їм це вдається, допоможе команда «Діти в місті».


Photo: Forrest Club

Головний лейтмотив комплексу ‒ це затишок. 

Наближаючись до центрального входу в комплекс через парковку з розкішними автівками, всередині очікуєш побачити виключно прихильників «висококаратних» розваг. Замість цього гостей зустрічає приємна атмосфера, де немає місця пафосу і манерності. Головний лейтмотив комплексу ‒ це затишок. Щоб досягти його, до ваших послуг просторий основний зал ресторану, засклені й відкриті літні тераси, а також окремо розташовані уздовж ставка 10 альтанок, призначених для середніх компаній до 25 осіб, для обідів на 8 або 3-4 людини, і для романтичних усамітнених вечерь двох закоханих. Виникає тільки одна дилема: доведеться поламати голову над вибором вина з колекції ресторану, що налічує 170 різновидів кращих вин з 10 країн світу за ціною магазинної полиці, яку Forrest Club вважає своєю візитівкою. Власне, як і винний сейф для гостей, які бажають зберегти недопиту пляшку, скажімо, французького вина до наступного візиту. 20 видів вишуканих сирів (м'які та із цвіллю, тверді й пікантні, з карамелевими, горіховими, фруктовими нотками, а також із чорним трюфелем і виноградом Неббіоло з Італії, Франції, Норвегії та Англії) припадуть до смаку навіть найвибагливішим гурманам.


  Photo: Forrest Club

Серед усього розмаїття страв особливу увагу привертає шоу-подача.

Будь-який ресторан ‒ це місце, де люди хочуть отримувати насолоду від їжі та спілкування. Свою порцію уваги ресторан вдало розділив між дитячим і дорослим меню. Приготування м'яса в печі тандир і на мангалі особливо приємно спостерігати з літньої тераси, за атмосферу і затишок якої хвилюватися не доводиться. Серед усього розмаїття страв особливу увагу привертає шоу-подача, наприклад, приготованої на камені баранини, майстерне розрізання реберець, підпалювання телятини в солі (так-так, не риби, а саме телятини) під легкий акомпанемент живої музики, звуки якої лунають з містка над озером, і захоплююча розповідь офіціанта про замовлену вами страву. Тут на кожного гостя чекають і плекають його: вас безкоштовно пригостять солодким десертом, чи то маленькою панакотою, чи то просто чаєм / кавою, вином / шампанським, горішками. Одним словом ‒ без комплементу від ресторану ніхто з гостей не піде.

Як відомо, спокійне спостереження за природою підживлює наш розум, тим часом як активний відпочинок дітей на природі відкриває двері для творчості. Forrest Club ні за що не дозволить своїм відвідувачам нудьгувати ‒ розважатися будете яскраво, а згадувати з ностальгією.



Photo: Forrest Club

На цей літній сезон для дітей було створено 16 різних програм з тематичних квестів. 

Сімейний ресторанний комплекс обожнює дітей: з 1 травня, до настання літніх канікул, Forrest Club підготував хлопчикам, дівчаткам, а також їхнім батькам несподіваний подарунок ‒ безкоштовну двогодинну програму, яка щодня проходить на відкритому дитячому майданчику площею близько 500 кв. метрів. Гойдалки, гірки, батут, міні-футбольне поле, атрибутика для Джуманджі ‒ тут є все для маленьких шукачів пригод. Почати гру легко, а вийти з гри складно! «Не починай гру, якщо не збираєшся довести її до кінця» ‒ девіз американського пригодницького фільму і літнього дитячого сезону 2018 у Forrest Club. Спеціально для адептів здорового способу життя ресторан вирішив повторити торішній успіх разом з вірними супутниками-аніматорами, які сформують з присутніх дітей згуртовану команду і разом пройдуть шлях героїв фільму «Джуманджі» влітку щонеділі з 16:00 до 18:00.

Надзавдання, яке стоїть перед аніматорами на цей літній сезон, ‒ створити 16 різних програм з тематичних квестів, по одній на кожну неділю. До речі, не встиг Forrest Club відкрити сезон Jumanji, а вже до середини травня було побито рекорд по кількості учасників за один день. І склав він ні багато ні мало 100 дітей. У будні дні можна також вдосталь насолодитися пригодницької програмою, але вже під керівництвом спеціально навчених тренерів комплексу.

Батьки зможуть нарешті розслабитися і присвятити ці дві години спілкуванню за чашкою чаю, келихом вина або дегустацією кращих страв ресторану ‒ власне, це вам вирішувати, що замовляти, поки ваша малеча шукатиме скарби у джунглях, сповнених фантастичних пригод і пасток.

Після 2-годинного ідилічного відпочинку на дітей чекає натуральний лимонад, шоколадний фонтан з полуницею, бананами або іншими фруктами, а також пам'ятні дипломи учасника та різноманітні наклейки у подарунок.


Photo: Forrest Club

А якщо раптом так сталося, що погода не надто радує сяючим сонцем, у дитячій кімнаті-кухні збираються справжні кухарі, які в ігровій формі проведуть майстер-класи, навчать дітей ліпити пироги, пекти різні десерти, смажити власноруч спійману рибу (ще б пак ‒ у ставку сила силенна риби, а вудочок вистачить на всіх). Будьте певні, тутешнім кухарям-чарівникам зацікавити дітей кухарськими клопотами простіше простого. Після таких канікул можна сміливо запрошувати друзів на звану вечерю ‒ вам буде чим похизуватися. Взимку тут також проводять хімічні шоу, грають у настільні ігри, та намагаються розгадати фокуси справжніх магів.

Така всеосяжна любов колективу Forrest Club часом навіть наштовхує на думку, що усміхнені офіціанти, гостинні хостеси і привітний адміністратор плетуть проти вас якусь змову. А інакше як ще пояснити таке бажання огорнути вас турботою, позбавити від клопоту, якого і так вистачає сповна у нашому житті?

Обов'язково відвідайте разом з дітьми ресторанний комплекс Forrest Club цього літа і самі розплутайте нитку гри фантастичних джунглів Джуманджі, але цілком реального світу високої кухні.


Анна Лященко





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук