Рекпект, "Проспект" або Чому сюди їдуть із Правого берега


Опубліковано 22 Листопад 2017 о 13:13

Блог Діти в місті Київ >  Пост-реліз >  Рекпект, "Проспект" або Чому сюди їдуть із Правого берега


Рекпект, "Проспект" або Чому сюди їдуть із Правого берега

У день свого народження ТРК "Проспект" перетворився на чарівний концерт-хол з приємними сюрпризами для відвідувачів.

Бувають у світі добрі дива. Одного звичайного суботнього дня виходиш із дому купити якусь дрібничку – і, наче зірка на червоній доріжці, опиняєшся під прицілом камер, а потім на фото у ЗМІ. Чи думаєш пройтися, випити кави, а потрапляєш на розкішний живий концерт Freedom Jazz, прямісінько у фан-зону, куди квиток зазвичай коштує  близько 1000 грн!


У день свого народження ТРК "Проспект" перетворився на чарівний концерт-хол з приємними сюрпризами для відвідувачів. 



Виступ джазеток і розважальна програма найвищого рівня – безкоштовно для всіх гостей свята, дорослих і маленьких, місцевих і приїжджих, тих, хто часто буває тут, і тих, хто прийшов  сюди вперше. Кожен гість на Дні народження "Проспекту" отримав змогу відчути себе зіркою.



Такою була концепція  організаторів  Дня народження ТРК "Проспект", особливого простору у центрі Лівобережжя, де оживають бажання і збуваються мрії.

Для повноти картини на відвідувачів чекали  додаткові арт-сервіси: мейк ап, можливість створити новий фешн-образ, фото з зіркою, фан-зона тощо.


Чудес не буває, скажете ви? Звичайна людина не може раптово  розбагатіти? "Проспект" же доводить: геть стереотипи, життя мінливе і загадкове, як джаз. Співай, радій, змінюйся. Щойно ти був звичайним гостем – аж раптом виграв головний приз - сертифікат на покупки, вартістю  100 000 гривень!


Найближчими роками на торгові центри чекає радикальна трансформація – і технічна, і форматна, - переконаний генеральний директор компанії  ARRICANO Михайло Меркулов. -  Центр торгівлі  перетворюється на комфортний соціальний простір. У нас є  активності, націлені на творчий розвиток, а є ті, де просто можна розважатися. Діти,  підлітки, дорослі - всі тут мають можливість гарно провести час, займаючись улюбленими справами. Тож стежте за змінами  у наших ТЦ.


Нехай подарунки та сюрпризи в ТРК "Проспект", а також суперприз 100 000 грн стануть доказом того, що всі мрії здійснюються. Важливий також настрій кожного гостя, бо разом вони створюють позитивну атмосферу свята під музику Freedom Jazz. Цей кавер-бенд  вибраний невипадково: яскраві запальні виконавиці демонструють свободу стилю, який передається слухачам", - відзначає Олена Обухівська, PR-менеджер ТРК "Проспект" (компанія ARRICANO).


Коли виходиш з Дня народження, не лякає ніяка осіння сутінь надворі, адже ти йдеш зі свята фантастично збагаченим – приємними емоціями, естетичною насолодою і незабутніми враженнями від видовища, яке буває раз на рік.

Дохід примножено на тисячі, витрати діляться на приємні відсотки, бо  разом з "Проспектом" День народження святкували ті, хто там живе, а це  - 100 магазинів і закладів з найрізноманітнішою продукцією та послугами. Тож у День народження "Проспекту" щасливі покупці несли  додому пакетики з дуже приємними знижками і несподівано виграні подарунки з дивним відчуттям, що День народження цього дня не в ТРК, а в них самих.


У нас є такий неписаний закон, - говорить Михайло Меркулов,  - усе, що робиш із кайфом, вдається втричі краще. Ми хочемо, щоб і в наших гостей усе в житті стало краще. Тому наступного року ми готуємо для всіх особливий сюрприз – це платформа, яка дасть змогу заощаджувати 15-20% на покупках у мережі наших торгових центрів!


Вам сумно, що не побували на Дні народження "Проспекту"? Думаєте, свято відгуло і подарунки закінчилися? Навпаки! Найбільш плідний результат дають системні зусилля, переконані в ТРК. Тут постійно діє унікальна арт-платформа з розкладом безкоштовних мистецьких майстер-класів.

І звичайно ж, дитячий простір "Клумба", де діти не просто граються, а навчаються нового, взаємодіють творчо, пізнають світ через гру і відкривають для себе театр, зокрема, ляльковий. За словами творця та ідеолога "Клумби" арт-директора ARRICANO Олега Літвинського, знайомлячись із великими (ростовими) ляльками, діти пересвідчуються, що вони зовсім не такі страшні монстри, як їх часом малює уява, і позбуваються своїх страхів. Кожні вихідні ТРК безкоштовно готує цікаве і пізнавальне дозвілля, яке ще тісніше об’єднує дітей і батьків, тому малеча сама тягне сюди дорослих.

А вже навесні дирекція "Проспект" обіцяє здивувати новою системою постійних знижок (до 20%)  для тих, хто любить і часто відвідує цей унікальний простір шоппінгу, розваг та креативних ідей.





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук