​Як правильно читати листа до Миколая


Опубліковано 14 Грудень 2016 о 15:34

Блог Діти в місті Київ >  Оглядові статті >  ​Як правильно читати листа до Миколая


​Як правильно читати листа до Миколая

І ось він перед вами - той самий лист Тому Самому Миколаю. Дитина писала його похапцем, з помилками, боялася пропустити найважливіше. Новий набір LEGO, наприклад. Або трансформерів на радіоуправлінні. А тому згадала все, нехай буде.
 
Перед вами, швидше за все, короткий опис переваг вашого чада і список. Всього найважливішого, як вважає дитина. Або купи незрозумілих речей, як здається зазвичай батькам.
 
Читати листа до Святого Миколая - це викреслювати зайве. Дивитися на 20 пунктів і бачити максимум 4 (від мами, тата і бабусь-дідусів). Тут згадуйте весь свій досвід роботи дорослими і серйозними людьми, включайте раціональність. Але не забувайте про почуття: про той портрет, який вам намалювали до Дня Матері, або про перше слово «тато» (і не важливо, що несвідоме та сказане 100 років тому).
 
Думайте так, ніби самі стали дитиною. Чого б саме вам хотілося найбільше? Ну, і на другому місці, і на третьому - ви ж хороші батьки, тобто Міколаї. І не забудьте врахувати смаки дитини. Бажано, згадати про них в першу чергу. Тому що навіть якщо вам дуже хочеться залізницю, а дитина більше схиляється до набору юного хіміка, змиріться. Або беріть і те, і інше. Ви ж теж гарно себе поводили.
 
Читати листа до Святого Миколая - це той випадок, коли терміни (назви іграшок) батькам доведеться гуглити. Тому що знати як відрізнити Дракулора від Арі Прівідсон, і розуміти де автоботи, а де десептикони - не найпростіша навичка. Хоча тут все залежить від батьківського досвіду. Щоб вранці, заглянувши під подушку, дитина по-справжньому зраділа, не сподівайтеся на свої знання і тим більше інтуїцію - в цій сфері ви можете програти - краще гуглити.
 
А ще пам'ятайте, що свят у грудні-січні безліч, і те, що не потрапило в мішок Миколая, може опинитися через пару тижнів під ялинкою або в шафі у бабусі - там вже точно живе диво.

http://bi.ua/





Підпишись на щотижневу програму від "Діти в місті"


Пошук