“Діти в місті” побували в гостях у ресторані “Тандир”


Опубліковано 06 Червень 2017 о 17:31

Блог Діти в місті Київ >  Дитячі табори >  “Діти в місті” побували в гостях у ресторані “Тандир”


“Діти в місті” побували в гостях у ресторані “Тандир”

Це стало приємною звичкою! 

Організатори дитячого дозвілля запрошують у гості команду “Діти в місті”,  і ми завжди намагаємось дати свіжий, а головне неупереджений, погляд на сервіс, організацію та роботу усіх дитячих закладів. Але цього разу ми вирішили вразити вас! 

У гості до ресторану “Тандир” вирушила маленька делегація від команди “Діти в місті” - мама Оля та її жвава донька Ганна! Адже тільки дитина може надати найправдивіший та найщиріший відгук, і лише мама може так пильно і вибагливо оцінити сервіс чи послуги, як це не зробить ніхто інший. 

Тест-драйв усього дитячого сервісу ресторану


“Від себе можу сказати, що в кожному організаційному моменті відчувається глибока продуманість і якість. А це те, що я люблю: щоб все було якісним і клієнтоорієнтованим...”


Оля – мама з команди “Діти в місті”


Ігровий зал розділений на дві зони: навчально-розважальну та кулінарну. У розважальній зоні працюють аніматори, тут же знаходяться столики для творчості та іграшки.

Кулінарна зона обладнана усім необхідним кухонним начинням, барною стійкою, холодильником та мікрохвильовою піччю (на цьому етапі приготування дітям допомагає няня).

Саме «дитяче королівство» розташоване у нижньому ярусі будівлі комплексу. Мінус такого розташування, як нам здалось, - відсутність вікон і штучне освітлення. Дітям все ж таки бажане сонечко. Однак плюсів безперечно більше – малюки можуть вільно і досхочу галасувати, вікна не розіб'ються під час ігор з м'ячами, і дитина нікуди непомітно не вислизне, адже щоб вийти, потрібно піднятися по сходах, пройти повз гардероб і дві ресторанні зали.

“Як мама заявляю, що анімація у “Тандирі” не просто формальна, а дійсно на високому рівні: діти не хочуть йти додому! Багато різних цікавих костюмів, як для аніматорів, так і для дітей! Щотижня нові образи: “міньйон”, “звірополіс” і таке інше. Моя манюня, наприклад, вважала за краще цілий день вовтузитися і бавитися з аніматорами, хоча я хотіла, аби вона приготувала щось смачненьке своїй мамусі! Нічого, нічого… Ми ще повернемось!”

Дитяча кулінарна зона ресторану приємно вразила команду “Діти в місті”!

Білосніжний професійний одяг для діточок, безпечні дитячі ножі, всі продукти в холодильнику підписані і датовані, якісні та стильні чашки, рівень робочих поверхонь підігнаний під дитячий зріст, качалки для розкачування тіста справжні дерев'яні, але дитячого розміру... А головне - дівчинка няня-кухар нереально терпляча та мила!

Цікаво, що дитина може не просто побути шефом міні-ресторану, але й спробувати себе у професіях офіціанта та бармена. А найцікавіше - отримати за це зарплату у валюті “тандирчики”. Раз на місяць в ресторані відкривається невеличка крамничка, у якій сумлінні маленькі працівники за зароблені “тандирчики” можуть придбати фірмові рюкзачки, пенали та інші цікаві і потрібні речі.

Старші дітки більше надають перевагу кухні, малеча, схоже, більше любить бавитися з аніматорами, але і ті й інші з однаковим задоволення стрибають на батуті та граються на свіжому повітрі на затишному дитячому майданчику!

Дитячий майданчик та табір скаутів!

Кожній мамі важливо, щоб дитяча зона на вулиці була огороджена і ніхто сторонній туди не потрапив! У ресторані “Тандир” все так і зроблено! Діти там в цілковитій безпеці. При цьому і відчуття клітки немає. Швидше схоже на джунглі - стіни паркану природного зеленого кольору і по ним в'ється живий виноград. Затишно та безпечно.

Майданчик розташований подалі від дороги, в глибині території. Влітку тут функціонуватиме табір скаутів для активних та допитливих підлітків!

Усі анімації, майстер-класи, цілий табір скаутів та інші інтерактиви є безкоштовними послугами ресторану.

Батьки відпочивають у колі друзів та рідних, а діти розважаються, пізнають світ, навчаються та весело проводять час! Усі в захваті! Чому б і не провести вихідний на природі, подалі від шумної столиці…





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук