Книжки про новорічні пригоди від видавництва "Час майстрів"


Опубліковано 29 Грудень 2016 о 13:37

Блог Діти в місті Київ >  Дитяча література >  Книжки про новорічні пригоди від видавництва "Час майстрів"


Книжки про новорічні пригоди від видавництва "Час майстрів"

Новий Рік вже вже поруч! Кожна домівка готується до свята, як у казці з’являється зелена ялинка, смачні страви та подарунки, на вікнах можна побачити неймовірні морозні візерунки, а весь дім огортається у святкову атмосферу і відкриває двері для рідних та близьких людей. 

А тепер уявіть, яку радість, щастя та захват відчуває Ваша дитина від очікування казки, подарунків та Діда Мороза! 
В дитинстві ми всі віримо у чари та магію Нового Року, з нетерпінням чекаємо цього дня та моменту, коли відкриємо подарунок, а там….те,  про що завжди мріяли, що так чекали!


Видавництво «Час майстрів» знає, як втілити казку в життя, як створити магічну атмосферу Нового Року та Різдва для Вашої дитини!

Адже, у маленькому серці дійсно зберігається щира віра у святкові чари, у неймовірні моменти та події. Саме тому, видавництво рекомендує прочитати діткам книжки, присвячені новорічним пригодам, зануритись у вирій фантастичних історій разом з малечею, почитати про кумедного Діда Мороза та, разом з ними, знову повірити у те, що в нашому світі існує магія, що десь там, на Північному Полюсі,  Дід Мороз отримує листи від маленьких мрійників і через батьків втілює усі дитячі бажання в життя! 

Видавництво пропонує Вам декілька доступних новорічних книг, які перенесуть Вас у казку! Прочитайте історії у сімейному колі, нехай Ваш дім, на пару годин, стане частиною світу пригод та магії! Святковий настрій гарантований!


Книга «Божевільний Новий рік» 

 




 

Чудова весела повчальна історія про те, як дівчинка Оленка змінила хід святкування Нового року з нудних посиденьок за столом на радісне свято-концерт для всього під’їзду.


 

 



Книга «Капітошка і Найсправжнісінький-Новий-Рік»








Великий подарунковий формат. Славнозвісний Капітошка створить новорічний настрій і навчить дружбі.







Книга Валерія Роньшина «С Новым годом, Дед Мороз!» 
 


Автор, як завжди, веселить, розважає, а головне інтригує і змушує думати своїх читачів. Ця книга адресована для школярів 7-12 років, але батьків вона неодмінно зацікавить - просто ідеальна книга   для самостійного і сімейного читання. 

П'ять новорічних подарунків - це п'ять дуже цікавих і незвичайних історій про Діда Мороза. Автор назвав їх казково-фантастичними, але якщо подумати, то з'являється впевненість, що тут захована істина. Пошукаємо?





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук